KIZLAR GÜNAYDIN.PITIRCIĞIMIN KALP ATIŞLARINI DUYDUM..
çoooooooooooooook sevindim gözün aydın. darısı başıma inşallah
vaaaaaaaaaayyy.
kızlar......günaydınnn
ne muhteşem başladı gün......
cimcimecimmmmm...çok sevindim canım benim.....allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin......kayfim yerine geldi resmen....
günaydın kızlar bende geldim içimdeki canın kalp atışlarıyla birlikte çok sağlıklı güzel gelişiyor dedi doktor3 hafta sonra gidicem inşallah nihall berabere özün aydın canım darısı fatoş cimcime ve bluya inşallah
vaaaaaaaaaayyy.
kızlar......günaydınnn
ne muhteşem başladı gün......
cimcimecimmmmm...çok sevindim canım benim.....allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin......kayfim yerine geldi resmen....
inşallah fatoşum inşallah....sen de duyucaksın en kısa zamanda.....
özledim ama ben seni...görüşemedik.....msn gerizekalısını halledemedim....nasıl becermişlerse, kimseye de soramıyorum.....ama olsun ben bekliyorum burdayım.......
canım ..bn de seni öpyorum.......günaydın hayatcığım ve topiğin çıtır anne adayları anne aday adayları öpüyorum hepinizi
sağol canım. sendemi bu sabah hastaneye gittin. haberim yoktu. demekki sen ve nihal bizden 15 gün öndesiniz. çok sevindim rabbim sağlıkla devamını getirsin inşalah
hemşooooooooooooooom günaydın canımmmmmmmmmmm inşallah iyi haberlerin devamını sizlerden bekliyoruz
kız senin olduğun her yerde varım ben canım arkadaşım
günaydııııın kızlarr..
hayırlı cumalar...
günaydııııın kızlarr..
Hayırlı cumalar...
canımmmmmm sanada günaydın ve hayırlı cumalar
günaydııııın kızlarr..
Hayırlı cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?