Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

eee ev hanımı olmak böyle bişey işte sonuna kadar hakkını vermek lazım... benimde karnım acıktı ama kalkmaya üşeniyodum ama şeytanın bacağını kırdım kalktım

ev hanımı olmak bence bu değil tembeliz desene şuna kızım
ev hanımı nerde o eskiler yniler tembel tembel
erken kalkıcaksın kocanı yolluycan
yemeği yicen kahvaltını edicen ohh tv karşısında sonra ortalığı topla, akşam yemeğini kalk sabahdan yap miss sonra ne yapcaksan uğraşın varsa işin varsa oh mis bütün gün senin temizlikmi, dışarımı ne yaparsan yap bide istersen öğlen yemeğinden sonra kahve iç oh mis bide git 1 saat uyu güzellik uykusu süperrr
e zaten akşam yemeğinide sabahtan yaptığın için sıkıntıda yok :) gel keyfim gel :)

Son düzenleme:

kocamı işe yolladım 11 gelirken işe gitti normaldede 12 de gider kahvaltı beraber yeriz akşamada eşim yemekte olmadığı için kendime yemek yaparım 2 gün yerim... eşim öğlen 12 gece 1 çalışır.... çok gelen giden olmadığı için evim fazla kirlenmez gelen haberli gelir zaten.... kahve dersen çocuk istediğim için içmiyorum kaç senedir... onun için zamanım çok bende tembellik ediyorum

kahve ben içerim ne alaka hamıle ise içmeyeceksin artı günde 2 fincan fazlası zarar

kahve ben içerim ne alaka hamıle ise içmeyeceksin artı günde 2 fincan fazlası zarar

ben bunu bi filimden duymuştum kadın çok çocuk istiyor 2 sene sonra hamile kalıyor ve bebeğini düşürüyor ve bidaha anne olamayacağını öğrenince intihara kalkışıyor ben iki sene kahve bile içmedim çocuğum olsun diye ağlıyor... bende onu duyduktan sora içmiyorum hem sonra tvden de duydum gazeteden de okudum böyle şeyler bende içmiyorum ne olur ne olmaz diye

Kahveli güzel bir yazı
***Her kahve aynı tadı taşımaz... Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona gore degişir...
***Sahilde oturduğun rüzgarlı bir sonbahar günü, en sevdiğin dostun ağlarken içtigin kahvenin tadı kederlidir... Kahve telvesine yüreginin acısı karışır.
***Bir pazar öğle sonrası annenin "hadi bir kahve yap da içelim" dediği kahve huzurludur... Köpükler annenin göz bebeklerine yansır... Dudağının kıyısında kalan küçük bir gülümsemedir...
***Bir gece vakti zil zurna sarhoş birinin içtiği kahve düşülen kuyudan çıkma cabasıdır... Koyu kıvamlı kahverengi bir ipe tutunur çıkarsın ... çıktığın an uyuyakalırsın... ferahlıktır!!!
****Dostlarla içilen kahve neşedir... Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer...
***Tek başına gece vakti balkonda içtiğin kahve yalnızlıktır...Acıdır tadı... Ama garip de bir keyfi, lezzeti vardır...
***Baban için yaptığın kahve sevgi doludur... çay bardağında, az şekerli...Kahve gibi görünmez sana... Ama sıcaktır dumanı tüter ve kokusu büyülüdür...
***Beklemediğin bir anda sana uzatılan kahve baskadır... Isıtır insanın...içini...
***Yorgun olduğunda içtigin kahve hafifletir seni... Kendine getirir, unutturur günün ağırlığını...
***Kahve aynı kahvedir belki... köpüğüyle, rengiyle, dumanıyla aynı kahvedir ama icilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer ve tadlari degişir...Her kahve aynı değildir bu yüzden...

Ben de sizleri sevgiyle pişirilen bir kahve içmeye davet ediyorum. akşam, öğle öncesi, sonrası ya da gece kahvesi. ne zaman isterseniz.
Dostlukla yudumlayacağımız bir kahve molası vermeye ne dersiniz???
Sizin kahveniz nasıl olsun ???

.
i

Doğurganlık

Kafeinin doğurganlığı olumsuz yönde etkilediği biliniyor. Günde üç fincan veya daha fazla kahve içmek, kadının doğurganlık oranını azaltıyor. Çünkü aşırı miktarda kafein tüketimi yumurtlamayı olumsuz etkiliyor. Bu konuda çarpıcı bir başka sonuç ise, Brezilya'dan geliyor. Brezilya'da bulunan Sao Paulo Üniversitesi uzmanlarının yaptığı araştırmalarda, her gün düzenli olarak kahve içen erkeklerin içmeyenlere oranla daha güçlü spermleri olduğu kanıtlandı. Kafeinin spermin üzerinde uyarıcı etkisi olduğunu savunan uzmanlar, bunun merkezi sinir sisteminde de aynı etkiyi gösterdiğini iddia ediyorlar.

nazemir,nhlkpr+,seldayavuzguray,hayalim3kelime,şeker-leblebi,tben+,

kızlarrrrrrrrrrrr....................çok işim var.....
ben çıkıyorum.....öpüyorum hepinizi................

nazemir,nhlkpr+,seldayavuzguray,hayalim3kelime,şeker-leblebi,tben+,

[sıze="3"]kızlarrrrrrrrrrrr....................[/sıze]çok işim var.....
Ben çıkıyorum.....öpüyorum hepinizi................

bende seni öpüyorum bendede iş çok bitmedi gitti bir ara uğrarım artık

dua listesi için gerçek isimleriniz gerekli cimcimenin özeline yazın isimlerinizi listeyi ona göre yapalım dimeeeeee cimcimeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…