Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

günaydın kızlarrrr iyi haftalarrr

günaydın canım msn de neden yoksun

günaydıın kızlarr ii haftalar
nihalla canımmm için rahat olsun pıt pıtları da duyacaksın Allah ın izniyle.....

günaydın canım nasılsın

bu arada günaydın topiğimizin çıtır kızları gününüz ve haftanız güzel geçsin inşallah hayattan bir haber alan varmı ne olduki onun işler

günaydın canım hayattan henüz bir haber yok. sen nasılsın bebiş nasıl

günaydınnnnn.....

günaydınnnnnnnn

günaydın nihal senin adına çok sevindim. inşallah kalp etışlarını da duyup sağlıkla kucağınada alıcaksın bebeğini. haydi gözün aydın

patron gelcek fatoşda ondan :97::97::97::97: bu hafta burdalar :97::97:

bu arada cuma günü gelemedim.. nihal sağolsun gelemeyeceğimi yazmış...

fatoşculada görüştük.. :)

teşekkür edemedim hepinize...

sağolun arkadaşlar.. allahım hepinize versin.... yüce rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün...

kızlar günaydın hepinize.....
üzgünüm hamile değilim................

hemşooooooooooooom üzülmek yok hayatcım. bu ay olmazsa öbür ay. biliyorsun slogan bu.

yok canım gitmedim.... ama telefonla konuştum... ehh biraz şanslıyım çocukluk arkadaşımın ablası doktorum :)

bir hafta daha geçsin ölee gel dedi...

çok güzel demekki senle aynı zamanda gidip bebişlerimizin keselerini görcez

blue canım tebrik ederim allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inş.

hayatımmmm üzülme lütfen... yeni bir ay.. yeni umutlar... sakın ama sakın pes etmek yok...

seviyorum seni...

canım benim ..ben de seni seviyorum....çok yıprattım kendimi haftasonu çok......ne bileyim ben, bu ay çatlatma iğnesi de vurdurunca baya bi ümitliydim...zaten hiç bi sorun yok hayırlısıyla bu ay olur dedim...hamile kalamıycam artık dedim, olmıycak bundan sonra dedim...biliyorsun işte, hepimiz yaşıyoruz....dua ediyorum hep allahım hayırlısıyla hamile kalmayı nasip et diye...yapacağımız başka ne var ki.....dr da aradım...ben gene beceremedim diye....sen tabi yaşın dolayısıyla acele ediyosun di mi dedi..evet dedim....2-3 ay daha dene, normal yoldan olur olur senin hamilelik,çok stress yapıyosun dedi.....ama olmuyo olmuyo işte.....
doğruyu söylemek gerekirse, eşime de söyledim, hamile kalabileceğime inanmıyorum artık.....inanmadığım sürece de çok zor zaten

çok güzel demekki senle aynı zamanda gidip bebişlerimizin keselerini görcez[/QUOTE]

inşallah fatoşum.... çok heyecanlıyım... sabırsızlanıyorum... bakalım.. hayırlısıyla görelim keseleri.. sonra duyalım pıtpıtları.. inşallah....

allahım bütün arkadaşlarıma tatdırsın bu mutluluğu...

hemşooooooooooooom üzülmek yok hayatcım. bu ay olmazsa öbür ay. biliyorsun slogan bu.

sağol fatoşçum, öyle diyorum ama,çok da ümidim yok...yaş oldu 38...23nisanda dolu dolu 38im.......

tatlım üzülme her ay hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz.... ama ümidimizi kesmemeliyiz inanmalıyız sende inan vaz geçme bizde bir gün anne olacağız ...
bu da bizim sınavımız demekki Rabbim alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin...
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık dimi hayatcım

haklısın canım...inşallah o günler de gelir....

sağol fatoşçum, öyle diyorum ama,çok da ümidim yok...yaş oldu 38...23nisanda dolu dolu 38im.......

NE OLMUŞ YAŞ 38 İSE BENDE 41 YAŞINDAYIM SAÇMALAMA LÜTFEN HEMŞOM. FARKINDA DEĞİLSİN AMA İSYANA GİRİYORSUN

inşallah fatoşum.... çok heyecanlıyım... sabırsızlanıyorum... bakalım.. hayırlısıyla görelim keseleri.. sonra duyalım pıtpıtları.. inşallah....

allahım bütün arkadaşlarıma tatdırsın bu mutluluğu...[/QUOTE]

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

UOTE=hayatkavunici;18743539]canım benim ..ben de seni seviyorum....çok yıprattım kendimi haftasonu çok......ne bileyim ben, bu ay çatlatma iğnesi de vurdurunca baya bi ümitliydim...zaten hiç bi sorun yok hayırlısıyla bu ay olur dedim...hamile kalamıycam artık dedim, olmıycak bundan sonra dedim...biliyorsun işte, hepimiz yaşıyoruz....dua ediyorum hep allahım hayırlısıyla hamile kalmayı nasip et diye...yapacağımız başka ne var ki.....dr da aradım...ben gene beceremedim diye....sen tabi yaşın dolayısıyla acele ediyosun di mi dedi..evet dedim....2-3 ay daha dene, normal yoldan olur olur senin hamilelik,çok stress yapıyosun dedi.....ama olmuyo olmuyo işte.....
doğruyu söylemek gerekirse, eşime de söyledim, hamile kalabileceğime inanmıyorum artık.....inanmadığım sürece de çok zor zaten[/QUOTE]

ASLINDA HAYATCIM SEN KONUYU ÇÖZMÜŞSÜN AMA GÖNLÜNE SÖZ GEÇİREMİYORSUN. BİRDE ONA SÖZ GEÇİRSEN BU İŞİ BİTİRİCEN AMA

patron gelcek fatoşda ondan :97::97::97::97: bu hafta burdalar :97::97:

DESENE BU HAFTA SANA HASRET KALCAZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…