seninde canım ben ve bebeğim iyiyiz şimdilik sen nasılsın
günaydın iyiyiz sen nasılsın
Fatoş 6 meryem
honey
wenhar kızzz sen okumadınmı gezceğine bitirsene kızz
Gizem79
blue 2 kıyamet
hadi arkadaşlar hadii umreye gitcek bugünde peygamberimizin kutlu doğum haftası bence acele edinnn
yağmurlu bir istanbuldan slmmmmmm
ay bende bugün iyiki erken kalktım haaa hala yataktayım allahım ya kalkımda artık geleneksel kahvaltımı yapım erkende kalksam saat şaşmıyo kızlar
ay bende bugün iyiki erken kalktım haaa hala yataktayım allahım ya kalkımda artık geleneksel kahvaltımı yapım erkende kalksam saat şaşmıyo kızlar
çok dakiksin saatli yersin daha 2 olmadı kızım bekle 2 olsunSen yat daha
aynen bende güya herzamankinden erken kalktım ama hala yataktayım...tam bende kalksam kahvaltımı yapsamDiye düşünürken senin msjını okudum yine aynı saati getirdim bende
aynen bende güya herzamankinden erken kalktım ama hala yataktayım...tam bende kalksam kahvaltımı yapsamDiye düşünürken senin msjını okudum yine aynı saati getirdim bende
yağmurlu bir yeşil bursadan da selamlar olsun
cimciiiimmmm
ayetel kürsüde eksik mi var
6366 yazıyorda
tefriciyede de fazla var
doğrumuyum
al biri daha al birini vur ötekine
Kalkında yapın kahvaltılarınızı biz öğlen yemeği yicez şimdi :125::125::125::125::125::125::125: Karnım gurulduyooo
ama ama bizimde karnımız acıktı son 5 dakika yemeğe offf hadi ama ne kahvaltısı bu saatte tembeller sizi canım deli gibi közlenmiş biber istedi ohhh akşama sipariş vereyim eşime bari
al biri daha al birini vur ötekine
Kalkında yapın kahvaltılarınızı biz öğlen yemeği yicez şimdi :125::125::125::125::125::125::125: Karnım gurulduyooo
ama ama bizimde karnımız acıktı son 5 dakika yemeğe offf hadi ama ne kahvaltısı bu saatte tembeller sizi canım deli gibi közlenmiş biber istedi ohhh akşama sipariş vereyim eşime bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?