bende en çok ondan korktugum için olsun istiyodum benimkilerde geldi ama benim bir ayım daha var bakalım gerçi anesteji alcam orası kesinde :)
korkunun ecele faydası yokmuş
mecburen gideceğim inş.korktuğum kadar olmaz
canım bende 1 ay sonra 36 olacam eşimde 44 yaşında daha hayatın baharındayız...üstelik 14 yıl olacak evleneli ben ümidimi kaybetmedim çıkmadık candan ümit kesilmezmiş
inş canım ben araştırdım burda yok dijital o yüzden benim elim mahkum normal muayeneden bile korkuyorum kaldıki eski şekil film abüüüüüüüüüü
dur kız korkutma beni :18:
canım bende 1 ay sonra 36 olacam eşimde 44 yaşında daha hayatın baharındayız...üstelik 14 yıl olacak evleneli ben ümidimi kaybetmedim çıkmadık candan ümit kesilmezmiş
bende en çok ondan korktugum için olsun istiyodum benimkilerde geldi ama benim bir ayım daha var bakalım gerçi anesteji alcam orası kesinde :)
dr.um üniversite hastanesinde
orada çektireceğim ama cihazları falan nasıldır hiç bilmiyorum
birde tahlil istedi onları yaptıracağım
inş.herşey yolundadır
selda canım çok iyi 27 tl ben muayene ücreti 70 tl verdim sadece istedikleri testler 478 tuttu. Çok şükür kuzenim sağolsun devlette hallettik onu. Ama tanıdık olmasına rağmen yarım günüm hastanede geçti.işten izin almam zor olduğu için bu seferlik böyle oldu. Şu kalp atışını duyayım da gerisi mühim değil.
canım benim..ben de seni çok seviyorum.....okuyup beğeneceğini ve ilgileneceğini biliyodum....
bu arada attığım linke bak......evet sadece bebekle ilgili değil....hayata dair herşeyde.....şimdi sein de kendini mini mini bebişinle hayal etmen ne güzel değil mi......
ben linktyeki yazılardan alamadım kendimi....uzak kalmıştım evrenin çekim yasasından ve olumlu düşünceden.....bugünden itibaren başlıyorum.......
dur kız korkutma beni :18:
seni ayakta alkışlıyorumnazemir ümidini kaybetme canım hayat hiç bir şey için geç kalınmış sayılmaz ben 41 yaşındayım eşim 48 yaşında ve biz anne baba olmak için uğraşıyoruz
hsg den sakın korkmayın kızlar nasıl olduğunu anlamıyorsunuz bile. sadece gergin olmayın, rahat olun ki rahat geçsin. girerken biliyorum benim çok büyük Allahım var diyin ve kendinizi bırakın allahın kollarına girin hsg ye
hiç bir şeyini ihmal etme şekercim hepsini doktorun söylediği gbi tek tek yaptır. doktorunun sözünden dışarı çıkma
nihal senin gittiğin hastanede ssk işe yaramıyormu. 70 tl muayene çok değilmi. ayrıca ben sürekli muayene ye özel hastaneye gidiyorum vedoktorun istediği tahlilleri ssk hastanesinde yaptırıyorum. siz şimdi keseyi gördünüz değilmi kalp atışları ne zaman dinlecek
okudum bile o linktekilerin hepsini ama akşam evde daha da ayrıntılı inceliycem yinede üstten okumama rağmen bayıldım. seninle aynı dili konuşmak hoşuma gidiyor sağol dostum
sağol nihalcim bilgin için
rabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın
slm kızlar nasılsınızz
canım bana aldırma sen bende bilmiyorum baksana kızlar hala hayattalar demekki ölümcl bişe deil hehehe benim heyecanımda oraya yatana kadar gelecek geçecek allahın izniyle sen yaptır banada haber et korkulacak bişe yok diye emi :)))
inşallah
perşembe günü gideceğim adetimin 4.günü oluyor
o zaman hsg yapılır mı yoksa randevu verir sadece hormon testlerini mi yapar bilmiyorum
herşeyin hayırlısı
rabbim herşeyi en güzel şekliyle yoluna koyar
bunda da vardır bir hayr diyorum
böyle olana dek elimizden gelen her yolu deneyeceğim allahın izniyle ------->
amin canımm...inşallah duyarsın nihalcim
hangi testleri verdi dr ?
inşallah
perşembe günü gideceğim adetimin 4.günü oluyor
o zaman hsg yapılır mı yoksa randevu verir sadece hormon testlerini mi yapar bilmiyorum
herşeyin hayırlısı
rabbim herşeyi en güzel şekliyle yoluna koyar
bunda da vardır bir hayr diyorum
böyle olana dek elimizden gelen her yolu deneyeceğim allahın izniyle ------->
hayatçımm gençsin tabiki 38 yaş neki.. hem insan hissettiği yaştadır....
fatoşummmm o para çok tabi.. ssklı fiyatt ayrıca...
amin canımm...
istediği testler: tam idrar tetkiki,idrar kültürü,kan sayımı,toxoplasma ıgg-ıgm,rubella ıgm ıgc,cmv,vdrl,tpha,hbsag,anti hbs,anti hıv,anti hvc,antibiyotik duyarlılık testi....
buna benzer testleri ilkinde yapmıştım. ama ilk gittiğim dr ordan ayrılmış.başka bi dr gittim o yüzden.. ilk sonuçlarıda yanımda gtürmüştüm. ama tekrardan istediği işte.. bi anlam veremedim
nihalimmmmmmmmmmm
evet canım......
sabahtan beri gencim ben,gencim ben diyip telkinde bulunuyorum..
napıyo senin minikır....
blueeeeeeeeeeeeee
taze hamilemiz....
canım nasılsın......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?