Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

nihalla+,şeker-leblebi,nimren,seldayavuzguray,fatosozel+,

haid kızlar benim için biraz bi zıplayın faln........

fatoşcummmmmmmmmmm haftaya pazartesi gel dedi doktorum...

bakalım bir hafta sonra umarım her şiy iyi olur.. bu arada azcık belim ağrıyor kızlar sizde varmı bi şeyler...
midem falan bulanmıyor...

bakalım bir hafta sonra umarım her şiy iyi olur.. bu arada azcık belim ağrıyor kızlar sizde varmı bi şeyler...
midem falan bulanmıyor...

valla bluecum...benim de belim ağrıyo, midem bulanıyo, başım dönüyo.....ben de sizinle beraber doğurucam bu gidişle.....hamilemiyimö neyim...........

anam....
siz şimdi 4 tane hamile misiniz resmen.....
vay beee.......bak sen güzel topiğe......
azimle ....çan, taşı delermiş........
aferin leynnnnnnnn size.....

maaşallah...........

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

1. nazemir
2. cimcimes53
3. hayatkavunici
4. seldayavuzguray
5. şeker-leblebi
6. nihalla
7. nimren

gencim güzelim sonunda olacak benimde bebeğim evrene nasıl enerji gönderirsek bizede öyle geri döner

valla bluecum...benim de belim ağrıyo, midem bulanıyo, başım dönüyo.....ben de sizinle beraber doğurucam bu gidişle.....hamilemiyimö neyim...........

ehhh teyze olmak kolay değil..... aynısını yaşayacaksın.. sonra öbür ay zorluk çekmeyeceksin... bir ay önceden antremana başladığın için...

severim seni.. öperimmmm

ben de başladım telkin cümlesini söylemeye....doğurucaz kız biz de.....
ehhh teyze olmak kolay değil..... aynısını yaşayacaksın.. sonra öbür ay zorluk çekmeyeceksin... bir ay önceden antremana başladığın için...

severim seni.. öperimmmm

hay ağzın bal yesin....

Bakalım bir hafta sonra umarım her şiy iyi olur.. Bu arada azcık belim ağrıyor kızlar sizde varmı bi şeyler...
Midem falan bulanmıyor...

olur tabi neden olmasın benim hala adet olacakmışım gibi ağrılarım var doktoruma normal olacak demişti zaten annesinin kuzusu yerleşiyor artık rabbimin izniyle sabahları çok kötü oluyorum midem çok kötü öğleden sonra kendime geliyorum ağzımda hep naneli şeker nihal sağolsun iyiki söyledi bizde böyle işte şaşkınlık hala devam ediyor telefonumun ekranında kesecik içinde de bebekcik bakıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…