- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
eveeet kızlar ben "el evvel" ve "ya varis"e çok inandım dua ettim ve ikizlerimi bekliyorum şuan...
Tabiii Cem bey'in de hakkı ödenmez. Allah onunda ne muradı varsa versin bize vesile oldu çok şükürr
bana bunları öğreten arkadaşımda hamile şuan
ve ikimizde kim için dua ettiysek hepsi hamile
Allahın mucizesi biraz dualarla bize kalmış bişey işte kanıtlarını görün
ama inanın nerdeyse 4 aylık oldu ben hala hepinize dua ediyorum o güzel haberi alın diye
bu anlatılmaz bi duygu yaşamadan tadı bilinmez
benim için yazdıklarınız çok hoşuma gitti hayırlara vesile olduysam ne mutlu
sizde bana dua edin lolipoplarımı sağlıkla kucağıma alayım herşey güzel olsun
hepinizi çok seviyorum be tekrarlıyorum
bebek sahibi olmak için 4 cuma üstüste 1000 kere "el evvel" diceksiniz ve duanızı edeceksiziniz Allah'a kabul eder inşallah
ve bunun gün sınırı yok istediğiniz zaman 707 kere "ya varis" lütfen inanarak yapın bunları inanarak üşenmeden isteyerek sonucunda bebeğiniz olacağını düşünerek hissederek
iki lolipopum ve ben size hep duacıyız
sonnbahar
kızlar aynı dualarla ilgili diğer örnek....bunları okudukça daha da hevesleniyorum..biz de okuyalım......
kız allah iyiliğiniz versin....
nerelerdesiniz.....
ben kimle konuşuyorum sabahtan beri........
gnaydın yeterciimmmm....günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrr
hayattttttttttt dualara o kadar çok inanıyorum ki denemekte fayda var rabbim hiç bir duayı geri çevirmez yeterki yürekten olsun
ben bu topikte öğrendim "el evvel" ve "ya varis" demeyi
Sevgili arkadaşlar hatırlarsınız belki beni arada yazardım.
40.5 yaşındayım iki tüp denedim olmadı. ve son iki aydır yumurtam nerseyse yoktu. geçen ay bir tane vardı. doktor oda büyümemiş dedi. meğer o yumurtam adetin son günlerine doğru büüyümüşte çatlamış bile.veee hamileyimmmm çok şükür rabbime. şimdi en büyük endişem kalp atışını alırmıyım çok korkuyorumm. hamilelerimiz lütfen dua edin bana neolurrr...
sonbahar sendin sanırım canım 1000 defa bunları söylemem gerektiğini belirten ayy hatırlamadıysam da o arkadaşa sonsuz teşekkür ederim. şubatta tamamladım. SAT MART 3 e göre hamileyimm. çok şükür rabbime.
kızlar başka bir topikten alıntıdır........dikkatinize.......
eveeet kızlar ben "el evvel" ve "ya varis"e çok inandım dua ettim ve ikizlerimi bekliyorum şuan...
Tabiii Cem bey'in de hakkı ödenmez. Allah onunda ne muradı varsa versin bize vesile oldu çok şükürr
bana bunları öğreten arkadaşımda hamile şuan
ve ikimizde kim için dua ettiysek hepsi hamile
Allahın mucizesi biraz dualarla bize kalmış bişey işte kanıtlarını görün
ama inanın nerdeyse 4 aylık oldu ben hala hepinize dua ediyorum o güzel haberi alın diye
bu anlatılmaz bi duygu yaşamadan tadı bilinmez
benim için yazdıklarınız çok hoşuma gitti hayırlara vesile olduysam ne mutlu
sizde bana dua edin lolipoplarımı sağlıkla kucağıma alayım herşey güzel olsun
hepinizi çok seviyorum be tekrarlıyorum
bebek sahibi olmak için 4 cuma üstüste 1000 kere "el evvel" diceksiniz ve duanızı edeceksiziniz Allah'a kabul eder inşallah
ve bunun gün sınırı yok istediğiniz zaman 707 kere "ya varis" lütfen inanarak yapın bunları inanarak üşenmeden isteyerek sonucunda bebeğiniz olacağını düşünerek hissederek
iki lolipopum ve ben size hep duacıyız
sonnbahar
kızlar aynı dualarla ilgili diğer örnek....bunları okudukça daha da hevesleniyorum..biz de okuyalım......
gnaydın yeterciimmmm....
evet seldacım....dua etmek aynı zamanda da rahatlatıyor insanı...
[sıze="3"]allah razı olsun çok güzel bunalr [/sıze]
canlar anladığınız gibi patron yanımda
iyiyim canım...nasıl olsun.yoğunum ama,burda da kafam dağılıyo...[sıze="3"]sanada günaydınalr nasılsın [/sıze]
günaydın kızlar
Cimcimem benim dualarda oky bitti
canım eşimin pazarları izinli olma gibi pek şansı yok pazartesileri izinli bizde keyfini çıkarıyoruzohh ne güzel pazartesi ve evde kahvaltıııı......
ben az sonra öğle yemeğimi yiyeceğim
günaydın kızlar
Günaydınnnn Kızlar güzel bir gün olsun.....
sanada günaydın topiğin hatunlarınada sabah sabah süper oldu bu teşekkürler
hepinize günaydın minişler.......
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar
cimcimem benim dualarda oky bitti
canım eşimin pazarları izinli olma gibi pek şansı yok pazartesileri izinli bizde keyfini çıkarıyoruz
herkeslere günaydınlar olsun
günaydın nazemiiiiiiirrrrrrrrrrrrciiimmmmmmm
sanada canım
tünaydınlar herkese..................
tünaydın bende kahvaltı yapıyorum kardeşimle karşılıklı kardeşim almanyada skaptan görüşüyoruz sende katıl bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?