ayy kızlar kızlar ne yapıyonuzzzz
ayy kızlar kızlar ne yapıyonuzzzz
benmi gözüm açık uyuyorum offff çok mayıştım kedi gibi kıvtılıp yatacak yer arıyorum
valla..tuğbacım..deliler gibi işim var.....burası açık... 5 dakikada bir bakıyorum..aralarda bişeyler yazıyorum ama,
çıtttttttt bile yok....valla pek bi sessizler ayol.....
Bi çay may yap da bari, kendimize gelek.....
valla..tuğbacım..deliler gibi işim var.....burası açık... 5 dakikada bir bakıyorum..aralarda bişeyler yazıyorum ama,
çıtttttttt bile yok....valla pek bi sessizler ayol.....
Bi çay may yap da bari, kendimize gelek.....
Ay kıyamam tabi bebiş yapıyo
bende işlerim, hallettim bitti şükür
gerçekten çok şükür bugün işler hafif te en azından kafam rahat ne yapardım yoksa kahvede içemiyorum çayda midemi bulandırıyor ne yapacam ben:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
madensuyu,meyve suyu....çubuk kraker..en iyi ilacıdır şekerim....
hayat snein kızın vardı demi ismi ne bu güzel kızın
bende habire çay içiyorum
demekki neymiş ben hamile değilmişim :)
ceren canım.....
ya of blue ya.....
Ne alakası var...
Yani inşallah dedğim doğrudur ve hamilesindir.....
ya of blue ya.....
Ne alakası var...
Yani inşallah dedğim doğrudur ve hamilesindir.....
en önemlisi sağlıklı olması.....allah hayırlısıyla eli ayağı,ahlakı düzgün evlat versin...ismiyle yaşasın güzel prenses nedense kız çocuklarına karşı bir zaafım var 5 tane kız 1 tane erkek yiğenim var kızlar malesef hiç süslü değiller 2 yaşındaki yiğenimi alıştırmaya çalıştırıyorum bazen beraber kuaföre götürüyorum ama o bana inat abisinin kıyafetleri gibi giyinip arabalarla oynamayı tercih ediyor oyyyy anam oyyyy hele bir kızım olsun
bende onu hayal ediyorum canımmm hayatım ama dediğim gibi hiç bir belirti yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?