Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

kızlar hepinize iyi tatiller kendinize iyi bakın yeni haftada daha da güzel haberler almak dileğiyle hepinizi öpüyorum

Canım Bu Kadar Uzun Duaya Vakit Ayıramayanlar Olabilir Herkesin Bildiği Salavatı Tefriciye Diğer Adıyla 4444 Duasını Günde 21 Defa Okuman Yeterli

Latin harfleri ile:

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
Duayı arapça olarak okumanızı tavsiye ederiz.

canım sen aramızda yeni olduğun için bilmiyosun biz her hafta bir süre okuyup cuma günleri duasını yapıyoruz bu haftada enbiya süresine karar verdik isteyen okuyor yani cumadan cumaya vakit var vakti olan okur her süreyi okumaya çalışıyoruz tefriciye bizim için günlük sürekli okuduğumuz bişey canım.....

anladım canım ben konuya biraz fıransız kaldım galiba

cimcimes ben doğru mu anladım hamilemisin:)))çok sevindim canım açar açmaz güzel bir haberle karşılaştım darısı diğer kızların başına inşallah sizde şu dokuz ayı çarçabuk geçirirde sağlıkla alırsınız kollarınıza.2011 senesi uğurlu geldi hamileler artı ne güzel.Allah anne olmak isteyen her kadına tattırsın bu duyguyu...
fatoş canım sen bugün pıtpıtları duymaya gideceksin dimi sağlık haberleriyle dön inşallah canım küçük mercimeğede söyle teyzeleri onu çok seviyor kıymetli bebeğimiz bizim o...inana sabah namazında sen aklıma geldin ve dua ettim canım.sağlıkla kucağına al diye..
kızlar buğün benim oğlum asker kıyafeti giydi 23 nisan bayramına gitti teyzesiyle..çok tatlı oldu küçük askerim benim.Allah bu günleri herkeze göstersin inşallah...

evet canım hamileyim daha çok küçük haftaya keseyi görecez inş. hayırlısıyla değerim artar inş...
fatoşda bugün kese görmeye gitti canım pıtlar 2 hafta sonra sanırım :))))))

küçük askerimizi bizim içinde öp bugün onun bayramı :)))))

günaydınnnnnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallah yaa insan sevdikçe iştaha geliyo bi sevindi beni görünce cadı sanki özlemiş beni bende istiyorummm bebişş:84::84::84:

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…