slm kızlarrrr mutluyummmmmmm dün bebemi gördüm gümbür gümbür kalbini dinledimmm eşimle gittim kıpır kıpır 12 haftalığız boyu 12 cm uzun baya bu günde 2 li testler için kan vercem resmine bakıp bakıp sefyoz bebişimizi babasıda çok mutlu oldu rabbim bu güzel duyguyu tatmayanlara tattrsın inşlhhhhhhh
arkadaşlar,
son regl tarihim 7 hazirandı.....bu durumda benim 2 temmuzda regl olmam gerekiyor.....ama ben reglimden bir hafta önce pembe bir akıntıyla karşılaştım....yani 20.gün bir çay kaşığı pembe bir akıntı,21.gün gene aynı, bu gün sabah biraz kahverengi,bi daha da bişey yok...ve benim kanamamın olduğu dakika da göğüslerim iner ve acıması geçer....ama göğüslerim dünden de beter davul gibi..kanamam devam etmiyo...şimdi ben 20 günde adet mi gördüm yaniii..ilk kez başıma geliyooooo....yani bikez daha gelmişti,o yerleşme kanamasıymış.....ama bu ay sanmam hamile olduğumu...............
canım iyi olmana ve aramıza dönmene çok sevindim... bende değişen bişey yok aynı tas aynı hamam ama keyfim moralim yerinde... bende ramazanda yapacam tatilimi eşim ramazanda çalışmıyor memlekete gidicez oradada bol bol gezecez denize gidicez inşallah
hoşgeldin serpilcim nasılsın bakalım
canım benim çok iyim rabbime bin şükür sanki yendien dünyaya geldim yaşamımda herşey çok güzel bol bol dimnlenip yüüzyorum çalışıyorum yoğun geçiyor haytımm ama hepsi güzell
nuray0606 canım nasılsınn mücadeleye devam durmak yok biliyorsun zaten çok az kaldıı bir kaç kişi kaldınız hamilelk için sizde hamile olacaksınız ben innaıyorum
hayırlısı olsun hemşom sıkma canını herşeyin bi vakti olduğu gibi bebişlerimizinde bizimle olma vakti vardır ve henüz gelmemiştir rabbim en kısa zamanda bu vakti bizlere nasip etsin ben artık herşeyi oluşuna bıraktım no stres yes bebek
hayat canım neden oldu diye kafana takma dur baklımm yerleşme kanamsıda olabilr balım göğüslerimn davul gibi şişmesii gebeliğin en önemli belirtisi hadii rabbimm buy mübarek günlerde sevindirsin senii
canım benim çok iyim rabbime bin şükür sanki yendien dünyaya geldim yaşamımda herşey çok güzel bol bol dimnlenip yüüzyorum çalışıyorum yoğun geçiyor haytımm ama hepsi güzell
ohhh ohhh şimdiden sefan olsun canıum ttail harbiden süper bişi en azından benim için harika oldu bana çok iyi geldi ciidiid enerjii doldumm :)))))
canım gözün aydın..varikosel olmamasına sevindim.....
benim eşimin sperm sonuçları da iyi değildi,sorun vardı....ilaçla ve vitaminle düzelecek bi durum....
vitamin falan kullanıyo musunuz....biz bol miktarda kullanıyoruz birbuçuk aydır.......
nereye kaçıyosun kız aralarda.....
canım,eşiin sonuçları nasıldı..........
henüz ne ilacı olduğunu bilmiyorum
antibiyotik ve hormon ilacı dedi
vitamin var mı yokmu bilmiyorum
kaçmıyorum buradayım
canım sayıda ve harektte problem varsa vitamin kullanmanızı önerecektim de,başka sorun var heralde....en kısa zamanda düzelir inşallah....
sperm sayısı 18.000.000 milyondu
bakteri çıkmıştı
ve ileri hızlı sıfır :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?