- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
canım benim....bütün gelişimi göreceksin allahın izniyle....ne kadar mutlu olmussundur keseyi görünce, kalp atılını da duyacaksın.....allaha şükür,bugünleri gördük.....
Fatoş gözün aydın canım gelecek 5 mayıs duyacan pıtpıtları ben duydum anlatılamaz bir şey rabbim herkese nasip etsin inşallah
bugünlere bile kolay gelmedik biliyorsun. resmen allah tuttu elimde tek tek engelleri aştırdı bana şükürler olsun
[sıze="3"]kızlarrrrrrrrrrr inşşşşşşş sağlıcakla kucakladığınız günleride görürsünüzzzzzzzzzzzzzz misler gibi kokladığınız büyütüğünüz günleride görürsünüz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş[/sıze]
inşallah canım rabbim herkese nasip etsin
bugünlere bile kolay gelmedik biliyorsun. resmen allah tuttu elimde tek tek engelleri aştırdı bana şükürler olsun
Fatoş gözün aydın canım gelecek 5 mayıs duyacan pıtpıtları ben duydum anlatılamaz bir şey rabbim herkese nasip etsin inşallah
şükürler olsun canımmmmmm......
çok daha güzel günler göreceksin inşallah.....
kızlarrrrrrrrrrr inşşşşşşş sağlıcakla kucakladığınız günleride görürsünüzzzzzzzzzzzzzz misler gibi kokladığınız büyütüğünüz günleride görürsünüz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
fatoş canım çok sevindim 5 mayısta pıtpıtlarınıda duyacaksın inşallah.dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle.yusuf ağlıyorrrrrrrr
günaydın kızlar nasılsınız seldacım duymuşsun pıt pıtları rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş.
fatoş sende hayırlısıyla duyarsın pıt pıtları allahın izniyle merakl etma
şükürler olsun canımmmmmm......
çok daha güzel günler göreceksin inşallah.....
günaydın hemşommm nasılsın bakalımm
günaydın kızlarrrrrrrrrrr.........................
çıtır anneeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın hemşommm nasılsın bakalımm
sende ankaralıydın deilmi hemşom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?