benimde soldaki gelişmiyor sağdaki yumurtamda uzakmış ultrasyonda bile zor görünüyor 4ay önce soldakini geliştirmeye uğraşırken sağdaki gelişti ve aşılama yapıldı ama tutmadı
benimde soldaki gelişmiyor sağdaki yumurtamda uzakmış ultrasyonda bile zor görünüyor 4ay önce soldakini geliştirmeye uğraşırken sağdaki gelişti ve aşılama yapıldı ama tutmadı
bendede aynı sorunlar var cnm.ben ameliyat oldum tüplerimden.sağda hiç gelişmio yumurtam solda iğnelerle gelişio.gebe kaldın ay özel yaptığın bişi varmı???
tedavi oldunmu anlatırmısın heyv-canlandımmm
özel birşey sadece avakado yaprağını sabah akşam kaynatıp taze içtim tüplerdeki tıkanıklığı açıyormuş ben sadece bir hafta yaptım onun dışında günaşırı birlikte olduk oda o kadardı birde beynimden çocuk fikrini çıkartmıştım
canım olmadımı olmuyor ben aralıkta aşılama yaptırdığımda tutmayacağını biliyordum çünkü %25 şans demişti doktorum bende aşılama sonrası ilk iş olarak ilaç tedavisini bıraktım önce hormonlarım düzelsin diye bekledim aşılama sonrası 5. ayımdı bu ay gelecek ay tüpe başlayacaktım bu ay rapor için aşılama yaptıracaktım ama gerek kalmadı birazda nasıl olsa tüp yapıcam diye beynimi rahat bırakmıştım onun sayesinde oldu
evet bende duymuştum ilkbaharda hamilelik şansı çok yüksekmiş haydi üzülmek yokvar boş duranı ALLAH sevmez
daha çok genşsin sağlık probleminde yoksa bebek olması için stres yaparak olacağı varsada olmuyor ...ben 36 yaşındayım ben bile umutluyum çıkmadık candan umut kesilmez
herkese iyi tatiller arkadaşlar
özel birşey sadece avakado yaprağını sabah akşam kaynatıp taze içtim tüplerdeki tıkanıklığı açıyormuş ben sadece bir hafta yaptım onun dışında günaşırı birlikte olduk oda o kadardı birde beynimden çocuk fikrini çıkartmıştım
bebeğin olduğu gün spermlerin hepsi içine gidermiş kuru kalkarmış kadın doğrumu.
birde tüp bebek ve aşılamadan sonra hafif kanaman olursa bebek tuttu demekmiş bu doğrumu
bebeğin olduğu gün spermlerin hepsi içine gidermiş kuru kalkarmış kadın doğrumu.
birde tüp bebek ve aşılamadan sonra hafif kanaman olursa bebek tuttu demekmiş bu doğrumu
benimde aşılamadan sonra kanamam oldu ama tutmadı onunla ilgisi yoktur heralde
slm kızlar naberrr
hoş geldiniz kızlarrrrrrrrr
merhaba kızlar topiciğinizi ilk defa gördüm ve ismi çok hoşuma gitti inşallah en kısa zamanda dileğiniz kabul olur hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlara kavuşursunuz
iyiyim canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?