Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

bende serophene kullanmıştım

geçen ay dr ben bir an önce olsun dediğim için en sonunda serophene verdi, ardından çatlatm aiğnesi, ama işe yaramadı işte.....bu ay da kullan dedi....aslında bilmiyorum kullansam mı kullanmasam mı bilemedim...sonuçta hormon....

selda hiç aşılamayla hamile kalan duydun mu...bi de kaça yapılıyo aşılama....

bende klomen kullanmıştım aynı işlevimi görüyor bilmiyorum ama

ben 3 ay serophene + çatlatma iğnesi kullndım ama işe yaramadı aşılama bana 1300 tlye malolmuştu çünkü raporsuzdu sen bir sor acaba rapor hakkın varmı çünkü ilk aşılamayla tutturanı hiç görmedim ama kanallar açısından iyi oluyor açılma umudu doğuyor canım bak benden sana bir tavsiye aklından çıkart deki olmasın nasıl olsa tüp yapıcam de ben öyle yaptım
ve sonuç iki doktorla sabitlenen normal yolla çocuğunuz olmaz denilen oldu rabbime şükürler olsun sadece stress kızın kaç senede olmuştu o zamanları aklına getir ve rabbime sığın hepsi bu bak ben çok ağladım gözlerimin altındaki yaralar yeni geçiyor eşim üzülmesin diye gece o uyurken ağlardım

benim bir tanıdığım ilk aşılamada üçüz oldu birini sonlardırdılar ikiz dünyaya getirdi doğumdan 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı kaç sene uğraştılar peşpeşe geldiler

bende klomen kullanmıştım aynı işlevimi görüyor bilmiyorum ama
aynı ilaç canım....

olacağı yoksa ne yapsan da olmuyor diyorsun yani........bence de öyle.....
aşılama için rapor alamam, yaşımdan dolayı......ve sanırım aşılama yaptırmayacağım, hiç aşılama sonra hamile kalan okumadım topiklerde.....kızım kazara oldu zaten.....ama o zamanlar stresim yoktu tabii...kızımdan önce de kaç tane hamileliğim oldu.......
evet canım herşey allahtan..ancak isterse olacak.....

benim bir tanıdığım ilk aşılamada üçüz oldu birini sonlardırdılar ikiz dünyaya getirdi doğumdan 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı kaç sene uğraştılar peşpeşe geldiler

yaa. ne güzel......
ben aşılamanın normal cinsel ilişkiden pek bi farkı olmadığını duydum hep.....

sizlere iyi günler giyinmem lazım eşim gelince gezmeye gidecez sizlere iyi muhabbetler

Hadi ya acılı mı........
Nesi acılı ki????????

anlatayım mı anlatayım anlatayım sana bol bol su içiriyorlar çatlayıncaya kadar diyorlarki sıkışık olmazsan olmaz çıkıyorsun çatala yani özleştiğim yere evde bile hiç bir yerde bu kadar sabit kalmamıştım o malum şeyi sokup açıyorlar rahmini dışarı çıkarıyorlar ince bir kataterle spermleri enjekte ediyorlar malum şeyi çıkarıyorlar o şekilde bacakların açık hiç kımıldamadan 45 dakika yatıyorsun ve idrar sancılarınla başbaşa kalıyorsun sıkışık olmazsan kasılma olmadığı için spremler dışarı kaçabiliyormuş o yüzden sancı çekiyorsun ve doğumhane de yapıyorlar bunu eşin başında bekliyorsunuz hepsi bu güzel anlatabildimmi

slmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
kızlar geçmişe bakamayacağımburadan devam edeceğim sohbete herkesin keyfi yerindedir umarım

Son düzenleme:
..''Olsun be aldırma Yaradan yardır...Sanmaki zalimin ettiği kârdır... Mazlumun ahı indirir şâhı... HERŞEYİN BİR VAKTİ VARDIR..''''dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…