Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr çok çok güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşşşş

günaydın topiğin çıtır pıtır hatunları hepinize kırlardan mis gibi bahar çiçekleri topladık minik bezelyemle beraber

günaydınn kızlar çok güzel bir hafta olsun inşallahhhh...

günaydınnnn ..... iyi haftalar...

günaydın dostlar

günaydın topiğin çıtır pıtır hatunları hepinize kırlardan mis gibi bahar çiçekleri topladık minik bezelyemle beraber

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ne güzel topik çiçek açmışşşşşşşşşşşşşşşşş ellerinize yüreğinize sağlık

beğenmenize sevindimmm

günaydın kızlar

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr çok çok güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşşşş

günaydın dostlar

günaydın kızlar malum pazartesi yoğun bir gün

günaydınlar... gününüz aydın olsun güzel bir hafta olsun

günaydın kızlar malum pazartesi yoğun bir gün

günaydın canımmmmmm

günaydınlar... gününüz aydın olsun güzel bir hafta olsun

günaydın tatlımmmm

günaydın dostlar

günaydın can dost

günaydınnnnnn güzel arkadaşım

günaydın kızlar

canımın içi günaydınnnnnnnnn

ahsenim canım çok teşekkür ederim canım cumartesi kese yi gördük çok şükür 5 mayısta da kalp atışlarını duycaz allah izin verirse. se dualarını eksik etme balım be seni yine haberdar ederim.

almak isteyenler sölesin bizlerden düşeriz ......

balım ben 1 tane okudum

günaydın kızlar....

fatoşummm, hemşoooommmmmmmmmmmm..........nasılsın bitanem

günaydınlar

hemşommmmmmm iyiyim bir tanem sen nasılsın. cumartesi doktora gittik miniğimizin kesesini gördük teyzesi, 15 gün sonrada allahın izni ile kalp atışlarını duycaz inşallah

canım benim....bütün gelişimi göreceksin allahın izniyle....ne kadar mutlu olmussundur keseyi görünce, kalp atılını da duyacaksın.....allaha şükür,bugünleri gördük.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…