Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

bitanem...kendimi hep telkin etmeye çalışıyorum..en olmayacak zamanda insanlar hamile kalıyolar diyorum, yılda bir kez ilişkye giren insanların bebeği oluyo diyorum....hep sadece allah isterse olur diyorum,ama hiç olmöayacağını düşünmüyorum....böyle güzel güzel düşünüp kendimi rahatlatırken, sonra birden bire geliveriyolar,ya zamanım geçerse,ya hiç olmazsa diyorum....böyle bir kısır döngü işte.....hayırlısı diliyorum hep....negatif düşünceden uzak durmaya çalışıp,olursa olur demek istiyorum...
onu dışında keçibıynuzu kürü arada aksıyo,bi sabah içmediği falan oluyo..yazık çok kötüymüş tadı...bak ben de içiyorum falan diyorum ama,çok zorlanıyo....ama diğerlerini hiç aksatmıyo,.....bakalım,..bu ay yumurta takibi de yaptırmadım hiç,bilmiyorum onlar ne alemde....büyüdü mü,çatlaıycak mı.....saldım çayıra mevlam kayıra......

sen nasılsın, kocaman ettin kız fatoş bebeişini..maaşallah....gümbür gümbür büyüyo valla.....

okumak isteyenler enbiya süresi :)))

cimcimecim
gene sorucam, abdestli ve baş kapalı mı????

evet canım bak şimdi tefriciye, kelimei tevhid, bunları abdestsiz okuyabilirsin ama bunlar süre yani kuranı kerimde birebir yazan şeyler ayetler bunları baş kapalı ve abdestli okumalısın ama mesela ayetel kürsü ihlas fatiha gibi süreleri ezberden okuyabilirsin namaz abdesti şart değil.....

çokkkk geçmiş olsun canım verilmiş sadakaları varmış

selam kızlar umarım herkes iyidir....
bugün kontrole gittim
düşük tehlikemiz devam ediyor...
ilaca devam dedi ağır iş yapmak yokkk..
ama çok kötü bi durum yok dedi olsa sanırım rapor verirdi....

canımmm ilk üç ay herkez için tehlilkeli üzme kendini fırsat buldukça boll boll dinlen

ben regl oldum cmt si şakır şakır geliyooo hem ne gelmek Okuyamıycam sanırım 3 ncu gündeyim baya geliyo perş biterse okuycam yoksa bu haftakıne katılamıyorumm

olsun canım bakarız bi çaresine sen ii olda sevindim regl olmana rahatlarsın artık :)))))))))))

selam canım
şimdi iyim sabah çok kötüydüm moralim çok bozuktu..
ama düzeldim..
sen nasılsınn

şükür iyiyim canım.....
sakın moralini bozma olur mu....ilk 3 ay zaten hep kendini kollamak durumundasın....inşallah sağlıklı bi şeklide tutunacak bebek sana, bırakmıycak seni....dualarımdasın.........
sen iyi ol ki,içindeki de iyi olsun......

sağoll hayatçımmmm
İnşallah bırakmayacak beni..
herşeyin hayırlısı......

patron burda bi gitmedi yaa

ay fatoşcum sağol cnm benim kanamam aynı düşükdeki gibi bayrak kırmızı sanırım 5.güne kadar gelcek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…