canım ben geldim ama geç oldu duayada yetişemedim başım kalabalık dün akşam görümcemin eşi kaza yaptı arabada 6 yaşında oğluda vardı çocuğun alnı parçalanmış eniştenin dizleri dikildi anlayacağınız zor bir geceydi ama çok şükürki emarları temiz çıktı evdeler şimdi sabaha kadar uyuyamadım karakoldu hastaneydi
dualraınızın tümüne amin diyorum gönülden rabbim kabul etsin inşallah ben enbiya süresi 5 tane okuyabilirim bu hafta pek bir yere gitmiyorum okurum canlarım
canım ben geldim ama geç oldu duayada yetişemedim başım kalabalık dün akşam görümcemin eşi kaza yaptı arabada 6 yaşında oğluda vardı çocuğun alnı parçalanmış eniştenin dizleri dikildi anlayacağınız zor bir geceydi ama çok şükürki emarları temiz çıktı evdeler şimdi sabaha kadar uyuyamadım karakoldu hastaneydi
dualraınızın tümüne amin diyorum gönülden rabbim kabul etsin inşallah ben enbiya süresi 5 tane okuyabilirim bu hafta pek bir yere gitmiyorum okurum canlarım
canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin..........
geçmiş olsun seldacım
canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış ALLAH daha kötüsünden korusun
canım çoooooooooook geçmiş olsun
günaydın kızlar ii haftalar olsun inşş patron burda haberiniz olsun ilgili arkadaşlarIlgilenen merak eden arkidişler
günaydın kızlar ii haftalar olsun inşş patron burda haberiniz olsun ilgili arkadaşlarilgilenen merak eden arkidişler
günaydın cnm da. hadi senin patron var ama kimse yok ki msn de merak ettim.saat 1 oldu en azından şeyma gelird, bu saate kalkmadımı acaba halafatoş ta yok şeri de
selam kızlar umarım herkes iyidir....
bugün kontrole gittim
düşük tehlikemiz devam ediyor...
ilaca devam dedi ağır iş yapmak yokkk..
ama çok kötü bi durum yok dedi olsa sanırım rapor verirdi....
sağol canım.. bol bol dua ediyorum.. öyle tabi herkeste var ama ne bileyim işte.. insan üzülüyor.... kesenin yanında yuvarlak bi leke gördü o canımı sıktı...hayırlısı neyse o olsun..allah şifa versin canım şükürler olsun bunada sende dikkat et düşük rsiki hepimizde var bebekte bişey olmasın önemli olan o canım dua et bol bol .........
ben de burdayım....hep burdayım.....özledim yahu muhabbetleriiiiiiiiişte geldim burdayım ben bu işte ustayım
Evet ya kızlar nerdeeeeeeee :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
aman kuzucum nolur kendine iyi bak....dikkatli otur dikkatli kalk....ani hareket yapma...lekelenmen falan olursa hemen önlemini al,yat ve kalkma......allah yardımcın olsun, o bebiş inatçı bebiş,sadece biraz nazlı.....selam kızlar umarım herkes iyidir....
Bugün kontrole gittim
Ilaca devam dedi ağır iş yapmak yokkk..
Ama çok kötü bi durum yok dedi olsa sanırım rapor verirdi....
selam kızlar umarım herkes iyidir....
bugün kontrole gittim
ilaca devam dedi ağır iş yapmak yokkk..
ama çok kötü bi durum yok dedi olsa sanırım rapor verirdi....
kızçeler hepinize günaydın
,selda
tuğba fatoş
nihalla.........herkese herkese...........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?