Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

Hamile kızçeler................
2011 aralık annelerinin topiğine uğrasanıza..........
çoookkkk hamile var....ne güzel......

slm arkadaşlar doktoroum bugun beni sanırım başından saldı ne yumurta adetimi söyledi ne gel bakalım dedi rahim filmi çektir dedi dijitalmi diye sordum dijital olunca noluyoki dedi onlarınki eski yöntemmişte alındı hatun bana

aaaaaaaaaaaaa ne saçma dr nın değiştir sen canım kadın sanırım hiç hsg çektirmemiş yoksa anlardı halden

aaaaaaaaaaaaa ne saçma dr nın değiştir sen canım kadın sanırım hiç hsg çektirmemiş yoksa anlardı halden

anestezi verir çekerim demişti ben dijitali soruncada iyi sen bilirsin git çektir dedi hiç bişeyin yok diyo eşinde normal diyo bide kanallarına bakalım uydurcaz bişe dedi neye ugradımı şaşırdım uydurcakmış cık cık cık cık

allah allah...bu kadın gerçekten dr mi yoksa, dr kılığına falan mı girmiş........sinir etti beni

birde çok yogun her gittigimde kendimi hatırlatmak ve ne aşamada oldugumuzu anlatmak zorunda kalıyorum zaten sıkıntılıyım muayene esnasında hatta bugun kaç yumurtam var dedim söylemedi bile şugün şugün ilişki demedi üfffff

canım kendini boşuna sıkma direk başka dr bul kendine ne salak bi kadın o sinir etti benide

fatoşda seni özlemiş canım patrondan dolayı msn bile sor açıyomuş .....
canım benim sağolasın..ilettiğin için....

değiştir canım sen dr ni......boşver.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…