Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

Fatoş gözün aydın canım gelecek 5 mayıs duyacan pıtpıtları ben duydum anlatılamaz bir şey rabbim herkese nasip etsin inşallah

canım benim....bütün gelişimi göreceksin allahın izniyle....ne kadar mutlu olmussundur keseyi görünce, kalp atılını da duyacaksın.....allaha şükür,bugünleri gördük.....

bugünlere bile kolay gelmedik biliyorsun. resmen allah tuttu elimde tek tek engelleri aştırdı bana şükürler olsun

Fatoş gözün aydın canım gelecek 5 mayıs duyacan pıtpıtları ben duydum anlatılamaz bir şey rabbim herkese nasip etsin inşallah

bugünlere bile kolay gelmedik biliyorsun. resmen allah tuttu elimde tek tek engelleri aştırdı bana şükürler olsun

kızlarrrrrrrrrrr inşşşşşşş sağlıcakla kucakladığınız günleride görürsünüzzzzzzzzzzzzzz misler gibi kokladığınız büyütüğünüz günleride görürsünüz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşallah canım rabbim herkese nasip etsin

fatoş canım çok sevindim 5 mayısta pıtpıtlarınıda duyacaksın inşallah.dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle.yusuf ağlıyorrrrrrrr

günaydın kızlar nasılsınız seldacım duymuşsun pıt pıtları rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş.
fatoş sende hayırlısıyla duyarsın pıt pıtları allahın izniyle merakl etma

inşallah canım sağol

inşallah darısı herkesin başına canım

fatoş canım çok sevindim 5 mayısta pıtpıtlarınıda duyacaksın inşallah.dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle.yusuf ağlıyorrrrrrrr

ahsenim yusufu öp benim için sağol bir tanem

günaydın kızlar nasılsınız seldacım duymuşsun pıt pıtları rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş.
fatoş sende hayırlısıyla duyarsın pıt pıtları allahın izniyle merakl etma

sağol tatlım darısı başına inşallah

şükürler olsun canımmmmmm......
çok daha güzel günler göreceksin inşallah.....

cümlemiz inşallah hemşom hep beraber çok güzel günler göreceğiz inşallah

tamam fatoş teyzesi öperim çok tatlı oldu bir görsen küçük kahkahalarlada gülmeye başladı.sende göreceksin o günleri inşallah.
selda canım sende kalp atışlarını görmüşsün hayırlı olsun allah tamamına erdirsin kollarınıza alıp gülüşlerinide göstersin allah.

slm kıslar
ftoşum gözün aydın
cimciiiimmm tebrik ederim senide
hepiniz sağlıkla bitirin bu serüveni ve kucaklarınıza alın inş.

ist de kapalı bi güneş açamadı.. donuyorummm....hava buz gibi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…