Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

iyi canım yoğun bu gün iş çok lak lak lak yapınca yetişmedi dünden kalanlar var daha

manavgata slm olsun

bursa bursaa slmmm olsun tüm şehirlere

nazemir,nhlkpr+,seldayavuzguray,hayalim3kelime,şeker-leblebi,tben+,

kızlarrrrrrrrrrrr....................çok işim var.....
ben çıkıyorum.....öpüyorum hepinizi................

buarada kızlar özellikle tabloda ismi olanlar gerçek isimlerini bana özelde msj atarsanız sevinirim birebir duası ümrede yapılacak .....

uzun zamandır yoktum yeni topikler açılmış hayırlı olsun.inanın hepinizi çok özledim ama hiç vaktim yok küçük bütün vaktimi alıyor.abside bebeği görünce tekrar bebekliğini hatırladı kıskançlık hırçınlık diz boyu.iki eşkiya ile uğraşıyorum....sizler nasılsınız serpil fatoş nihal tben cimcime ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlar.

oyyy canım kolay değil tabi ikisi birden allah yardımcın olsun canım benim bizler iyiyiyiz fatoşcuk hamile c.tesi kese kalp atışı dinlemeye gidecek hayırlısıyla :))))

çok çok çok ama çok sevindim hamileymişsin hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ay bu çok iyi oldu ya allah tamamına erdirsin fotoşum ne kadar oldu ayyyyyyy çok heyecanlandım allaha çok şükür gözün aydın olsun.darısı diğer kızların başına inşallah.

oyyy canım kolay değil tabi ikisi birden allah yardımcın olsun canım benim bizler iyiyiyiz fatoşcuk hamile c.tesi kese kalp atışı dinlemeye gidecek hayırlısıyla :))))

okudum canım ve çok sevindim.küçük mucize...allah hayırlısı ile kucağınada almayı nasip eder inşallah.ctesi güzel haberlerini alacağız inşallah.nasıl oldu aşılamamı yoksa normalmi uzak kaldım bilmiyorum.

ahsen nasılsın hoşgeldin evet topic açtın yazlık hamıleer çoğaldı gaza geldik
fatoş tüp yaptırdı ama çok ii şükür cmt si dr gitcek

sen nasılsın

ahsen nasılsın hoşgeldin evet topic açtın yazlık hamıleer çoğaldı gaza geldik
fatoş tüp yaptırdı ama çok ii şükür cmt si dr gitcek

sen nasılsın

olsunda tüp olsun canım sağlıkla gelsinde bebişimiz.......çok sevindim.ben iyiyim canım ufaklıkla ve abisi ile uğraşıyorum bütün vaktimi alıyorlar.işe gitmiyorum eve net aldık işleride burdan hallediyoruz ama inan çalışmaya bile vaktim yok eşim gelince ancak çalışabiliyorum.diğer kızlar nasıl serpil nihal ebrar hayatkavunuçi selda ve venhar.eskilerden bunları tanıyorum..

şimdi çıkmak zorundayım ama hergün gelmeye çalışacağım inşallah öpüyorum...

ben geldimmmmm
kan verdim geldim
baktım, nelere bakacaklarmış diye
fsh, lh, e2, prolaktin işaretliydi

haftaya perşembe içinde hsg randevusu verdiler :81: :81: :81:

ben geldimmmmm
kan verdim geldim
baktım, nelere bakacaklarmış diye
fsh, lh, e2, prolaktin işaretliydi

haftaya perşembe içinde hsg randevusu verdiler :81: :81: :81:

hayırlı haberler canım evet bunlar önemli tabikide bakarlar en önemlileri hormonlarda
inş güzel haberler alırız

evet canım tüp müp oldu ya şükürler olsun bebeişimizzz
sanada kolay gelsin cnm
serpil üyelik iptal ettirdi kkda yok
nihalkpr ii buralardaydı
ebrar ii msn de
hayatda sabah burdaydı yoğundu işi vardı
selda
wenhar beklemede bakalım inş oda hamiledir böyle işte

hayırlı haberler canım evet bunlar önemli tabikide bakarlar en önemlileri hormonlarda
inş güzel haberler alırız

inşallah güzel haberlerle gelirsin

amin kıslar
inş.güzel olur herşey
adım adım yaklaşıyorum bebişime
ya bu yolun sonu ışık olacak ya da çıkmaz sokak
ama hepsi allahtan
rabbim herşeyi en güzel şekliyle yoluna koyar

şimdi çıkmak zorundayım ama hergün gelmeye çalışacağım inşallah öpüyorum...

lütfennnnnnnn gel ama sen bizi çok boşladın aşkolsun bebişlerin nasıllar canım. abisi kardeşini kıskanıyormu

canımmmmmmmmmmmmmmm çok teşekkür ederim. teyzesi bugün tam 25 günlük. aminnnnnnnnnnnnnnnn. allahım herkese yaşatsın inşallah

amin kıslar
inş.güzel olur herşey
adım adım yaklaşıyorum bebişime
ya bu yolun sonu ışık olacak ya da çıkmaz sokak
ama hepsi allahtan
rabbim herşeyi en güzel şekliyle yoluna koyar

inşallahhhhh her şey çok güzel olacak şekerim

tubişim napıyorsunuz çok özledim sizi valla. çok fazla yoğunum giremiyorum. Hepinizi çooooooook öpüyorum

inşallahhhhh her şey çok güzel olacak şekerim

tubişim napıyorsunuz çok özledim sizi valla. çok fazla yoğunum giremiyorum. Hepinizi çooooooook öpüyorum

ya evet bende anca fırsat buldum sabah beri aç kapa bende özledim ymm gitmedimi kız gellll artıkkkk

kıslar şimdi netten baktım prolaktin ve e2 sonucu çıkmış
prolaktin - 15,86
e2 - 28 çıkmış
normal değerler içinde sanırım
anlayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…