günaydın kızlarrrr iyi haftalarrr
günaydıın kızlarr ii haftalar
nihalla canımmm için rahat olsun pıt pıtları da duyacaksın Allah ın izniyle.....
bu arada günaydın topiğimizin çıtır kızları gününüz ve haftanız güzel geçsin inşallah hayattan bir haber alan varmı ne olduki onun işler
günaydınnnnn.....
herkese günaydın. Bugün kimseler olmaz burda sanırım. Ama okuyan olursa günü güzel geçsin. Dün dr gittim keseyi gördük noktacık 1cm mis onuda gördü dr. Şimdilik normal dedi herşey tabi ben pıt pıtları duyana kadar rahat etmeyeceğim. Bu yüzden sizden başka kimse bilmiyor henüz bebeği annem bile. Dr yine birsürü test verdi yapılması gerekliymis. Bir kısmını yaptırdım kalanı yarın hallolacak. Gittiğim hastanede testler 478 tl tuttu. Bende devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim. Cuma günü tekrar kontrole gideceğim. Bakalım hakkımda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
günaydın canım gittinmi doktora
kızlar günaydın hepinize.....
üzgünüm hamile değilim................
yok canım gitmedim.... ama telefonla konuştum... ehh biraz şanslıyım çocukluk arkadaşımın ablası doktorum :)
bir hafta daha geçsin ölee gel dedi...
blue canım tebrik ederim allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş.
hayatımmmm üzülme lütfen... yeni bir ay.. yeni umutlar... sakın ama sakın pes etmek yok...
seviyorum seni...
hemşooooooooooooom üzülmek yok hayatcım. bu ay olmazsa öbür ay. biliyorsun slogan bu.
çok güzel demekki senle aynı zamanda gidip bebişlerimizin keselerini görcez
hayatçım üzülme bende hamile değilim nasibimizde ne zaman ise ozaman gelcek bebişlerimiz. allah sağlık versin dermansız dert vermesin yeterki.:79::79::79::79:
doğru söylüyorsun canım..allah başka dert vermesin...ama artık zamanı da gelsin lütfen yaaaaa...
canım benim ..ben de seni seviyorum....çok yıprattım kendimi haftasonu çok......ne bileyim ben, bu ay çatlatma iğnesi de vurdurunca baya bi ümitliydim...zaten hiç bi sorun yok hayırlısıyla bu ay olur dedim...hamile kalamıycam artık dedim, olmıycak bundan sonra dedim...biliyorsun işte, hepimiz yaşıyoruz....dua ediyorum hep allahım hayırlısıyla hamile kalmayı nasip et diye...yapacağımız başka ne var ki.....dr da aradım...ben gene beceremedim diye....sen tabi yaşın dolayısıyla acele ediyosun di mi dedi..evet dedim....2-3 ay daha dene, normal yoldan olur olur senin hamilelik,çok stress yapıyosun dedi.....ama olmuyo olmuyo işte.....
doğruyu söylemek gerekirse, eşime de söyledim, hamile kalabileceğime inanmıyorum artık.....inanmadığım sürece de çok zor zaten
tatlım üzülme her ay hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz.... ama ümidimizi kesmemeliyiz inanmalıyız sende inan vaz geçme bizde bir gün anne olacağız ...
bu da bizim sınavımız demekki Rabbim alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin...
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık dimi hayatcım
sağol fatoşçum, öyle diyorum ama,çok da ümidim yok...yaş oldu 38...23nisanda dolu dolu 38im.......
çok güzel demekki senle aynı zamanda gidip bebişlerimizin keselerini görcez
patron gelcek fatoşda ondan :97::97::97::97: bu hafta burdalar :97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?