napıyon aşağıda
canım benim...bi ara bi kaç arkadaş gelmişti senin gibi,erken doğumda bebeğini kaybeden....tabi ki bizde de var düşükler..ama bizlerinki erken gebeliklerde kaybedilen bebekler..benim geçen yıl temmuzda olmuştu bi kaybım, 7 haftalık düşük yaptım.....o zamandan beridie de deniyoruz işte....sen de kendini toparladığında, sağlıkla,hayırlısıyla güzel bebişine kavuşacaksın inşallah canım...allah sabır versin....saolasın cnmm ewet dencek hiçbşy yok gerçektenszlerle tanışmk isterim tbenle tanışıyrzda szleri tanımıyrm szde izmirdemisiniz başınızdn bnm gibi talihsiz olay geçtimi?
inşallah bitanemmm,inşallah......bi reiki yap bakiim hamile miyim değil miyimcanımmmmmmm allah sabır versin çok üzüldüm. aramıza hoşgeldin bu arada
kız hakikaten bu ne ya aman allahım dışarda nasıl bir yağmur var.
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hamilesindir hemşoooooooooooooooooom
hey ben geldim bi slm yokmu :79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
aaa...
aşkolsun selam olmaz mı canım.....hoşgeldiiiiiinnnnn
canım hoşgeldinn.. Allah sabır versinnn.. söylenecek bişey yokkii.. ama geçecek bugünler.cnm bn 28 gün önce erken doğum yaşadım 22 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim
we kanamam halaa bitmedi şu 2 gndürde karnım ağrıyoo adet gibii
kimsecikler konuşmuyo bende kahvaltı yapam barim :))))))
cnm bn 28 gün önce erken doğum yaşadım 22 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim
we kanamam halaa bitmedi şu 2 gndürde karnım ağrıyoo adet gibii
canım nbrsin nihalla vakıa 1 fazla okumuş senden düştüm canım tabloya bakarsın :))))))))))))
tamam canım ben 3 tane olukurum
hayırlısı arkadaşımmmm
ya tabloya bakarmısın yanlış olmuş iki ken vakıa yazıyo yenlış yerden düştün galiba
ne için bilmiyrm ama allah şifa wersin cnmmsonra görüşürüz canlarım
canım hoşgeldinn.. Allah sabır versinnn.. söylenecek bişey yokkii.. ama geçecek bugünler.
ben 5 ay önce 8 haftalık düşük yaptım..
şimdi 41 günlük hamileyim.
daha dr gitmedim o yzüden sevinemiyıorum..
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin..
amin cnm saol:)canımmmm çok geçmiş olsun allah sabır versin çokk zorr bende 2 gebelik geçirdim biri 5 diğeri 9 haftalık sonuncusu şubatta yeni daha seni çokk iyi anlıyorum dertler acılar paylaştıkça azalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?