kız ne yapıyon burda bakım özledik seni valla ne varne yok nasılsın bakalım ..............
arada bir geliyorum nevar ne yok diye hiç adım geçmemiş üzüldüm biraz hiç kimse merak etmemiş beniyeni hamileler varmış ne güzel allah kucaklarına almayı nasip etsin .....diğerlerinede anne olmayı daha fazla beklemeden .....3 aydır takip ettim belki adım geeçer diye biri sorar nerde napıyo neden gelmiyo neyse yapacak bişey yok ....iyiyim çok şükür sen nasılsın
arada bir geliyorum nevar ne yok diye hiç adım geçmemiş üzüldüm biraz hiç kimse merak etmemiş beniyeni hamileler varmış ne güzel allah kucaklarına almayı nasip etsin .....diğerlerinede anne olmayı daha fazla beklemeden .....3 aydır takip ettim belki adım geeçer diye biri sorar nerde napıyo neden gelmiyo neyse yapacak bişey yok ....iyiyim çok şükür sen nasılsın
bak bak serenimiz gizli gizli bizi takip edermiş ve üzülürmüş. kızım msn yi gizli takip etseydin sana olan özlemimizi hasretimizi görürdünvurcam ama kıyamamda şimdi. seroşşşşşşşşşşşşşşş seni çok özledik ama dedektif gibi gizli gelmene gerek yok masiiiiiiii.
günaydın kızlar
günaydın kızlar hepinize güzel birgün diliyorum görüşmek üzere
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar
günaydın kızlar hepinize güzel birgün diliyorum görüşmek üzere
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
[sıze="3"]nihalla, fatoş.....[/sıze]
kızlar nasılsınız
[sıze="3"]cimcimeciiimmmmmmmmmmmm[/sıze]dün akşam ben meryem okudum,15 tefriciye okudum,1 yasin okudum...5 ayetel kuri okudum....
Daha var bi sürü şeyler de unuttum neler olduğunu..meryemin secdesini de yaptım....
Istersen sizin listeden düşebilirsin.....tabii istersen, düşmezsen de öenmli değil..ben gene kendi kendime vakit bulup okudukça sana söylerim....
günaydın kızlar, günaydın göbeklerdeki minimini minikırlar.....
Hepinize bol gülüşlü bir gün diliyorum.....
Anaaaaaaaaaaaaaa.....
Duydum ki seren de hamileymiş...
Allah tamamına erdirsin.....
[sıze="3"]günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/sıze]
canımmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın ben çok iyiyim allaha şükürler olsun
allah kabul etsin canım
evet seroşumuzda hamile
günaydın yeter eşin nasıl oldu canım
canım benim..dünden daha iyiyim sanırım....belki de havalardan fatoşum hava var sanki içimde, balon gibiyim...(ne demekse)......dün akşam iki saat falan okudum, çok iyi geldi.....
Akşama da başlayabilirsem secret'a başlıycam tekrar.....kendimi tedavi etmeye çalışıyorum canım....
Minikırım büyüyo değil mi yavaş yavaş...allah sağlık versin canım....çok çok öpüyorum seni....gün içinde çok firar etme buralardan....aşağıda seni görünce iyi geliyo....
iyi olmana çok sevindim canım ama lütfen şu msn işini çöz artık. Okuduklarını allah kabul etsin inşallah. Minikırın iyi en azından şu anda kasık ağrılarından başka bana bir zararı yok. Burdayım merak etme
:13::13::13::13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?