Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

merhaba kızlar topiciğinizi ilk defa gördüm ve ismi çok hoşuma gitti inşallah en kısa zamanda dileğiniz kabul olur hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlara kavuşursunuz

amin canım aramıza hoşgeldin

merhabalar, nasılsınız? 1,5 yıllık evliyim, aşılama yaptırdım geçen ay tutmadı maalesef, bu ay ara vermek istedi doktorum, biraz da kilo vermeye çalışıyorum şimdi pcos var bende, eşimde de spermde morfoloji bozukluğu, durum böyle bizde.. bu ay olmazsa bir sonrakinde aşılma yine...

hepimize nasip etsin rabbim hayırlısı ile...

iyi geceler yeter zeynep xvb by:79::79::79::79:

amin canım rabbim hayırlısını versin ilk aşılamadan sonra bir ay tedaviye ar verio dr zaten vücut toparlasın kendini die inşallah hayırlısı olsun hakkında

amin canım rabbim hayırlısını versin ilk aşılamadan sonra bir ay tedaviye ar verio dr zaten vücut toparlasın kendini die inşallah hayırlısı olsun hakkında

yani bu standart bir uygulama mı, her zaman ara mı verilir canım ilkinden sonra?

herkese günaydın. Bugün kimseler olmaz burda sanırım. Ama okuyan olursa günü güzel geçsin. Dün dr gittim keseyi gördük noktacık 1cm mis onuda gördü dr. Şimdilik normal dedi herşey tabi ben pıt pıtları duyana kadar rahat etmeyeceğim. Bu yüzden sizden başka kimse bilmiyor henüz bebeği annem bile. Dr yine birsürü test verdi yapılması gerekliymis. Bir kısmını yaptırdım kalanı yarın hallolacak. Gittiğim hastanede testler 478 tl tuttu. Bende devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim. Cuma günü tekrar kontrole gideceğim. Bakalım hakkımda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım seninde günün güzel geçsin.... hayırlısı ile pıt pıtlarıda duyacaksın sağlıkla kucağını alıp büyüttüğün günleride göreceksin...

arkadaşım çok sevindim her şeyn yolunda olmasınaaaaaaaa hep böyle devam etsin önce pıtğıtları duy sonrada tekmelerini hisset inşşşşş ve sağlıcakla kucakla canım sorunun yoksa devletten devam etmen mantıklı gerçekten test tetkler çok pahalı

yani bu standart bir uygulama mı, her zaman ara mı verilir canım ilkinden sonra?

valla ilkinden sonramı yoksa her aşılama mı bilmiyorum ama ilktek aşılamam tutmassa dr bi ay ara verio b enimde öle oldu benden hariç iki ark da öle olmuştu

ben 2 senelik evliyim cnm 1 sene sonra bebek çalışmalarına başladık 11 nci ayda hamıle kaldım ama düşükle sonuçlandı 2 aydırda bekliyiyuorum gene

mrb düşükten sonra genetik testlerini yaptırdınmı canım ben iki defa düşük yaptım ilkinde yapmıyorlar ama yaptırmanı tavsiye ederim banada 1 düşük normal dediler ama ikincide düştü çünkü bende kan pıhtılaşması varmış bakalım 3 ay korunmam gerekiodu şimdi bu süremin dolmasını bekliyorum inşallah bebişim fazla bekletmez annesini...

allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın...

gözün aydın nihal peki ne zaaman duyulacakmış pıt pıtları söyledimi ben cuma günü gidicem tekrar o zaman dinleyeceğim bende 10 taneye yakın tahlil vedim sadece 27 tl muayene ücreti ödedim özel hastane olmasına karşı böyle bir hastane araştır hem tahliller beleşe gelir hemde iki doktor kontrolünde olmuş olursun

bu arada günaydın topiğimizin çıtır kızları gününüz ve haftanız güzel geçsin inşallah hayattan bir haber alan varmı ne olduki onun işler

günaydıın kızlarr ii haftalar
nihalla canımmm için rahat olsun pıt pıtları da duyacaksın Allah ın izniyle.....

yaptırmadım canım ama bi dahakine inş aynısı olmaz olur ise dr giderim tabıkıde niye gitmiyim
aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…