Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

geçmiş olsun seldacım

canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış ALLAH daha kötüsünden korusun

canım çoooooooooook geçmiş olsun

pazar gezginlerii siziiiii kimsecik cık kimscik yok çok basım dönüyo yatıyom bende dışarı davetliyim bi baygınlığım geçsnde ,
kavun içi eşim 0 değerden sonra varikosel olsu daha öncesinden bahsediyorum sonra bi kaç ay önc boş gebelik yaşadım sonrasında ben düşüklerimi araştrmıştım birazcık kan prtılaşması çıkmıştı iyce yıkımıştım hap kulllandım kendime geldim geçen ay spora başladım 3 ay kadr öncede eşimin değerleri yüzde 15 di ilaca başlaı 2 kutu kullandı yeter dedi kendince bende geçtğimiz ay babay focus hamlelik monütörü aldım bi kaç sefer 2 sabah olmak üzre çalıştım kısmet oldu eşim değerlerine bile baktrmadı sağlıksız bi döllenme olduysa yine eskileri yaşamak istemiyorum raaanime tevekül ettimm bol bol hatta regli olcam sanıyo planlarım vardı çok çalkantılı yoğun stresli bi ay yaşadım ama umudumu hiç yitrmedim rabbim her şartta verisin sen büyüksün dedm iniişh herşey güzel olcak inşşlhhhhhhhhh

Günaydın kızlar dün güzel bir pazar geçirdik ama bugün çok yorgunuz sağolsun bebeğim bu sabah yine ben burdayım dedi 2 dk da midemi alt üst etti ama sadece 2 ddk hepinizi öpüyorum bugün işler yoğun olur şimdiden yazayım dedim

günaydın kızlar ii haftalar olsun inşş patron burda haberiniz olsun ilgili arkadaşlar ilgilenen merak eden arkidişler

günaydın kızlar ii haftalar olsun inşş patron burda haberiniz olsun ilgili arkadaşlar ilgilenen merak eden arkidişler

günaydın cnm da. hadi senin patron var ama kimse yok ki msn de merak ettim.saat 1 oldu en azından şeyma gelird, bu saate kalkmadımı acaba halafatoş ta yok şeri de

günaydın cnm da. hadi senin patron var ama kimse yok ki msn de merak ettim.saat 1 oldu en azından şeyma gelird, bu saate kalkmadımı acaba halafatoş ta yok şeri de

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım

evet ya kızlar nerdeeeeeeee :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

selam kızlar umarım herkes iyidir....
bugün kontrole gittim
düşük tehlikemiz devam ediyor...
ilaca devam dedi ağır iş yapmak yokkk..
ama çok kötü bi durum yok dedi olsa sanırım rapor verirdi....

bugün kontrole gittim

allah şifa versin canım şükürler olsun bunada sende dikkat et düşük rsiki hepimizde var bebekte bişey olmasın önemli olan o canım dua et bol bol .........

allah şifa versin canım şükürler olsun bunada sende dikkat et düşük rsiki hepimizde var bebekte bişey olmasın önemli olan o canım dua et bol bol .........
sağol canım.. bol bol dua ediyorum.. öyle tabi herkeste var ama ne bileyim işte.. insan üzülüyor.... kesenin yanında yuvarlak bi leke gördü o canımı sıktı...hayırlısı neyse o olsun..

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım

Evet ya kızlar nerdeeeeeeee :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ben de burdayım....hep burdayım.....özledim yahu muhabbetleriiiiiiii
Bugün kontrole gittim
Ilaca devam dedi ağır iş yapmak yokkk..
Ama çok kötü bi durum yok dedi olsa sanırım rapor verirdi....
aman kuzucum nolur kendine iyi bak....dikkatli otur dikkatli kalk....ani hareket yapma...lekelenmen falan olursa hemen önlemini al,yat ve kalkma......allah yardımcın olsun, o bebiş inatçı bebiş,sadece biraz nazlı.....

kızlar 41 tamamlayalım ............

duayı burda yayınlarmısınız arkidaşlarrr...........ben de alıcam 2 tane.....

bugün kontrole gittim

bencede canım kötü bir şey olsa kesin istirahat verirdi doktorun canını sıkıpta bebeğimizinde canını sıkma rahat ol. iyi düşün iyi olsun her şey inşallah

kızçeler hepinize günaydın
,selda
tuğba fatoş
nihalla.........herkese herkese...........................

canımmmmmmmmmmm hemşoooooooooooooom nasılsın tatlım daha iyisindir inşallah. kürlere devammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…