ben değil nuraycım cimcime hamıle
listemiz bu şu anki son durum yani nuray
kızlar serenciğimiz bundan 3 ay önce tüp yaptırdı ve maşallah tutundu yiğenimiz ve sern hanım gizli gizli okuyup onu hiç sormadığınız için biraz alınmış hamile ya
şimdi onuda listeye ekledim serencim sen bizim hep aklımızdasın seni unuturmuyuz ilk göz ağrımız bebişimiz siiz unutmayız canım benim sende arada gizlide gelsen akşamları bi slm yaz sabah okuruz canım
cimcime sen tedaviylemi hamile kaldın canım
kızlar serenciğimiz bundan 3 ay önce tüp yaptırdı ve maşallah tutundu yiğenimiz ve sern hanım gizli gizli okuyup onu hiç sormadığınız için biraz alınmış hamile ya
şimdi onuda listeye ekledim serencim sen bizim hep aklımızdasın seni unuturmuyuz ilk göz ağrımız bebişimiz siiz unutmayız canım benim sende arada gizlide gelsen akşamları bi slm yaz sabah okuruz canım
anladım canım peki senin sorunun neydi herhangi bi kür falan uyguladın mı ayyy bende ne çok soru sordumyok canım kendiliğimden ekimde düşük yapmıştım ...
sende sıra demekkiayyy darısı bize çok sevindim cimcimeeeee
anladım canım peki senin sorunun neydi herhangi bi kür falan uyguladın mı ayyy bende ne çok soru sordum
canım aslında benim sorunum varmı yokmu bilmiyom ben daha denemeye ekimde başlayacaktım kazayla kendiliğinden hamile kaldım sağlıksız döllenmeden düştü kendiliğinden sonra adetim düzene girmedi bi türlü 40 ları buldu hatta aralıkta adet olmadım ilaçla 54. gün oldum sonra soğan suyu yaptım kendime bu ay da soğan yaptım 12 gün peşinede 5-6 gün incir havuç yaptım yumurta çatlaması için bu yani ha şunu sölim soğan adetimi düzene soktu bu ay incirinde yarıdmı oldu sanırım erken çatladım 35 geldi tarihim hayırlısı inş. allah tamamına erdirsin inş...
düşük öncesi döngümde 30-33 dü zaten .........
bende listeye eklenmek isityormmmmmmmmmokadar zamandır topikteyim hak etmedimmi liste girmeyi:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
canım soğanı ne zaman kullanıyorsun adet öncesi mi sonrasımı peki bu ay bende geç adet oldum ya testten sonra hamile olmadımı öğrenince içtim bi hafta sonra adet olunca bıraktım acaba yanlış mı kullandım merak ettimde kusura bakma senide sorulara boğuyorum ama umut işte ya tutarsa hesabı
anladım canım peki senin sorunun neydi herhangi bi kür falan uyguladın mı ayyy bende ne çok soru sordum
canım yaz sat bat ekleyelim aşk olsun :)))))))
canım normalde adet 7. günü başlanıyo 15 gün içiliyo eğer adet düzensizliğin varsa 3 ay böle yapacan ben inciri erken içmek istedim yumurtamı erken çatlatsın diye ondan dolayı soğana ilk başladım 13 gün içtim 14. gün incir ve havuç yaptım 5-6 gün de onu içtim erkene geldi gerçekten rabbimden bunlarda sebep işte.
kaç günde bir regl oluyon adet düzeni için 7. gün başla 15 gün iç soğanı
canım yaaaaaaa sen hamişmisinnasılda kaçırmışım sağlıcaka kcakla bebişini
yok canım değilim maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?