Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

bende şu hormon testlerimi bi yaptırayımda ona göre sorun varsa hayıt içeyim diye düşünüyorum
soğanı kaç gün içmek lazım ve adetin kaçıncı günü başlanmalı

valla canım adetin 7. günü diyolar ama tuğbayla biz 1. günü başlıyoz normalde 15 gün içiliyo ama ben 10-12 gün içtim bitincede 5-6 gün incşr yaptım çatlama olsun dye bu ay eğer regl olursam inş olmam :))) 10 gün soğan içip 11. gün incire başlayacam çatlama erkene gelsin diye :)))))))))

avakado yaprağını annem duymuş bir arkadaşından ona bahsetmiş işte tüpü tıkalı diye oda avakado yaprağını sabah akşam taze kaynatıp içsin demiş ben bir hafta yaptım sebep oldu sanırım denemekte fayda var

inşallah olmazsın canım ben incir içtiğim ay çok kötü olmuştum sende işe yaramıştır inşallah bu ay da bir daha gerek kalmaz

bende bugün hastaneye gidip testlerimi vereyim haftayada hsg inş.
bu ay böle takılacam
önümüzdeki ay adet oluncada dr.gidicem tekrar
iğne tedavisine başlarız demişti
bakalım hakkımızda hayırlısı

bu ay böle takılacam

bu arada hastaneyi aradım
bizim burada iş bırakma yokmuş allahtan

bu ay böle takılacam

amin canım inş. hsg den sonra hamile kalırsın hemende dr gerek kalmaz hayırlısı olsun canım benim ...

ben ilk içtiğimde hatırlamıyorum ama 15 gün içtim ikincide adetle başladım şubatta da 15 gün içtim martta 6 gün felan içtim ama 7 nci gün başladım bu ayda 5 nci gün başladım 10 gün içtim
ama döngüm şöyle eğer bu ayda öne çektiyse daha netleşmedi
19 da ovulasyon ilk içtiğimde
16 da ikinci
16 ikinci
13 de oldu bu ay ama tam döngüm bitince net söyelrim ama öyle ise 3 ay içmek gerekiyo zaten oyle
her ay 3 gün öne çekiyo demek oluyo

bide bişey daha söylemek isterim soğan içtim temizlesin diye ama dr kontrollerimde hiç bi zaman kistim olmadı tertemizdi ama pkolu olanlar vs kisti olanlar 3*15 içmeli düzenli ve düzenliyoda ben o yüzden gelişi güzel içtim

günaydın kızlarr

günaydınnnnnn sabah sabah ymm geldi beyannameler hazırlanacak öğleden sonra gelebilirim merak etmeyin görüşürüz

günaydın canım ....

fatoşcum günaydın ama olmadıki şimdi ekenden gelim dedim sen yoksun

herkese günaydın
cimcime meryem sureside bittii...

günaydın kızlar bu sabah yağmurla açtık gözümüzü nasıl yağmursa bu evden işe zor geldik sabah işleri işte biraz yoğun olur bir ara uğrarım

canlarımmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmm

hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın günaydın günaydın
güzel topiğin güzel insanları ve minicik melekleri
dua edin bizde size hayırlısıyla arkadaş getirelim

günaydın güzeller :126:

gününüz aydın olsun güzel anneler ve anne adayları

cimcime hamilelerin arasında kalmışın hadi inşallah sanada bulaşsın tabii bizlerede

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

1. nazemir
2. nhlkpr seninde günün aydın olsun
3. blue

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…