canım sağol bu gün kan verdik geldikk bakalım sonuçlara göre dr rapor veerecek ilaçlr içinnnnn zor oluyor her hafta alıyorum ilçlarıııı hem çok pahalııı hemde alırken dr yazdığı tanıları kabul etmiyorrr sürekli sorun yaşıyorum bende dr anlatım rapor çıkartalım kutaralım seni dedi bakalımm bu gün yarında dr pretestosu varmış peşb gideceğim tekrarcanımmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın ben çok iyiyim allaha şükürler olsun
allah kabul etsin canım
evet seroşumuzda hamile
günaydın yeter eşin nasıl oldu canım
slm kıslar
güzel anneler, anne adayları ve minik kelebekler
hepinize günaydın kızlar
kızlar yeni topic yeni hamile tebriklerde kim geçmişe bakmadım yeni geldim de hepinize günaydınnnnn
canım sağol bu gün kan verdik geldikk bakalım sonuçlara göre dr rapor veerecek ilaçlr içinnnnn zor oluyor her hafta alıyorum ilçlarıııı hem çok pahalııı hemde alırken dr yazdığı tanıları kabul etmiyorrr sürekli sorun yaşıyorum bende dr anlatım rapor çıkartalım kutaralım seni dedi bakalımm bu gün yarında dr pretestosu varmış peşb gideceğim tekrar
yetercim ,allah size sağlık versin canım, sabır versin kolaylık versin...bu emeklerinizin karşılığınızı en güzel şekliyle alırsınız inşallah...
yetercim ,allah size sağlık versin canım, sabır versin kolaylık versin...bu emeklerinizin karşılığınızı en güzel şekliyle alırsınız inşallah...
kızlar 3 güne kadar bana 15. cüzü okuyabilecek olanınız varmı kırmızılar gelince bu cüz kaldı yardımcı olursanız sevinirim
canım sağol bu gün kan verdik geldikk bakalım sonuçlara göre dr rapor veerecek ilaçlr içinnnnn zor oluyor her hafta alıyorum ilçlarıııı hem çok pahalııı hemde alırken dr yazdığı tanıları kabul etmiyorrr sürekli sorun yaşıyorum bende dr anlatım rapor çıkartalım kutaralım seni dedi bakalımm bu gün yarında dr pretestosu varmış peşb gideceğim tekrar
rabbim yardımcın olsun tez zamanda şifa versin inşallah canım
hemşom sen mii hamilesin yoksaya kızlar kim hamile geçmişe bakamıorum pc başında değilim arada gelip bakıom kim yazmış die o yüzden geçmişe bakmadım
yok tatlım..ben de hamile kalacaktım ama ucundan kaçırdım vallahi.....
selda hamile, blue hamile
nihalla hamile fatoş hamile.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?