Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

geçen ay kaçıncı gün çatladı bide akıntını takip et akıntı kasık ağrısı varsa ondan önce çalışmalısın gün aşırı başla regl bitince

tben sana katılıyorum ilk defa geçen ay adetim bittikten sonra gün aşırı çalıştık ve tuttu birde ben bir hafta adetten sonra avakado yaprağını kaynatıp içmiştim enfeksiyon ve tüp tıkanıklığına iyi geliyormuş hangisi sebep bilemiyorum ama rabbim nasip etti ya çok şükür

geçen ay kaçıncı gün çatladı bide akıntını takip et akıntı kasık ağrısı varsa ondan önce çalışmalısın gün aşırı başla regl bitince

geçen ay ff ye göre 21.gün çatladı
geç oldu biraz ama bunada şükür
çatlamayadabilirdi :87:

canım naber hamılelik nasıl hiç bahsetmiyosun dr gittinni, kan testin ne oldu vs vs :26::26::26::26:

adaşım pazartesi gitcem

492 çıkmıştı zaten bthgc

doktorum pazartesi gel dedi.. daha keseyi falan görmedim ben...

ama sabırsızlanıyorum...

sen nasılsın her şey yolunda mı?

avakado yaprağımı buda mı varmış onu nerden buldun

adaşım pazartesi gitcem

492 çıkmıştı zaten bthgc

doktorum pazartesi gel dedi.. daha keseyi falan görmedim ben...

ama sabırsızlanıyorum...

sen nasılsın her şey yolunda mı?

oh oh çok ii maşallah pzt güzel haberlerini bekliyoruz
hayır msn gelmez oldun bide bi hamıle haberini aldık sonra kayboldun merak ettirme bizi haberlerini alalım

oh oh çok ii maşallah pzt güzel haberlerini bekliyoruz
hayır msn gelmez oldun bide bi hamıle haberini aldık sonra kayboldun merak ettirme bizi haberlerini alalım

canım iş yerinde bazen engelliyorlar...msn yi o yüzden her zaman giremiyorum..

ama bugün açık.. sen ekli değilsinki bende üstelik

canım benim benim 2 aydır 22-23 de çatlıyodu soğan ve incir yaptım buay 19 da çatladı eğer regl olursam buayda yapacam daha da erkene gelir inş....

bende şu hormon testlerimi bi yaptırayımda ona göre sorun varsa hayıt içeyim diye düşünüyorum
soğanı kaç gün içmek lazım ve adetin kaçıncı günü başlanmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…