Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

merhaba kızlar nasılsınız yeni bir hamiş varmış tebrik ederim

slm kıslar
güzel anneler, anne adayları ve minik kelebekler

canımmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın ben çok iyiyim allaha şükürler olsun

allah kabul etsin canım

evet seroşumuzda hamile

günaydın yeter eşin nasıl oldu canım
canım sağol bu gün kan verdik geldikk bakalım sonuçlara göre dr rapor veerecek ilaçlr içinnnnn zor oluyor her hafta alıyorum ilçlarıııı hem çok pahalııı hemde alırken dr yazdığı tanıları kabul etmiyorrr sürekli sorun yaşıyorum bende dr anlatım rapor çıkartalım kutaralım seni dedi bakalımm bu gün yarında dr pretestosu varmış peşb gideceğim tekrar

kızlar yeni topic yeni hamile tebrikler de kim geçmişe bakmadım yeni geldim de hepinize günaydınnnnn

kızlar yeni topic yeni hamile tebrikler de kim geçmişe bakmadım yeni geldim de hepinize günaydınnnnn

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canımmm yeni topikkkkk şans getirsinnnnn bebiş bekleyen herekese inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar 3 güne kadar bana 15. cüzü okuyabilecek olanınız varmı kırmızılar gelince bu cüz kaldı yardımcı olursanız sevinirim

yetercim ,allah size sağlık versin canım, sabır versin kolaylık versin...bu emeklerinizin karşılığınızı en güzel şekliyle alırsınız inşallah...

yetercim ,allah size sağlık versin canım, sabır versin kolaylık versin...bu emeklerinizin karşılığınızı en güzel şekliyle alırsınız inşallah...

canım sağol teşekür ederimm
yüreği güzel arkadaşlarımm benimmm

rabbim yardımcın olsun tez zamanda şifa versin inşallah canım

hemşom sen mii hamilesin yoksa ya kızlar kim hamile geçmişe bakamıorum pc başında değilim arada gelip bakıom kim yazmış die o yüzden geçmişe bakmadım

hemşom sen mii hamilesin yoksa ya kızlar kim hamile geçmişe bakamıorum pc başında değilim arada gelip bakıom kim yazmış die o yüzden geçmişe bakmadım

yok tatlım..ben de hamile kalacaktım ama ucundan kaçırdım vallahi.....
selda hamile, blue hamile
nihalla hamile fatoş hamile.....

yok tatlım..ben de hamile kalacaktım ama ucundan kaçırdım vallahi.....
selda hamile, blue hamile
nihalla hamile fatoş hamile.....

kısmet canımm selda blue nihalla ve fatoşu biliyorum yeni hamile yazınca arkadaş bende bunlara ilave bir var sandım beni aydınlattığın için saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…