Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

ayy kızlar kızlar ne yapıyonuzzzz

valla..tuğbacım..deliler gibi işim var.....burası açık... 5 dakikada bir bakıyorum..aralarda bişeyler yazıyorum ama,
çıtttttttt bile yok....valla pek bi sessizler ayol.....
Bi çay may yap da bari, kendimize gelek.....

benmi gözüm açık uyuyorum offff çok mayıştım kedi gibi kıvtılıp yatacak yer arıyorum
ay kıyamam tabi bebiş yapıyo

bende işlerim, hallettim bitti şükür

gerçekten çok şükür bugün işler hafif te en azından kafam rahat ne yapardım yoksa kahvede içemiyorum çayda midemi bulandırıyor ne yapacam ben:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ceren canım.....

ismiyle yaşasın güzel prenses nedense kız çocuklarına karşı bir zaafım var 5 tane kız 1 tane erkek yiğenim var kızlar malesef hiç süslü değiller 2 yaşındaki yiğenimi alıştırmaya çalıştırıyorum bazen beraber kuaföre götürüyorum ama o bana inat abisinin kıyafetleri gibi giyinip arabalarla oynamayı tercih ediyor oyyyy anam oyyyy hele bir kızım olsun

en önemlisi sağlıklı olması.....allah hayırlısıyla eli ayağı,ahlakı düzgün evlat versin...
ama ne yalan söliim, ben de kızım doğurmadan önce çok istedim kız olsun diye....allah gönlüme göre verdi...allah senin de gönlüne göre versin....gülegüle büyütürsün kızını......
bende onu hayal ediyorum canımmm hayatım ama dediğim gibi hiç bir belirti yok....

tatlım,zaten hamilelikbelirtileri öyle ahım şahım şeyler değil ki.....mide bulantısı, birbuçuk aylık ve 2 aylıktan itibaren çıkar ortaya......bi göğüsler belirtidir....bak bi de yeni öğrendim idrar rengiymiş......yani başka da bişey yok....belki cildine bakarsan biraz değişiklik olmuş olabilir.....kasık
bak ben de şimdi senin gibi aynen ne düşüneceğimi bilmiyorum......bi ihtimal hamileyiz ikimiz de.......di mi.....
ya hamileyiz ya hamile değiliz.....
ama söz verdim kendime, hamile değilsem hiç üzülmiycem, vardır bi hayır diycem, zamanı değilmiş diycem, diycem de diycem işte.......

tatlım,zaten hamilelikbelirtileri öyle ahım şahım şeyler değil ki.....mide bulantısı, birbuçuk aylık ve 2 aylıktan itibaren çıkar ortaya......bi göğüsler belirtidir....bak bi de yeni öğrendim idrar rengiymiş......yani başka da bişey yok....belki cildine bakarsan biraz değişiklik olmuş olabilir.....kasık
bak ben de şimdi senin gibi aynen ne düşüneceğimi bilmiyorum......bi ihtimal hamileyiz ikimiz de.......di mi.....
ya hamileyiz ya hamile değiliz.....
ama söz verdim kendime, hamile değilsem hiç üzülmiycem, vardır bi hayır diycem, zamanı değilmiş diycem, diycem de diycem işte.......[/QUOTE]

canımmmm yarın sabah doktordan randevu aldımmmm....

artık dayanamayacağım....

varsa var...

yoksa yok.. napayım gidip kan testi yaptırcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…