Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

günaydınlar herkese güzel bir hafta olsun inşallah...fatoş...nimren...selda...hepinizi kutluyorum ALLAH kucağınaza aldığınız günleride sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin

günaydınnnn inşallah güzel bi hafta olur senin içinde canım

allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu canım gözünaydın

allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu canım gözünaydın

günaydınlar herkese güzel bir hafta olsun inşallah...fatoş...nimren...selda...hepinizi kutluyorum ALLAH kucağınaza aldığınız günleride sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin

çooook sağol canım darısı başınıza inşallah

nerdesssiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

burdayım canım çok yoğundum pazartesi ya. nasılsın tatlım

canımmmmm sağol birtanem

kızlar mrhb nasılsınız bu gün eşimin dr kontrolü vardııı saat 10.30 da ama devlet has işte (ünverst)saat 14.30 da aldılarrr daha yeni eve geldimmm çok yoruldumm

kızlar nasılsınız.fatoşşş canım demek bebeğin cinsiyeti belli oldu oğluşun olacak.çok sevindim canım allah tamamına erdirsin.
topiğe neler olmuş kızlar çok ıssız korku filmi gibi in cin top oynuyor.kızlar nerede serpil hiç görünmüyor o iyimi haberiniz varmı.cimcimes tuğba nerelerde.ebrar canım nasılsın girebiliyormusun artık siteye..
ben iki çocukla boğuşuyorum bu aralar ikiside hasta ha bire doktordayız ev eczaneye döndü ilaçdan.hep yoğunlukta şikayet ediyordum ama hastalanınca çok daha zor oldu eşimle kaç gece sabahladık eski yoğunluğu özledik valla.o kadar uykusuz gece geçirdik.bende durumlar böyle kaç aydır işe gitmiyorum evdeyim

dün burası akşama kadar yağdı ebrar kışı aratmadı.bu sene yazı görmeyeceğiz galiba direk seneyenin kışıyla birleşecek bu gidişle:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…