bende şu hormon testlerimi bi yaptırayımda ona göre sorun varsa hayıt içeyim diye düşünüyorum
soğanı kaç gün içmek lazım ve adetin kaçıncı günü başlanmalı
valla canım adetin 7. günü diyolar ama tuğbayla biz 1. günü başlıyoz normalde 15 gün içiliyo ama ben 10-12 gün içtim bitincede 5-6 gün incşr yaptım çatlama olsun dye bu ay eğer regl olursam inş olmam :))) 10 gün soğan içip 11. gün incire başlayacam çatlama erkene gelsin diye :)))))))))
valla canım adetin 7. günü diyolar ama tuğbayla biz 1. günü başlıyoz normalde 15 gün içiliyo ama ben 10-12 gün içtim bitincede 5-6 gün incşr yaptım çatlama olsun dye bu ay eğer regl olursam inş olmam :))) 10 gün soğan içip 11. gün incire başlayacam çatlama erkene gelsin diye :)))))))))
bende bugün hastaneye gidip testlerimi vereyim haftayada hsg inş.
bu ay böle takılacam
önümüzdeki ay adet oluncada dr.gidicem tekrar
iğne tedavisine başlarız demişti
bakalım hakkımızda hayırlısı
bende bugün hastaneye gidip testlerimi vereyim haftayada hsg inş.
bu ay böle takılacam
önümüzdeki ay adet oluncada dr.gidicem tekrar
iğne tedavisine başlarız demişti
bakalım hakkımızda hayırlısı
inşallah olmazsın canım ben incir içtiğim ay çok kötü olmuştum sende işe yaramıştır inşallah bu ay da bir daha gerek kalmaz
günaydın kızlarr
günaydınnnnnn sabah sabah ymm geldi beyannameler hazırlanacak öğleden sonra gelebilirim merak etmeyin görüşürüz
günaydın canım ....
fatoşcum günaydın ama olmadıki şimdi ekenden gelim dedim sen yoksun
herkese günaydın
cimcime meryem sureside bittii...
günaydın kızlar bu sabah yağmurla açtık gözümüzü nasıl yağmursa bu evden işe zor geldik sabah işleri işte biraz yoğun olur bir ara uğrarım
canlarımmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmm
hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın günaydın günaydın
güzel topiğin güzel insanları ve minicik melekleri
dua edin bizde size hayırlısıyla arkadaş getirelim
günaydın güzeller :126:
gününüz aydın olsun güzel anneler ve anne adayları
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım
yağmurlu bir istanbuldan slmmmmmm
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?