Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

düşüneyim bir yazssamı yazmassammı diyeeeee:26::26::26:şeker 30 mart eklersen sevinirimmm

canım 30 martta regl oldun beklenmeyen günün ne zamn ....

normalde 28 günde bir oluyordum ama bu ay aksadı 53. gün adet oldum bugün 5ci günü adetimin 7 günü yeniden başlayayım o zaman

53 gün çok uzun nedenki dr gittinmi o kadar uzaması mantıklı değil 7. günü başla 15 gün sabah akşam aç karnına

canım yaaaaaaaa özür dilerim cimcimeye yazacaktımmmmmmm
inşş rabbim söyletmiştirde sendende güzel haberler alırız

önemli değil canım özür gerekecek bi durum yok olabilir insanlık hali bitanem inş dediğin gibi allah söyletmiştir bacım

canım 30 martta regl oldun beklenmeyen günün ne zamn ....

53 gün çok uzun nedenki dr gittinmi o kadar uzaması mantıklı değil 7. günü başla 15 gün sabah akşam aç karnına
gittim bişi demedi strestendir havadandır falan dedi adet söktürücü vermişti progestan diye onuda alıp içmedim soğan suyunu içtim bi hafta sonra adet oldum işte pazar gün bakalım 7 günü tekrar içeyim

gittim bişi demedi strestendir havadandır falan dedi adet söktürücü vermişti progestan diye onuda alıp içmedim soğan suyunu içtim bi hafta sonra adet oldum işte pazar gün bakalım 7 günü tekrar içeyim

tamam canım öle yap 7. gün başla 15 gün iç iltihap falan varsa akıntıyla söker şifa olsun inş...

cimcimeeeeee canımmmmm çok sevindim ya..
Allahım ne güzel birer birer hamile kalıyoruz yuppi...
Darısı başımıza inş.

allah cezanınızı versin başka ne denirki bilmiyorum istb da iki bebek ölü olaraka çöpe atılmış :26:bir tanesinin ağzında gazlı bez varmış 2 günlük bir bebek bunlar insan değiller hata hayvan bile değiler hayvanlar bile yavrularını bu şekilde terk etmezlerrrr
hayatta ne yapıyorsan yap ama korunma diye bir şey var bakamayacağın çocuğu neden yapıyorsun neden öldürüyorsun neden çöpe atıyorsunnn allahım yaaaaaaaa

canşey karıştı b-ım 30 martta regl oldun beklenmeyen günün ne zamn ....

önemli değil canım özür gerekecek bi durum yok olabilir insanlık hali bitanem inş dediğin gibi allah söyletmiştir bacım

kızlar her şey karıştı b gün yaaaaa
nuray sağol canım anlayışın için rabbim en kısa zamanda gülüdrsün senide bekleyenleride inşş
cimcime canımmmm 30 nisan yazacaktım canımmmm yaaaa

ay ay evet...çınlamaz mı...merak etmişsin...pek bi hoş oldu içim.....teşekkür ederim canım......
bende çınlatmıştım kulaklarını

ben çıktım topik sessizdi...geldim coşmuş hemde ne coşmak çok tebrik ederim ALLAH hayırlısı ile sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin... sessizliğin sebebi belli oldu kızın olacak heralde...listeye baktım sırada ben varım ayağını sürüde sırayla gelelim peşinden

allahım kimileri bizim gibi bulamaz bulan böyle ........lerde koyacak yer bulamıyo allah belalarını versin

günaydın sabah sabah gazetelere göz atarken iki bebegin ölümünü okudum içim acıdı rabbim sen isteyen kıymetini bilen senin emanetini baş tacı edeceklere nasip eyle ya rabbimmm

günaydın kızlarr

bence bela okumayalım dönüp dolaşıp bize gelir topiğimizide etkilemsin selamen kavlen (yanlış yazmışda olabilirim bu kelimeyi) allah ıslah etsin diyelim allah bildiği gibi yapsın bence

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın sabah sabah gazetelere göz atarken iki bebegin ölümünü okudum içim acıdı rabbim sen isteyen kıymetini bilen senin emanetini baş tacı edeceklere nasip eyle ya rabbimmm
hiç sorma ya akşam gördüm sinirlerim zıpladı
kuzum haklı olabilirisin (allah korusun )ama vala dün sinirlenince ben ok söyledimmmmmm rabbim af ettsinnn

Son düzenleme:
allahım kim:ileri bizim gibi bulamaz bulan böyle ........lerde koyacak yer bulamıyo allah belalarını versin

iyi geceler yetercimm

canım sen iyi geceler demişsin görmemişim bendende sana günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalr kızlarrrrrrrrrrrrrrr cuma hrmetine rabbim dualrımız kabul etsin inşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
hiç sorma ya akşam gördüm sinirlerim zıpladı

kuzum haklı olabilirisin (allah korusun )ama vala dün sinirlenince ben ok söyledimmmmmm rabbim af ettsinnn

anladım cnmcım evet sinirlenince olmuş evet allah bildiği gibi yapsın çok kötü allah ıslah etsin ne diyelim işte böyleleri alıp bebekleri öldürebiliyo allahın verdiği cana kıyabiliyo allah ıslah etsin

zaten içleirnde azıcık allah korkusu veya vijdan olan birisi böyle birşeyi nasıl yaparkiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…