günaydınnnn ..... iyi haftalar...
günaydın dostlar
günaydın topiğin çıtır pıtır hatunları hepinize kırlardan mis gibi bahar çiçekleri topladık minik bezelyemle beraber
günaydınn kızlar çok güzel bir hafta olsun inşallahhhh...
kızlar bunlarda benden sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 183984 Eki Görüntüle 183985 Eki Görüntüle 183986 Eki Görüntüle 183984 Eki Görüntüle 183985 Eki Görüntüle 183986 Eki Görüntüle 183984 Eki Görüntüle 183985 Eki Görüntüle 183986
günaydın kızlar
günaydıngünaydın günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr çok çok güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşşşş
günaydın dostlar
günaydın topiğin çıtır pıtır hatunları hepinize kırlardan mis gibi bahar çiçekleri topladık minik bezelyemle beraber
günaydınn kızlar çok güzel bir hafta olsun inşallahhhh...
günaydın kızlar malum pazartesi yoğun bir gün
günaydınlar... gününüz aydın olsun güzel bir hafta olsun
günaydın kızlar malum pazartesi yoğun bir gün
günaydınlar... gününüz aydın olsun güzel bir hafta olsun
günaydın dostlar
günaydın kızlar
cimcimes ben doğru mu anladım hamilemisin:)))çok sevindim canımaçar açmaz güzel bir haberle karşılaştım darısı diğer kızların başına inşallah sizde şu dokuz ayı çarçabuk geçirirde sağlıkla alırsınız kollarınıza.2011 senesi uğurlu geldi hamileler artı ne güzel.Allah anne olmak isteyen her kadına tattırsın bu duyguyu...
fatoş canım sen bugün pıtpıtları duymaya gideceksin dimi sağlık haberleriyle dön inşallah canım küçük mercimeğede söyle teyzeleri onu çok seviyor kıymetli bebeğimiz bizim o...inana sabah namazında sen aklıma geldin ve dua ettim canım.sağlıkla kucağına al diye..
kızlar buğün benim oğlum asker kıyafeti giydi 23 nisan bayramına gitti teyzesiyle..çok tatlı oldu küçük askerim benim.Allah bu günleri herkeze göstersin inşallah...
günaydın kızlar....
fatoşummm, hemşoooommmmmmmmmmmm..........nasılsın bitanem
günaydın kızlar....
fatoşummm, hemşoooommmmmmmmmmmm..........nasılsın bitanem
günaydın canımmmmmm
günaydın tatlımmmm
günaydın can dost
günaydınnnnnn güzel arkadaşım
canımın içi günaydınnnnnnnnn
ahsenim canım çok teşekkür ederim canım cumartesi kese yi gördük çok şükür 5 mayısta da kalp atışlarını duycaz allah izin verirse. se dualarını eksik etme balım be seni yine haberdar ederim.
balım ben 1 tane okudum
hemşommmmmmm iyiyim bir tanem sen nasılsın. cumartesi doktora gittik miniğimizin kesesini gördük teyzesi, 15 gün sonrada allahın izni ile kalp atışlarını duycaz inşallah
günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?