Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

daha maillerimi açmadım açınca bakarım canım. nasılsın tatlım

iyiyim tatlım..nasıl olayım.....sıcaklar başladı.....yaz geldi, izin stresi....ne zman çıkıcaz, ayarlıycaz mı, bi de ramazan geliyo,...ramazandan önce ofis taşınıcak,çoookkkk uzağa...o yüzden de gerginim biraz....bunların stresini atmaya çalışıyorum canım.....ne olcaksa hayırlısı olsun diyip......
onu dışında allaha şükür ters bişey yok....

diğer kızların hiç biri gelmiyo,,,
neden
cimcime
nihalkpr
selda
tben zaten gelmiyo.....
selam söyle konuşursan........
gerçi selda ve nihali buldum......

gördüğümde selamını söylerim ama kızların neden gelmedikleri konusunda hiç bir fikrim yok canım

hayırlı cumalar...

sanada hayırlı cumalar canım

hepinizi seviyoooooooooommmmmmmmmmmmmmm
hayırlı cumalarımız olur inşallah...
rabbim iyilikler versin hepimize...

merak etme canım bizler iyiyiz yani en azından ben iyiyim arada bakıyorum sizlere ama yazmıyorum sadece bazen beğen yapıyorum buara bi durgunluk var nedendir bilmem öle işte iyiyiz allaha şükür ......

merak etme canım bizler iyiyiz yani en azından ben iyiyim arada bakıyorum sizlere ama yazmıyorum sadece bazen beğen yapıyorum buara bi durgunluk var nedendir bilmem öle işte iyiyiz allaha şükür ......

cimcimemmmmmmmm gelmiş naber tatlım benim

hepinizi seviyoooooooooommmmmmmmmmmmmmm
hayırlı cumalarımız olur inşallah...
rabbim iyilikler versin hepimize...

blue ikili test sonuçları ne çıktı tatlım sen yazdında benmi göremedim acaba

selam kızlar hayırlı cumalar hepiniize hayatcığım seninle görüştük diğerlerine merak edenlere yazıyorum benim oğlum olacak rabbimin izniyle tabiki %60 oranı ama olsun ben alıştım bu fikre şu anda 14,haftanın içindeyiz çok şükür herşey yolunda bulantım falan 3 4 kez oldu onun dışında bir sıkıntım yok hepinizi öpüyorum işlerde yoğun ofiste değişiklikler yapılacak biraz işler sıkıntılı onun dışında herşey güzel sizleri öpüyoruz allaha emanet olun

kızlar selam nasılsınız
bugün dr. kontrolüm vardı çok şükür duydum miniğimin kalp atışlarını 8.5 haftalık olmuşuz
bulantılarıma b vitamini verdi sizler neler yapıyosunuz bi yakalayamadım sizleri......

hayırlı haftalar diliyorum. bir güzelk haberde benden. cmartesi doktor kontrolümüz vardı. doktor bebeğin erkek olduğunu söyledi. adını bile koyduk. MUSTAFA ETHEM olacak allah izin verirse. ikili taramada ultrasyon ölçümleri gayet iyi çıktı kan tesinide salı öğleden sonra alıcaz inşallah onlarda iyi çıksın diye dua ediyorum.

allahım hepinize yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu. hepiniz için dua ediyorum

gözün aydın canım....rahatlamışsındır şimdi..çok sevindim.....allah tamamına erdirsin.....

hoşgeldin seldacım....allah sağlıcakla kavuştursun inşallah seni oğluşuna.....bütün hamilelerimize dua ediyorum....

Son düzenleme:

ohhhhh çok şükür allaha daha güzel günler göreceksiniz inşallah canım

seldacım gözün aydın. epeydir göremiyoruz seni sanırım başka topiclere takılıyorsun

fatoooooşşşşşşşşşş

günaydın canımmmm.hayırlısıyla sağlıkla gelecek mustafa ethemimiz inşallah....çok sevindim canım, ben seni zaten hep erkek bebekle hayal ediyodum...kan testlerin de iyi çıkar inşallah...allahım hepinize yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu. hepiniz için dua ediyorum

günaydınlar herkese güzel bir hafta olsun inşallah...fatoş...nimren...selda...hepinizi kutluyorum ALLAH kucağınaza aldığınız günleride sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…