Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

nazemir nasılsın canım......

İstanbulda şiddetli bi rahmet var demekki balım

ebrar hoşgeldin canım....

canım allah çocuklarına iyilik sağlık versin, öyle öyle büyüyorlar işte,çocuk hasta olunca çok zor....ama düzelir zamanla.....benim için öp bıdıklarını.....

canımmmmmmmmmmmm ahsenim gelmiş. nasılsın. çocukların sağlığı iyi olsun uykusuzluk önemli değil. ama lütfen bizi çok ihmal etme

dünde izmirdeydi o korkunç yağmur

izmir güzeli naber hoşgeldin

bugün konyaya yaklaşmak üzre sanırım o rahmet :))

eeeeee rahmet hep bize değil arada sırada sizede lazım

a.s. nasılsın nazemir

hayatkavuniçi iyiyim canım... bende temizlik yapacam pc nin başından kalkabilirsem başlayacamda

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir
hayatkavunici
fatosozel

fotosözel iyiyim canım bende çıkıcamda bi çıkamadım valla misafir gelmeye kalkarsa şu dağınıklıkta rezalet

kızlar misafirim var gelemiyiorummmmm inş iyisindir

ben de alıncaktım valla.......canım benim......görüşemedik....sen yoğun ben de yoğunum baya.....karnın büyüdü mü??????

ayyyyyyyyyy hayatcım seni görüp görmemezlikten gelebilirmiyim ben hemşommmmm. görüşemedik epeydir. özledim kız seni. karnım biraz büyüdü. artık eski giysilerimi giyinemiyorum 1 beden büyüdüm.

yok yok hemen toplarsın misafirlere rezil olmazsın merak etme
kızlar misafirim var gelemiyiorummmmm inş iyisindir

iyiyiz sana kolay gelsin

yine burası sessiz ölüler şehri gibi oldu ya gelde serpili arama. bir gelip yazmaya başlardı anam kimseyide atlamazdı. herkese tek tek

slm ahsencim iyiyim sen nasılsın teşekkür ederim hatrımı sorduğun için sana allah kolaylık versin allah yardımcın olsun canım

ahsencimmmm canım kuzuların hasta olmuş acil şifalar olsun

ahsencim bizler iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok canım 3. ayımızı bitiriyoruz bu hafta korkularımız heyecanlarımız sen biliyosun işte geçtin bu devrelerden :))))) sende bebeişlere dikkat et çok geçmiş olsun kendine iyi bak özledik valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…