- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
gençsin tabikideeeeeeeee
iyiyim hayatımmmmmm...
rengarenk hayatımmmm benim......
az önce doktorla konuştum pazartesi sabah ilk randevumuza gideceğiiz bakalım.... testler falan.. öle işte...
çok heyecanlıyım.... içim kıpır kıpır....
allahım sanada diğer kızlarada rabbim isteyen herkese versin....
Kızlar cumartesi akşamı kardeşime gittim beni besiye çekecekmiş bir sürü yemek yapmış dedim tatlı yokmu tatlı nedirki dedi ama sana tatlıdan daha kıymetli birşey verecem dedi baktım zemzem suyu abdest aldım 2 rekat şükür namazı kıldım 3 yudumda içtim her yudumda sizler ve kendim için dilekte bulundum rabbim herkese sağlıklı çocuklar nasip et dedim rabbim inşallah kabul eder ama yatıyorum kalkıyorum dua ediyorum allahım bana nasip ettin herkese nasip et diye rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bluecum......
vallahi kıslar bilmiyorum hsg ne zaman çekilir
adetin 2-3 yada 4 .günü dedi belki bunu tahliller için demiştir
hsg içinde gün verecektir belki
bende perşembe günü müsait olacağım için o zaman giderim diye düşündüm
canım regli olduğunda günden sayıp 10 gün içinde çekilir öyle ayarlamaya çalış
hmm anladım
öyleyse ben ayarlayıp çarşamba günü yani adetimin 3.günü gidip testlerimi vereyim
hsg içinde gün alayım
sağolun kıslar iyiki varsınız
evet canım......
sabahtan beri gencim ben,gencim ben diyip telkinde bulunuyorum..
napıyo senin minikır....
hmm anladım
öyleyse ben ayarlayıp çarşamba günü yani adetimin 3.günü gidip testlerimi vereyim
hsg içinde gün alayım
sağolun kıslar iyiki varsınız
canımmmmmmm tabikide gençsinnn senin bu hayat doluluğun beni çok mutlu ediyor..
Benimkinden şimdilik bi haber yokk ya çok üşengeç olacak hala kalbini attırtmadı..yada bilmiyorum canım... Dr bişey demedi kese göründü minikır göründü ama sessiz iştee.. şöyle bi gümleseede bayram yapsamm...
Amannnn ne diyeyimm herşeyin başı sağlıkk ve hayırlsıı....
sende iyiki varsın
kızlar naberrrrrrrrrrrrrrr
canımmmmmmm tabikide gençsinnn senin bu hayat doluluğun beni çok mutlu ediyor..
benimkinden şimdilik bi haber yokk ya çok üşengeç olacak hala kalbini attırtmadı..yada bilmiyorum canım... dr bişey demedi kese göründü minikır göründü ama sessiz iştee.. şöyle bi gümleseede bayram yapsamm...
amannnn ne diyeyimm herşeyin başı sağlıkk ve hayırlsıı....
inşallahh canımmda pıtlasa dr görecektiyerim ben onu miniminicik o aslında pıt pıtlamıştır rabbimin izniyle
sennnn süpersinnn süperrrrrrrrrrrrrr... inşallahh canımmm..o günler de gelecek nihalcim endişelenme.....o sana merhabaaaa demek için kondu göbeğine.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?