- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
[sıze="3"]kızlar serophenin çeşidi yok değil mi, tek bi serophene var....[/sıze]
bende serophene kullanmıştım
geçen ay dr ben bir an önce olsun dediğim için en sonunda serophene verdi, ardından çatlatm aiğnesi, ama işe yaramadı işte.....bu ay da kullan dedi....aslında bilmiyorum kullansam mı kullanmasam mı bilemedim...sonuçta hormon....
selda hiç aşılamayla hamile kalan duydun mu...bi de kaça yapılıyo aşılama....
bende klomen kullanmıştım aynı işlevimi görüyor bilmiyorum ama
geçen ay dr ben bir an önce olsun dediğim için en sonunda serophene verdi, ardından çatlatm aiğnesi, ama işe yaramadı işte.....bu ay da kullan dedi....aslında bilmiyorum kullansam mı kullanmasam mı bilemedim...sonuçta hormon....
Selda hiç aşılamayla hamile kalan duydun mu...bi de kaça yapılıyo aşılama....
ben 3 ay serophene + çatlatma iğnesi kullndım ama işe yaramadı aşılama bana 1300 tlye malolmuştu çünkü raporsuzdu sen bir sor acaba rapor hakkın varmı çünkü ilk aşılamayla tutturanı hiç görmedim ama kanallar açısından iyi oluyor açılma umudu doğuyor canım bak benden sana bir tavsiye aklından çıkart deki olmasın nasıl olsa tüp yapıcam de ben öyle yaptım
ve sonuç iki doktorla sabitlenen normal yolla çocuğunuz olmaz denilen oldu rabbime şükürler olsun sadece stress kızın kaç senede olmuştu o zamanları aklına getir ve rabbime sığın hepsi bu bak ben çok ağladım gözlerimin altındaki yaralar yeni geçiyor eşim üzülmesin diye gece o uyurken ağlardım
aynı ilaç canım....bende klomen kullanmıştım aynı işlevimi görüyor bilmiyorum ama
ben 3 ay serophene + çatlatma iğnesi kullndım ama işe yaramadı aşılama bana 1300 tlye malolmuştu çünkü raporsuzdu sen bir sor acaba rapor hakkın varmı çünkü ilk aşılamayla tutturanı hiç görmedim ama kanallar açısından iyi oluyor açılma umudu doğuyor canım bak benden sana bir tavsiye aklından çıkart deki olmasın nasıl olsa tüp yapıcam de ben öyle yaptım
ve sonuç iki doktorla sabitlenen normal yolla çocuğunuz olmaz denilen oldu rabbime şükürler olsun sadece stress kızın kaç senede olmuştu o zamanları aklına getir ve rabbime sığın hepsi bu bak ben çok ağladım gözlerimin altındaki yaralar yeni geçiyor eşim üzülmesin diye gece o uyurken ağlardım
benim bir tanıdığım ilk aşılamada üçüz oldu birini sonlardırdılar ikiz dünyaya getirdi doğumdan 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı kaç sene uğraştılar peşpeşe geldiler
yaa. ne güzel......
ben aşılamanın normal cinsel ilişkiden pek bi farkı olmadığını duydum hep.....
yaa. Ne güzel......
Ben aşılamanın normal cinsel ilişkiden pek bi farkı olmadığını duydum hep.....
yıkanıp ayıklanmış spermleri koyuyorlar en iyilerini normalden daha şanslı oluyorsun
sizlere iyi günler giyinmem lazım eşim gelince gezmeye gidecez sizlere iyi muhabbetler
aynen öyle ama acısı farklı
arkadaşlar iyi akşamlar iğrenç bir pazartesiyide sonlandırdık şükür
Hadi ya acılı mı........
Nesi acılı ki????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?