Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn dünya güzelleriii :)))) hepinize bol çalışmalı günler :))) anlamışsınızdır

canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tekrar aramızda olman ne güzell:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
kızçeler,,,,,
tekrar hepinizin kandilini kutluyorum,
hepinizin duaları gerçekleşir inşallah....

bi karşılıklı konuşalım dedim bugün ama kısmet olmadı....çok yoğunum......

hepinizi öpüyorum....

zeytinimm canımm beyzıtt kocaman olmuştur maşallhhh

şekerleblebii özledim seni kuuz neler yapıyorsun

nihal nerelerdesin çok yoğunmuşsunn

faoözel bebeşimiz kendi kendine büyüyor maşallhhh iyi bak ona

sledayavuzgüray sen nasılsın hamilleik nasıl gidyorr

hayatkavuniçi seninle hayat gerçeketn güzel

foicasit ikimiz olduk vitamin satlarda aynı hahhahahahahhahahahahahhahah

nazemir canım nasılsın keyfin nasıl ben güzel bir ttail yaptım çok ama çok iyimm umarım sende iyhisndir geçmiş syafaları okuyamıyorum

kumasalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diğer topicdede yazmamışsın yada geçmişe bakamadım sen hep dualarımdasın

gizem79 canım arkadşım ben hem bu topiği hem diğer topiği kontrol ediyorumm haberdar et lütfenn

masalımmmmmmmmmmmmmmm en güzel haberii senden ve hpt honeyden aldık darısı tüm arkadaşlara şükür herkes hamile az kaldıı bir avuç insan kaldıı rabbimin iizniyle onlarda anne olacakk

nuray0606 canbım sen nasılsın sneden gelişmeler ne bayağı uzak kalmışımm

mısrayı bayadır arayamdımm kızlar nedense görüşemedik tabii benden kaynaklandıı

blu canım şaban beye giitinmii bbeşin nasıl

nihalle sen nasılsın bbeğin ve sen umarım herşey yolundadır

serengl senden hiç haber alamıyoruz neden ??????? facdede denk gelmiyoruz (((

iismlerini yazamadığımm bütün cicii arkadşlarımı öpüyorumm

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr özel bir kadınsın bunu bil

iyiyim canım nasıl olayım bebek yapmak için uğraş veriyoruz
sen nasılsın, hoşgeldin, seni tekrar aramızda görmek çok güzel

canım bende çok iyim uuzn bir tatil yaptım keyfim yerinde bebk olayı artık hayatımın dışında sizler için burada olucamm dualrımızı eksik etmeyelim canlarım elbett hepiniz anne olacaksınız buna yürekten inanıyorumm

neyim özel kızzzzzzzzzzz

bir süredir yoktum canlarım tatildeydim bu hafta işbaşı yaptım ama işler çok birikmiş birde yaz sezonu bizim en yoğun olduğumuz zamanlar geç saatlere kadar çalışıyorum ( hepinizi kocaman öpüyorum

bir süredir yoktum canlarım tatildeydim bu hafta işbaşı yaptım ama işler çok birikmiş birde yaz sezonu bizim en yoğun olduğumuz zamanlar geç saatlere kadar çalışıyorum ( hepinizi kocaman öpüyorum

oooooooooooooo..
kimleri görüyorum....nasılsın nihalcim iyi misin....var mı bi gelişme flan..nasıl gidiyor çalışmlar....

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımm nasılsınız fıstıklarr :)))

canım benim hoşgeldinnnnn seni çok özlemiştik herşey aynı bende değişen bişi yok bacım hala bi umut beklemeler sürüyor artık kısmet herşeyi oluruna bırakmaya karar verdim görüşürüz öptüm tatlım

canım iyi olmana ve aramıza dönmene çok sevindim... bende değişen bişey yok aynı tas aynı hamam ama keyfim moralim yerinde... bende ramazanda yapacam tatilimi eşim ramazanda çalışmıyor memlekete gidicez oradada bol bol gezecez denize gidicez inşallah

selam kızlar nasılsınız... hayatkavuniçi ben geldim şimdide sen yoksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…