iyi canım yoğun bu gün iş çok lak lak lak yapınca yetişmedi dünden kalanlar var daha
manavgata slm olsun
bursa bursaaslmmm olsun tüm şehirlere
nazemir,nhlkpr+,seldayavuzguray,hayalim3kelime,şeker-leblebi,tben+,
kızlarrrrrrrrrrrr....................çok işim var.....
ben çıkıyorum.....öpüyorum hepinizi................
uzun zamandır yoktum yeni topikler açılmış hayırlı olsun.inanın hepinizi çok özledim ama hiç vaktim yok küçük bütün vaktimi alıyor.abside bebeği görünce tekrar bebekliğini hatırladı kıskançlık hırçınlık diz boyu.iki eşkiya ile uğraşıyorum....sizler nasılsınız serpil fatoş nihal tben cimcime ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlar.
oyyy canım kolay değil tabi ikisi birden allah yardımcın olsun canım benim bizler iyiyiyiz fatoşcuk hamile c.tesi kese kalp atışı dinlemeye gidecek hayırlısıyla :))))
uzun zamandır yoktum yeni topikler açılmış hayırlı olsun.inanın hepinizi çok özledim ama hiç vaktim yok küçük bütün vaktimi alıyor.abside bebeği görünce tekrar bebekliğini hatırladı kıskançlık hırçınlık diz boyu.iki eşkiya ile uğraşıyorum....sizler nasılsınız serpil fatoş nihal tben cimcime ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlar.
ahsen nasılsın hoşgeldin evet topic açtın yazlıkhamıleer çoğaldı gaza geldik
fatoş tüp yaptırdı ama çok ii şükür cmt si dr gitcek
sen nasılsın
ben geldimmmmm
kan verdim geldim
baktım, nelere bakacaklarmış diye
fsh, lh, e2, prolaktin işaretliydi
haftaya perşembe içinde hsg randevusu verdiler :81: :81: :81:
ben geldimmmmm
kan verdim geldim
baktım, nelere bakacaklarmış diye
fsh, lh, e2, prolaktin işaretliydi
haftaya perşembe içinde hsg randevusu verdiler :81: :81: :81:
olsunda tüp olsun canım sağlıkla gelsinde bebişimiz.......çok sevindim.ben iyiyim canım ufaklıkla ve abisi ile uğraşıyorum bütün vaktimi alıyorlar.işe gitmiyorum eve net aldık işleride burdan hallediyoruz ama inan çalışmaya bile vaktim yok eşim gelince ancak çalışabiliyorum.diğer kızlar nasıl serpil nihal ebrar hayatkavunuçi selda ve venhar.eskilerden bunları tanıyorum..
hayırlı haberler canım evet bunlar önemli tabikide bakarlar en önemlileri hormonlarda
inş güzel haberler alırız
inşallah güzel haberlerle gelirsin
şimdi çıkmak zorundayım ama hergün gelmeye çalışacağım inşallah öpüyorum...
çok çok çok ama çok sevindim hamileymişsin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ay bu çok iyi oldu ya allah tamamına erdirsin fotoşum ne kadar oldu ayyyyyyy çok heyecanlandım allaha çok şükür gözün aydın olsun.darısı diğer kızların başına inşallah.
amin kıslar
inş.güzel olur herşey
adım adım yaklaşıyorum bebişime
ya bu yolun sonu ışık olacak ya da çıkmaz sokak
ama hepsi allahtan
rabbim herşeyi en güzel şekliyle yoluna koyar
evet canım tüp müp oldu ya şükürler olsun bebeişimizzz
Sanada kolay gelsin cnm
serpil üyelik iptal ettirdi kkda yok
nihalkpr ii buralardaydı
Ebrar ii msn de
Hayatda sabah burdaydı yoğundu işi vardı
Selda
Wenhar beklemede bakalım inş oda hamiledir böyle işte
inşallahhhhh her şey çok güzel olacak şekerim
tubişim napıyorsunuz çok özledim sizi valla. çok fazla yoğunum giremiyorum. Hepinizi çooooooook öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?