kızlarr yine maaşallahınız var ben öğle yemeğimi yedim geldim....
ama benim midem bulanıyorrrrrrrrrr hemde akşamdan beriiiiiiiiiiiiiiii doktor metpamid al dedi ama ilaç içmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
Anam...............
Siz 3 hamile olmuşunuz gene..........
Tek boş göbek benim aranızda......
canım valla bende dün sabah 6:30 da başladı midem bulanmaya gece 12ye kadar yedim çıkardım sürekli midem bulandı bugün düne kadar daha iyiyim kahvaltı yapabildim enazından ama hafiften yine bulanıyo gibi hayırlısı bakalım gerçi ben üşütmüşde olabilirim cuma dr a gidince bakalım ne olacak.....
Anam...............
Siz 3 hamile olmuşunuz gene..........
Tek boş göbek benim aranızda......
canım en kısa zamnda hayırlısıyla senin göbüşde dolacak inş....
annem seninde olacak merak etme rabbimin izniyle temmuza boş kimse kalmayacak doldu göbüşler diyecezzzzzzzzzzzz
canım valla bende dün sabah 6:30 da başladı midem bulanmaya gece 12ye kadar yedim çıkardım sürekli midem bulandı bugün düne kadar daha iyiyim kahvaltı yapabildim enazından ama hafiften yine bulanıyo gibi hayırlısı bakalım gerçi ben üşütmüşde olabilirim cuma dr a gidince bakalım ne olacak.....
hayırlısı olsun
cimcimecim senin hamilelik kaç haftalık canım...
hoş bu saatte kahvaltı yapanın midesi değil şeyide bulanır erken kalk kahvaltını erken yap hani günde 6 öğün yiyin diyen doktorları hiç duymadınmı şimdi merdane geliyor bak bebişin için bariiiiiiiiiiii
canım bilmiyorumki 3 haftalık sanırım canım tam bilmiyoruz bakalım ateş yöntemindeki yumurtlama günüme göre 21 günlük bugün :))))))))))))
senin hani düşükten sonra adet düzensizliğin olmuştu değil mi.....
Yanlış hatırlıyorsam kusura bakma.....
Ne zaman düzene girdi senin adet......
dün akşam nette okudum limon ve havuç mide bulantısına iyi geliyormuş hamilelikteama benim midem bulanıyorrrrrrrrrr hemde akşamdan beriiiiiiiiiiiiiiii doktor metpamid al dedi ama ilaç içmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoş bu saatte kahvaltı yapanın midesi değil şeyide bulanır erken kalk kahvaltını erken yap hani günde 6 öğün yiyin diyen doktorları hiç duymadınmı şimdi merdane geliyor bak bebişin için bariiiiiiiiiiii
bende kahvaltı yapıyorum canım :))))))))))))))))))
dün akşam nette okudum limon ve havuç mide bulantısına iyi geliyormuş hamilelikte
ben yıllardır geç kahvaltıya alışığım erken kalksamda bişey yiyemem midem almaz alışkanlık... eşimde işe geç gittiğinden geç kahvaltı yaparız
dün akşam nette okudum limon ve havuç mide bulantısına iyi geliyormuş hamilelikte
ben yıllardır geç kahvaltıya alışığım erken kalksamda bişey yiyemem midem almaz alışkanlık... eşimde işe geç gittiğinden geç kahvaltı yaparız
canım ilk ay 40 ikinci ay ilaçla 54 günde regl oldum şubat martta yavaş yavaş soğan içerek düzene girdi sayılır iki aydır 38 günde oluyodum bu ay da 36 düşmüştü regl olmadan bebiş haberi aldık hayırlısıyla sağlıkla devam etsin inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?