düşüneyim bir yazssamı yazmassammı diyeeeee:26::26::26:şeker 30 mart eklersen sevinirimmm
normalde 28 günde bir oluyordum ama bu ay aksadı 53. gün adet oldum bugün 5ci günü adetimin 7 günü yeniden başlayayım o zaman
canım yaaaaaaaa özür dilerim cimcimeye yazacaktımmmmmmm
inşş rabbim söyletmiştirde sendende güzel haberler alırız
gittim bişi demedi strestendir havadandır falan dedi adet söktürücü vermişti progestan diye onuda alıp içmedim soğan suyunu içtim bi hafta sonra adet oldum işte pazar gün bakalım 7 günü tekrar içeyimcanım 30 martta regl oldun beklenmeyen günün ne zamn ....
53 gün çok uzun nedenki dr gittinmi o kadar uzaması mantıklı değil 7. günü başla 15 gün sabah akşam aç karnına
gittim bişi demedi strestendir havadandır falan dedi adet söktürücü vermişti progestan diye onuda alıp içmedim soğan suyunu içtim bi hafta sonra adet oldum işte pazar gün bakalım 7 günü tekrar içeyim
cimcimeeeeee canımmmmm çok sevindim ya..
Allahım ne güzel birer birer hamile kalıyoruz yuppi...
Darısı başımıza inş.
canşey karıştı b-ım 30 martta regl oldun beklenmeyen günün ne zamn ....
53 gün çok uzun nedenki dr gittinmi o kadar uzaması mantıklı değil 7. günü başla 15 gün sabah akşam aç karnına
önemli değil canım özür gerekecek bi durum yok olabilir insanlık hali bitanem inş dediğin gibi allah söyletmiştir bacım
benim çaycumalıben zonguldaklıyım o kim bilmem ama :)
bende çınlatmıştım kulaklarınıay ay evet...çınlamaz mı...merak etmişsin...pek bi hoş oldu içim.....teşekkür ederim canım......
allah cezanınızı versin başka ne denirki bilmiyorumistb da iki bebek ölü olaraka çöpe atılmış :26:bir tanesinin ağzında gazlı bez varmış 2 günlük bir bebek bunlar insan değiller hata hayvan bile değiler hayvanlar bile yavrularını bu şekilde terk etmezlerrrr
hayatta ne yapıyorsan yapama korunma diye bir şey var bakamayacağın çocuğu neden yapıyorsun neden öldürüyorsun neden çöpe atıyorsunnn allahım yaaaaaaaa
benim çaycumalı
hiç sorma ya akşam gördüm sinirlerim zıpladıgünaydın sabah sabah gazetelere göz atarken iki bebegin ölümünü okudum içim acıdırabbim sen isteyen kıymetini bilen senin emanetini baş tacı edeceklere nasip eyle ya rabbimmm
kuzum haklı olabilirisin (allah korusun )ama vala dün sinirlenince ben ok söyledimmmmmm rabbim af ettsinnngünaydın kızlarr
bence bela okumayalım dönüp dolaşıp bize gelir topiğimizide etkilemsin selamen kavlen (yanlış yazmışda olabilirim bu kelimeyi) allah ıslah etsin diyelim allah bildiği gibi yapsın bence
allahım kim:ileri bizim gibi bulamaz bulan böyle ........lerde koyacak yer bulamıyoallah belalarını versin
iyi geceler yetercimm
hiç sorma ya akşam gördüm sinirlerim zıpladı
kuzum haklı olabilirisin (allah korusun )ama vala dün sinirlenince ben ok söyledimmmmmm rabbim af ettsinnn
anladım cnmcım evet sinirlenince olmuş evet allah bildiği gibi yapsın çok kötü allah ıslah etsin ne diyelim işte böyleleri alıp bebekleri öldürebiliyo allahın verdiği cana kıyabiliyo allah ıslah etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?