canlarımmmmm nasılsınız?????
sanırım kimsem merak etmemiş beni
aşkolsun.
neden merak etmeyelim......
nsılsın cnaım,iyi misin...bebeişin nasıl?????
canımmm.. hayatımmmm..
yok ya azcık sitem edeyim dedim... hamile olduğumu başka nasıl bilcem
azcık sitemle, azcık duygusallıkla anca öle...
2 hafta sonra kontrolümüz.. ikinciye gideceğiz.. içerde ne yaptığını bilmiyorum miniğimin... umarım keyfi yerindedir... en önemlisi bir sorun yoktur...
yap canım yap tabii....şu 9 ay nazlandıznız nazlandınız..bi dahası zor......
iyidir inşallah bebişin,sağlıkla büyüyecek canım.....
inşallah canım.. rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin herkese...
rabbim sana ve tüm bekleyen canlara bir an önce versin...
kızlar ilk ve son kez yazıyorum bundan sonra ben dua takibi yapmayacam kim ne okumak istiyosa okusun evinde yine cuma duası yaparız inş. bi aksilik olmazsa ....
neden ne oldu diye kimse sormasın....
sürekli okudunuzmu ne oldu son gün yok şu kadar eksik var diye yazmaktan sıkıldım zorla okutuyomuş gibi hissediyorum bazen oyuzden herkes içinden geldiği zaman içinden geleni okusun ...
kızlar ilk ve son kez yazıyorum bundan sonra ben dua takibi yapmayacam kim ne okumak istiyosa okusun evinde yine cuma duası yaparız inş. bi aksilik olmazsa ....
sürekli okudunuzmu ne oldu son gün yok şu kadar eksik var diye yazmaktan sıkıldım zorla okutuyomuş gibi hissediyorum bazen oyuzden herkes içinden geldiği zaman içinden geleni okusun ...
canımmm üzüldümmm..... sen kimseye zorla okutmuyorsunkii... ama bence güzeldi dua.... hani böyle olmasa inan tembellik ediyorum ve dua okuyamıyorum... haklısın bu ara herkeste bi ağırlık var sanki zorla alıyorlarmış gibi oluyor ama bence devam edelim.. böyle güzeldi..... herkes okusa aslında kimseyede bu kadar sayı gelmez ama işte...
off bilmiyorumm sadece yazmak istedim...
yani için rahat olsun bence okumak istemeyen zaten okumazdı... sen zorlama falan yapmıyorsun...
çokkk öpüyorum seni..
evet haklısın tatlım alıştım okurum birşey olmayacak......olay zorlama olayı değil konuyu saptırmayın bence
kimse kimseyi zorlamıyo okumak isteyenler okuyo regl olanlar okuyamıyo vs yoğun olanlar alamıyo sayı toparlanmıyo eskisi gibi okumak isteyen sureler belli evinde okusun
alışmışındır nihalcım evinde okursun artık ne olcak
evet haklısın tatlım alıştım okurum birşey olmayacak......
evet haklısın tatlım alıştım okurum birşey olmayacak......
okursun bencedeoda haklı sayı toparla et birimiz regl oluyoz sayılar kalıyo yaz geldi millet zaten olmuycak tatilller başlıycak daha zorlaşcak vs vs vs
en iyisi herkes okusun evinde
canımmm üzüldümmm..... sen kimseye zorla okutmuyorsunkii... ama bence güzeldi dua.... hani böyle olmasa inan tembellik ediyorum ve dua okuyamıyorum... haklısın bu ara herkeste bi ağırlık var sanki zorla alıyorlarmış gibi oluyor ama bence devam edelim.. böyle güzeldi..... herkes okusa aslında kimseyede bu kadar sayı gelmez ama işte...
off bilmiyorumm sadece yazmak istedim...
yani için rahat olsun bence okumak istemeyen zaten okumazdı... sen zorlama falan yapmıyorsun...
çokkk öpüyorum seni..
olay zorlama olayı değil konuyu saptırmayın bence
kimse kimseyi zorlamıyo okumak isteyenler okuyo regl olanlar okuyamıyo vs yoğun olanlar alamıyo sayı toparlanmıyo eskisi gibi okumak isteyen sureler belli evinde okusun
alışmışındır nihalcım evinde okursun artık ne olcak
eeeeeeeeeeee.....bu durumda bu haftakieri napıyoruz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?