- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
ooooo şekerim ne desemki şimdi sana valla şöle 20 güne kadar yumurtan çatlayacak 10 günden itibaren sıkı çalışmaya başla canım benim
20 güne kadar mı
erkenmiş efferim benim mumurtama
geçen ay kaçıncı gün çatladı bide akıntını takip et akıntı kasık ağrısı varsa ondan önce çalışmalısın gün aşırı başla regl bitince
geçen ay kaçıncı gün çatladı bide akıntını takip et akıntı kasık ağrısı varsa ondan önce çalışmalısın gün aşırı başla regl bitince
ben biraz uyuyayım arkadaşlar :)))))))))))))
canım naber hamılelik nasıl hiç bahsetmiyosun dr gittinni, kan testin ne oldu vs vs :26::26::26::26:
tben sana katılıyorum ilk defa geçen ay adetim bittikten sonra gün aşırı çalıştık ve tuttu birde ben bir hafta adetten sonra avakado yaprağını kaynatıp içmiştim enfeksiyon ve tüp tıkanıklığına iyi geliyormuş hangisi sebep bilemiyorum ama rabbim nasip etti ya çok şükür
adaşım pazartesi gitcem
492 çıkmıştı zaten bthgc
doktorum pazartesi gel dedi.. daha keseyi falan görmedim ben...
ama sabırsızlanıyorum...
sen nasılsın her şey yolunda mı?
canlarımmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmm
hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
geçen ay ff ye göre 21.gün çatladı
geç oldu biraz ama bunada şükür
çatlamayadabilirdi :87:
oh oh çok ii maşallah pzt güzel haberlerini bekliyoruz
hayır msn gelmez oldun bide bi hamıle haberini aldık sonra kayboldunmerak ettirme bizi haberlerini alalım
canım benim benim 2 aydır 22-23 de çatlıyodu soğan ve incir yaptım buay 19 da çatladı eğer regl olursam buayda yapacam daha da erkene gelir inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?