Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

nazemir
hayatkavunici
duruhilal
hayatkavuniçi yoksun derken geldin

slm kızlarrrr mutluyummmmmmm dün bebemi gördüm gümbür gümbür kalbini dinledimmm eşimle gittim kıpır kıpır 12 haftalığız boyu 12 cm uzun baya bu günde 2 li testler için kan vercem resmine bakıp bakıp sefyoz bebişimizi babasıda çok mutlu oldu rabbim bu güzel duyguyu tatmayanlara tattrsın inşlhhhhhhh

arkadaşlar,
son regl tarihim 7 hazirandı.....bu durumda benim 2 temmuzda regl olmam gerekiyor.....ama ben reglimden bir hafta önce pembe bir akıntıyla karşılaştım....yani 20.gün bir çay kaşığı pembe bir akıntı,21.gün gene aynı, bu gün sabah biraz kahverengi,bi daha da bişey yok...ve benim kanamamın olduğu dakika da göğüslerim iner ve acıması geçer....ama göğüslerim dünden de beter davul gibi..kanamam devam etmiyo...şimdi ben 20 günde adet mi gördüm yaniii..ilk kez başıma geliyooooo....yani bikez daha gelmişti,o yerleşme kanamasıymış.....ama bu ay sanmam hamile olduğumu...............

iyiyim canım arkadaşın köyüne gitmiştim düğüne pazar akşamı geldim başka düğüne gittim derken yoğun geçti dünde eşim evdeydi gezdik falan fırsat olmadı

evet hatırladım,söylemiştin, çok gezeceğini, oh iyi olmuş..kafa dağıtmışsındır....buralarda ne düğün var ne bişey..olsa ne güzel olur valla....

amain honeycim..allah tamamına erdirsin inşallah..çok sevindim....bak ne güzel tutundu orda gördün mü....bi de cinsiyetini öğrenirsiniz bi dahaki aya....alırız haberleriniz...

sağlıcakla kucakla inşşşşşşşşşşş darsısıda hepimizn başına

amiiin

için rahatlasın bi test yaptır öylemiydi böylemiydi diye kafanı yoracağına, rahatlarsın en azından, yoksa umutlanmazsın hem varsada biran önce ona göre hareket edersin... hem neden bu ay hamile olduğunu sanmıyorsunki :26:.... geçen ay bende 19. gün oldum ondan önceki ayda 27. gün bi 9 gün sürüyo bi bakmışın birdahiki ay 4 gün benimde aşılamadan sonra böyle düzensizleşti normalde 25. gün adet olurum 6 gün sürer...

canım bir dr git yaaa belki bebiş süpriz yapmıştır

canım bir dr git yaaa belki bebiş süpriz yapmıştır

yarın değişen bişey olmazsa yaparım test ............yani inşallah hamileyimdir de, bu ayki yumurtlama günümde uzun bir yolculuk yapıp şehir dışına çıkmamız gerekti cenaze için....ailemin yanına gittim...o yüzden pek umutlu değlim işte.....bu erken gelmeler ,gecikjmeler ne kadar can sıkıyor ya.....hayırlısı olsun....

Son düzenleme:
hayatçım neden olmasın biliyorsun rabbimden ümit kesilmez
hayat sürprizlerle dolu

bugün bende mutluyum
biliyorsunuz eşimin sperm testinde bazı değerler düşük çıkmıştı
bugün üroloğa gitti muayene ve ultrason sonucunda varikosel yokmuş
antibiyotik ve hormon ilaçları vermiş
3 ay kullanıp sonra tekrar test verecek
inş.düzelme olur ama varikosel falan olmaması sevindirdi beni
rabbime şükürler olsun :124: :124: :124: :124: :124:

canım gözün aydın..varikosel olmamasına sevindim.....
benim eşimin sperm sonuçları da iyi değildi,sorun vardı....ilaçla ve vitaminle düzelecek bi durum....
vitamin falan kullanıyo musunuz....biz bol miktarda kullanıyoruz birbuçuk aydır.......

hayırlısı olsun hemşom sıkma canını herşeyin bi vakti olduğu gibi bebişlerimizinde bizimle olma vakti vardır ve henüz gelmemiştir rabbim en kısa zamanda bu vakti bizlere nasip etsin ben artık herşeyi oluşuna bıraktım no stres yes bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…