günaydınlar herkese güzel bir hafta olsun inşallah...fatoş...nimren...selda...hepinizi kutluyorum ALLAH kucağınaza aldığınız günleride sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin
hayırlı haftalar diliyorum. bir güzelk haberde benden. cmartesi doktor kontrolümüz vardı. doktor bebeğin erkek olduğunu söyledi. adını bile koyduk. MUSTAFA ETHEM olacak allah izin verirse. ikili taramada ultrasyon ölçümleri gayet iyi çıktı kan tesinide salı öğleden sonra alıcaz inşallah onlarda iyi çıksın diye dua ediyorum.
allahım hepinize yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu. hepiniz için dua ediyorum
Herkese günaydınnnnnn
allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu canım gözünaydın
günaydınlar herkese güzel bir hafta olsun inşallah...fatoş...nimren...selda...hepinizi kutluyorum ALLAH kucağınaza aldığınız günleride sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin
nerdesssiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
fatoooooşşşşşşşşşş
günaydın canımmmm.hayırlısıyla sağlıkla gelecek mustafa ethemimiz inşallah....çok sevindim canım, ben seni zaten hep erkek bebekle hayal ediyodum...kan testlerin de iyi çıkar inşallah...allahım hepinize yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu. hepiniz için dua ediyorum
kızlar mrhb nasılsınız bu gün eşimin dr kontrolü vardııı saat 10.30 da ama devlet has işte (ünverst)saat 14.30 da aldılarrr daha yeni eve geldimmm çok yoruldumm
geçmiş olsun canım ne dedi doktorlar eşinin son durumu ile ilgili
İstanbulda şiddetli bi rahmet var demekki balım
herkese selamlar...
dünde izmirdeydi o korkunç yağmur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?