Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

nazcım bilmem ki ben nasıl olcak ama benim düşükten sonra kanamam oldu bi kanama oldu öncesinde 5 gün sürdü sonra tekrar kanama oldu bu sefer çok yoğun düşük kanamasıymış 5 günde o sürdü ama seninde nasıl olur böylemiki :26::26::26: doğum gibi oldu ya :26::26: dr arasana bi sorsan tatlım :26::26:

arkadaşlar saolun
dr aradım dün çok gelmiyosa korkma dedi normal dedi bnmde çok değil ama bitmişde değil 25inde kontrolüm war ztn ogünü bkliyoruum
yrnda sağlık ocağına gidicm oda çağırdı bi kan fln wer bakalım dedi bhcg mede baktırıcam

:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
tben cimcimes53+ n__a__z+ nhlkpr+ seldayavuzguray

tmm nazcım ii yapmışsın allah yardımcın olsun canım ya inş

blue'cim........senin düzensizlikler olur mu genelde, geç gelmesi falan......eğer hep düzenliyse, teste çıkmamıştır....

canım 5-6 aydır hep düzenliydi...

bu ay bilmiyorum inanki.. neden böyle oldu.. üstelik artık belim falanda ağrımıyor... sadece göğüslerimde biraz hassasiyet var... sabah ilk idrarım koyuydu... o kadar yanı...

göğüslerdeki hassasiyet önemli aslında.....ben de çok meraklandım vallahi şimdi....neyse bir iki gün daha gelmezse, tekrar test yaparsın canım....bi röntgen cihazı olsa di mi, hemen görsek var mı yok mu diye.....ne güzel olur.....

aynen öyle.. stresimi bir görseniz.. amirimin bile haberi oldu.... hayırlı olsun falan diyoo... dedim yok... bişey...
şimdi en yakın dostumla konuştum bekle diyor... kan testi yaptırma hemen.. sadece onun için kan verme..bir hafta bekle idrar testi yap çıkarsa ilk gittiğinde dr. yaptırırsın diyo

tamam işte benimkide çok koyu sende inşallah

tamam işte benimkide çok koyu sende inşallah

benimki de koyu......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…