Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

Fatoş 6 meryem
honey
wenhar kızzz sen okumadınmı gezceğine bitirsene kızz
Gizem79
blue 2 kıyamet

hadi arkadaşlar hadii umreye gitcek bugünde peygamberimizin kutlu doğum haftası bence acele edinnn

kızlar atladıklarım kusura bakmasın aradan kaçırdıklarım oldu sanırım söleyin yazalım düzeltelim :)))))))))

Fatoş 6 meryem
honey
wenhar kızzz sen okumadınmı gezceğine bitirsene kızz
Gizem79
blue 2 kıyamet

hadi arkadaşlar hadii umreye gitcek bugünde peygamberimizin kutlu doğum haftası bence acele edinnn

fatoşun 2 kaldı honeyinde az var sanırım bugün döner bana blue yeni aldı akşama okuyacak wenhar gelsin dövecem ses yok ondan hahahah gizeme msj attım ama cvp yok .......

ay bende bugün iyiki erken kalktım haaa hala yataktayım allahım ya kalkımda artık geleneksel kahvaltımı yapım erkende kalksam saat şaşmıyo kızlar

neyse kızlar ben kaçtım sonra görüşrüz :80::80:

ay bende bugün iyiki erken kalktım haaa hala yataktayım allahım ya kalkımda artık geleneksel kahvaltımı yapım erkende kalksam saat şaşmıyo kızlar

aynen bende güya herzamankinden erken kalktım ama hala yataktayım...tam bende kalksam kahvaltımı yapsam diye düşünürken senin msjını okudum yine aynı saati getirdim bende

cimciiiimmmm
ayetel kürsüde eksik mi var
6366 yazıyorda
tefriciyede de fazla var
doğrumuyum

aynen bende güya herzamankinden erken kalktım ama hala yataktayım...tam bende kalksam kahvaltımı yapsam Diye düşünürken senin msjını okudum yine aynı saati getirdim bende

al biri daha al birini vur ötekine
Kalkında yapın kahvaltılarınızı biz öğlen yemeği yicez şimdi karnım gurulduyooo

aynen bende güya herzamankinden erken kalktım ama hala yataktayım...tam bende kalksam kahvaltımı yapsam Diye düşünürken senin msjını okudum yine aynı saati getirdim bende

Kalkında yapın kahvaltılarınızı biz öğlen yemeği yicez şimdi :125::125::125::125::125::125::125: Karnım gurulduyooo

Kalkında yapın kahvaltılarınızı biz öğlen yemeği yicez şimdi :125::125::125::125::125::125::125: Karnım gurulduyooo

ama ama bizimde karnımız acıktı son 5 dakika yemeğe offf hadi ama ne kahvaltısı bu saatte tembeller sizi canım deli gibi közlenmiş biber istedi ohhh akşama sipariş vereyim eşime bari

eee ev hanımı olmak böyle bişey işte sonuna kadar hakkını vermek lazım... benimde karnım acıktı ama kalkmaya üşeniyodum ama şeytanın bacağını kırdım kalktım

ama ama bizimde karnımız acıktı son 5 dakika yemeğe offf hadi ama ne kahvaltısı bu saatte tembeller sizi canım deli gibi közlenmiş biber istedi ohhh akşama sipariş vereyim eşime bari

deme öyle deme öyle karnım açken ne duysam canım çeker aşeren kadınlar gibi...onun için aç karna alışverişe bile çıkmam yoksa 5 alacağıma 15 alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…