kızlar bnm kanamam halaa bitmedi normaldir deni28 gn oldu bgn bn adet ne zmn olurum acabaa?
3 değil 2 okuyacaksın tabloya bak 2 vakıa 4 kıyamet okuyacaksın .....
kızlar bnm kanamam halaa bitmedi normaldir deni28 gn oldu bgn bn adet ne zmn olurum acabaa?
arkadaşlar saolun
dr aradım dün çok gelmiyosa korkma dedi normal dedi bnmde çok değil ama bitmişde değil 25inde kontrolüm war ztn ogünü bkliyoruum
yrnda sağlık ocağına gidicm oda çağırdı bi kan fln wer bakalım dedi bhcg mede baktırıcam
arkadaşlar saolun
dr aradım dün çok gelmiyosa korkma dedi normal dedi bnmde çok değil ama bitmişde değil 25inde kontrolüm war ztn ogünü bkliyoruum
yrnda sağlık ocağına gidicm oda çağırdı bi kan fln wer bakalım dedi bhcg mede baktırıcam
blueeeeee.....
canım geldi mi seninki...durum ne.....
hiç bir belrti yookkkkk
hiç bir belrti yookkkkk
blue'cim........senin düzensizlikler olur mu genelde, geç gelmesi falan......eğer hep düzenliyse, teste çıkmamıştır....
canım 5-6 aydır hep düzenliydi...
bu ay bilmiyorum inanki.. neden böyle oldu.. üstelik artık belim falanda ağrımıyor... sadece göğüslerimde biraz hassasiyet var... sabah ilk idrarım koyuydu... o kadar yanı...
Bu ay bilmiyorum inanki.. Neden böyle oldu.. üstelik artık belim falanda ağrımıyor... Sadece göğüslerimde biraz hassasiyet var... Sabah ilk idrarım koyuydu... O kadar yanı...
göğüslerdeki hassasiyet önemli aslında.....ben de çok meraklandım vallahi şimdi....neyse bir iki gün daha gelmezse, tekrar test yaparsın canım....bi röntgen cihazı olsa di mi, hemen görsek var mı yok mu diye.....ne güzel olur.....
Bu ay bilmiyorum inanki.. Neden böyle oldu.. üstelik artık belim falanda ağrımıyor... Sadece göğüslerimde biraz hassasiyet var... Sabah ilk idrarım koyuydu... O kadar yanı...
aynen öyle.. Stresimi bir görseniz.. Amirimin bile haberi oldu.... Hayırlı olsun falan diyoo... Dedim yok... Bişey...
şimdi en yakın dostumla konuştum bekle diyor... Kan testi yaptırma hemen.. Sadece onun için kan verme..bir hafta bekle idrar testi yap çıkarsa ilk gittiğinde dr. Yaptırırsın diyo
tamam işte benimkide çok koyu sende inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?