Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

maşallhh maşallhh maşallhh canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rabbimm hep böyle mutlu etsin senii

hayat canım neden oldu diye kafana takma dur baklımm yerleşme kanamsıda olabilr balım göğüslerimn davul gibi şişmesii gebeliğin en önemli belirtisi hadii rabbimm buy mübarek günlerde sevindirsin senii

ohhh ohhh şimdiden sefan olsun canıum ttail harbiden süper bişi en azından benim için harika oldu bana çok iyi geldi ciidiid enerjii doldumm :)))))

nuray0606 canım nasılsınn mücadeleye devam durmak yok biliyorsun zaten çok az kaldıı bir kaç kişi kaldınız hamilelk için sizde hamile olacaksınız ben innaıyorum

[/QUOTE]
iyi olmana çok sevindim tatlım ohhh ne güzel bol bol eğlen canım gün senin günün olsun

nuray0606 canım nasılsınn mücadeleye devam durmak yok biliyorsun zaten çok az kaldıı bir kaç kişi kaldınız hamilelk için sizde hamile olacaksınız ben innaıyorum

iyiym tatlım çok şükür bildiğin gibi aynı tas aynı hamam canım inşallah umutlarımız boşa çıkmaz rabbimden dileğimiz bu yöne doktora gitmiyorum artık
bitkisel bişiler denemeyi düşünüyorum hatta bi tane denedim bakalım rabbimden hayırlısı takdir onun biz tevekkül ediyoruz elimizden geldiği kadar gerisi yaradana kalmış

neyse serpilim ben kaçtım sonra görüşürüz öptüm canım

evet canım..son iki aydır ben de öyleyim zaten..olursa olsun,olmazsa da napalım modundayım.....hepimize nasip etsin allahım inşallah..

canım benim srepoşum,kuşum...hoşgelmişsin öncelikle....
olsam da rahtalsam işte, böyle ne olduğu belli olmayan bişey....hayırlısı olsun...
inşallah bebektir diyorum, olmasa da sorun etmem zaten, hayırlısı derim,olmaması sürpriz olmaz....bıyyyyyyyyyyyy seni çok seviyorum biliyosun di mi....hoşgeldin tekrar

ohhh.çok seviniyorum senin adına......buraya taşıyor huzun ve mutluluğun,allah bozmasın.....başka güzel haberler de bekliyorum senden hayırlısıyla.....

henüz ne ilacı olduğunu bilmiyorum
antibiyotik ve hormon ilacı dedi
vitamin var mı yokmu bilmiyorum

nereye kaçıyosun kız aralarda.....

kaçmıyorum buradayım

kıslar eşim için keçiboynuzu denemeyide düşünüyorum
ama hormon ilacı ve keçiboynuzu aynı anda sorun olmaz inş.değil mi

sperm sayısı 18.000.000 milyondu
bakteri çıkmıştı
ve ileri hızlı sıfır :26:

canım, bizde de 27milyon,
ileri hız 0 morfoloji %1 di

biz hemen proxeed,l'arginine,ginseng, başladık.....bunlar inan çok işe yarıyor.....erkek infertilitesinde,bu vitaminlerle mucizeler yaşıyo kızlar....
ben de orda öğrendim....denemeni öneririm....

kızlar ben FATİHA OKUYORUM ramazandan önce bitirmek isityorum yardım ederseniz sevinir okursanız özelden yazarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…