Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

günaydın kızlar bende geldim içimdeki canın kalp atışlarıyla birlikte çok sağlıklı güzel gelişiyor dedi doktor 3 hafta sonra gidicem inşallah nihall berabere özün aydın canım darısı fatoş cimcime ve bluya inşallah

vaaaaaaaaaayyy.
kızlar......günaydınnn
ne muhteşem başladı gün......

cimcimecimmmmm...çok sevindim canım benim.....allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin......kayfim yerine geldi resmen....

çoooooooooooooook sevindim gözün aydın. darısı başıma inşallah

inşallah fatoşum inşallah....sen de duyucaksın en kısa zamanda.....
özledim ama ben seni...görüşemedik.....msn gerizekalısını halledemedim....nasıl becermişlerse, kimseye de soramıyorum.....ama olsun ben bekliyorum burdayım.......

Son düzenleme:

günaydın hayatcığım ve topiğin çıtır anne adayları anne aday adayları öpüyorum hepinizi

sağol canım. sendemi bu sabah hastaneye gittin. haberim yoktu. demekki sen ve nihal bizden 15 gün öndesiniz. çok sevindim rabbim sağlıkla devamını getirsin inşalah

hemşooooooooooooooom günaydın canımmmmmmmmmmm inşallah iyi haberlerin devamını sizlerden bekliyoruz

kız senin olduğun her yerde varım ben canım arkadaşım

günaydın hayatcığım ve topiğin çıtır anne adayları anne aday adayları öpüyorum hepinizi
canım ..bn de seni öpyorum.......

fatoşum....olsun artık di mi ya....hayırlısıyla inşallah sağlıklı,hayırlı bi bebecik.......offffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff............

cimcimecim, güzel anne......

1 yasin, 1 amme, 1 kıyamet, 300 ihlas,1 ayetel kursi, 1 amenerresulu.......salavat ve tefriciye de var ama, inan sayısını hatırlamıyorum...........bunları okudum canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…