Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

ama benim midem bulanıyorrrrrrrrrr hemde akşamdan beriiiiiiiiiiiiiiii doktor metpamid al dedi ama ilaç içmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım valla bende dün sabah 6:30 da başladı midem bulanmaya gece 12ye kadar yedim çıkardım sürekli midem bulandı bugün düne kadar daha iyiyim kahvaltı yapabildim enazından ama hafiften yine bulanıyo gibi hayırlısı bakalım gerçi ben üşütmüşde olabilirim cuma dr a gidince bakalım ne olacak.....

cimcimecim senin hamilelik kaç haftalık canım...

hoş bu saatte kahvaltı yapanın midesi değil şeyide bulanır erken kalk kahvaltını erken yap hani günde 6 öğün yiyin diyen doktorları hiç duymadınmı şimdi merdane geliyor bak bebişin için bariiiiiiiiiiii

canım benim mide bulantımın geç kalkmamla alakası yok dün sabah 6:30 dauykumdan uyandım bulantı yüzünden 11 e kadar yataktaydım ama bulantı ve kusma yüzünden kaç kere kalktım büyük ihtimalle üşüttüm zaten bugün daha iyiyim :))))))))

canım bilmiyorumki 3 haftalık sanırım canım tam bilmiyoruz bakalım ateş yöntemindeki yumurtlama günüme göre 21 günlük bugün :))))))))))))

senin hani düşükten sonra adet düzensizliğin olmuştu değil mi.....
Yanlış hatırlıyorsam kusura bakma.....

Ne zaman düzene girdi senin adet......

senin hani düşükten sonra adet düzensizliğin olmuştu değil mi.....
Yanlış hatırlıyorsam kusura bakma.....

Ne zaman düzene girdi senin adet......

canım ilk ay 40 ikinci ay ilaçla 54 günde regl oldum şubat martta yavaş yavaş soğan içerek düzene girdi sayılır iki aydır 38 günde oluyodum bu ay da 36 düşmüştü regl olmadan bebiş haberi aldık hayırlısıyla sağlıkla devam etsin inş....

ama benim midem bulanıyorrrrrrrrrr hemde akşamdan beriiiiiiiiiiiiiiii doktor metpamid al dedi ama ilaç içmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
dün akşam nette okudum limon ve havuç mide bulantısına iyi geliyormuş hamilelikte

ben yıllardır geç kahvaltıya alışığım erken kalksamda bişey yiyemem midem almaz alışkanlık... eşimde işe geç gittiğinden geç kahvaltı yaparız

nane limona bakmıştım bende akşam nane için herkes bişey demiş kimi içilmesin kimi bişey olmaz demiş cesaret edemedim oyuzden ama sade limon dur bak sıkıp içeyim o zamn severim zaten limonu :)))))))

ohhh ne güzel biz pazar günü kahvaltımızı bile en geç 10 da yaparız alışkanlık oldu bizde çalıştığımız için hep erken kahvaltı yaparız limon ve havuçu deniyeyim sağol bilgilerin için

amin canım amin......hayırlısıyla hepiniz atlatacaksınız bu 9 ayı inşallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…