Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

hayatcımmmmm kaçıncı gündesin inşallah nisan kervanına sende katılırsın

dün 25.gündü ..gelmesi gerekiyodu.....bugün 26.gün....daha çok geçmedi ama...hep 25te zırtladığı için..bana göre gecikti....yarın da gelmezse hamile miyim acaba diye düşünücem

dün 25.gündü ..gelmesi gerekiyodu.....bugün 26.gün....daha çok geçmedi ama...hep 25te zırtladığı için..bana göre gecikti....yarın da gelmezse hamile miyim acaba diye düşünücem

evet çok geçmemiş henüz inşallah canım gelmez pazartesi günü sabah ilk idrarda bakarsın önce

erken ama sonnn ateş tablon olsun inşallahhhhhh

iyi canım ya yağmur var istanbulda hiç çalışmak istemiyorum

inş canım cım evet izmirde oyle berbaat yağmur var

inşşşşşşşşşşşşşşşşş

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

reglimisin neden karnın ağrıyo :26:
cnm bn 28 gün önce erken doğum yaşadım 22 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim
we kanamam halaa bitmedi şu 2 gndürde karnım ağrıyoo adet gibii

evet çok geçmemiş henüz inşallah canım gelmez pazartesi günü sabah ilk idrarda bakarsın önce

yok kuşum ben yarın gelmezse, iş çıkışı alırım testimi yaparım..benim hamilelikler çıkar hemen....yarın çıkmazsa testte hamile değilimdir demektir.....
içime de bişey doğmuyo..hiç bi fikrim yokkkkkkkk

cnm bn 28 gün önce erken doğum yaşadım 22 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim
we kanamam halaa bitmedi şu 2 gndürde karnım ağrıyoo adet gibii

canımmmmmmm allah sabır versin çok üzüldüm. aramıza hoşgeldin bu arada
yaz gelsinnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaa

kız hakikaten bu ne ya aman allahım dışarda nasıl bir yağmur var.

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hamilesindir hemşoooooooooooooooooom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…