Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

kız ne yapıyon burda bakım özledik seni valla ne varne yok nasılsın bakalım ..............

arada bir geliyorum nevar ne yok diye hiç adım geçmemiş üzüldüm biraz hiç kimse merak etmemiş beni yeni hamileler varmış ne güzel allah kucaklarına almayı nasip etsin .....diğerlerinede anne olmayı daha fazla beklemeden .....3 aydır takip ettim belki adım geeçer diye biri sorar nerde napıyo neden gelmiyo neyse yapacak bişey yok ....iyiyim çok şükür sen nasılsın

oyyyy kıyamam ben sana yerim seni ben canım benim biliyosun biz msn de daha çok konuşuyoruz emin olki orda adın sürekli geçiyo daha bugün konuştuk hatta özlemezmiyiz unuturmuyuz hiç seni canım benim kırılgan anne bebeişimiz napıyo bakım yerim seni ben

bak bak serenimiz gizli gizli bizi takip edermiş ve üzülürmüş. kızım msn yi gizli takip etseydin sana olan özlemimizi hasretimizi görürdün vurcam ama kıyamamda şimdi. seroşşşşşşşşşşşşşşş seni çok özledik ama dedektif gibi gizli gelmene gerek yok masiiiiiiii.

kızzzzzzzzz bebişimiz nasıl ne kadar oldu şimdi. sağlığınız nasıl hem senin hem bebişin

katılıyorum sana fatoşcummmmmmmmmm yüzbinkere msnde anıyoruz ama bizi özlemedn demkki böyle gizli gizli geliyosun

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar, günaydın göbeklerdeki minimini minikırlar.....
hepinize bol gülüşlü bir gün diliyorum.....

anaaaaaaaaaaaaaa.....
duydum ki seren de hamileymiş...
allah tamamına erdirsin.....

cimcimeciiimmmmmmmmmmmmdün akşam ben meryem okudum,15 tefriciye okudum,1 yasin okudum...5 ayetel kuri okudum....
daha var bi sürü şeyler de unuttum neler olduğunu..meryemin secdesini de yaptım....
istersen sizin listeden düşebilirsin.....tabii istersen, düşmezsen de öenmli değil..ben gene kendi kendime vakit bulup okudukça sana söylerim....

[sıze="3"]nihalla, fatoş.....[/sıze]
kızlar nasılsınız

canımmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın ben çok iyiyim allaha şükürler olsun

allah kabul etsin canım

günaydın kızlar, günaydın göbeklerdeki minimini minikırlar.....
Hepinize bol gülüşlü bir gün diliyorum.....

Anaaaaaaaaaaaaaa.....
Duydum ki seren de hamileymiş...
Allah tamamına erdirsin.....

evet seroşumuzda hamile

[sıze="3"]günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/sıze]

günaydın yeter eşin nasıl oldu canım

canımmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın ben çok iyiyim allaha şükürler olsun

allah kabul etsin canım

evet seroşumuzda hamile

günaydın yeter eşin nasıl oldu canım

canım benim..dünden daha iyiyim sanırım....belki de havalardan fatoşum hava var sanki içimde, balon gibiyim...(ne demekse)......dün akşam iki saat falan okudum, çok iyi geldi.....
akşama da başlayabilirsem secret'a başlıycam tekrar.....kendimi tedavi etmeye çalışıyorum canım....
minikırım büyüyo değil mi yavaş yavaş...allah sağlık versin canım....çok çok öpüyorum seni....gün içinde çok firar etme buralardan....aşağıda seni görünce iyi geliyo....

iyi olmana çok sevindim canım ama lütfen şu msn işini çöz artık. Okuduklarını allah kabul etsin inşallah. Minikırın iyi en azından şu anda kasık ağrılarından başka bana bir zararı yok. Burdayım merak etme

:13::13::13::13::13::13::13:

tamam çözücem.....çözmesine çözerim de, nasıl saklarım ondan şüpheliyim..ben bu konularda biraz yeteneksizim...ele veririm kendimi,.....dur bakalım, kurabilirsem kurayım laptopa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…