kıslar şimdi netten baktım prolaktin ve e2 sonucu çıkmış
prolaktin - 15,86
e2 - 28 çıkmış
normal değerler içinde sanırım
anlayan var mı
bencede ii dr sorsana hemen
uzun zamandır yoktum yeni topikler açılmış hayırlı olsun.inanın hepinizi çok özledim ama hiç vaktim yok küçük bütün vaktimi alıyor.abside bebeği görünce tekrar bebekliğini hatırladı kıskançlık hırçınlık diz boyu.iki eşkiya ile uğraşıyorum....sizler nasılsınız serpil fatoş nihal tben cimcime ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlar.
Arkadaşlar; biliyorum yeni topic neden açtınız diyende olabilir içinizde ama içimden geldi
Bize yeni can, yeni nefes, yeni yer, yeni duygular, ve yeni hamilelerimizz can versin yoldaş olsun ve bu duyguları yaşayan herkesi bekliyorummm.
Sevgi, dostluk, sırdaşlık, arkadaşlık, eğlence, gülmece, bazen kavgaHerşey yaşadık yaşıyoruz ama birbirimizi çok sevdik. Hayat tesadüfler üzerine kurulu ben buna inanıyorum. Ve inanıyorumki inancımızla hepimiz bir gün anne olacağız.
Ama olmayada biliriz bu yüzden isyan etmiycez takdiri ilahi diycez, her duamızın kabul olmayacağını herşeyin bizim için hayırlısı olacağını hep bileceğiz. Bunun hep bilincindeydik ve oldukda dualarımızla yolumuza hep devam ettik, kah güldük, kah ağladık, kah tartıştık ama hep umutlarımızla devam ettik, halada ediyoruz ve sabırla bir gün sağlıklı gebelik yaşayıp, anne olmayı diliyoruz
Hepinizi bekliyorum yeni gelen arkadaşlarıda aramıza alıp yolumuza devam edip dertleşmeye varmısınızzz
şimdiden hoşgeldiniz
bende yeniyim aranıza benide alırsanız sevinirim ilk bebeğimi düşük yaptım şimdi tekrar denemelere başladım morale çok ihtiyacım var bu konularıda konuşabileceğim kimsem yok
amin kıslar
inş.güzel olur herşey
adım adım yaklaşıyorum bebişime
ya bu yolun sonu ışık olacak ya da çıkmaz sokak
ama hepsi allahtan
rabbim herşeyi en güzel şekliyle yoluna koyar
bende yeniyim aranıza benide alırsanız sevinirim ilk bebeğimi düşük yaptım şimdi tekrar denemelere başladım morale çok ihtiyacım var bu konularıda konuşabileceğim kimsem yok
merhaba hoşgeldin aynı memleketliyiz baktımda profiline
hoşgeldin rabbim sabır versin hakkında hayırlısı olsun
slmmmmmmmmmmm hatunlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz
zonguldağın neresindensin arkadaş oluruz görüşüp
slmmmmmmmmmmm hatunlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzz
çaycumalıyım ama bursada oturuyorum sen neresindesin
benim teyzemler kilimliden kız :)))))))))
kızlar eşimin sgk ile ilğili bazı pürüzleri var onlarla ilğili hep dışardaydım ya bu gün
bugünde gideceğini bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?