Hamile kızçeler................
2011 aralık annelerinin topiğine uğrasanıza..........
çoookkkk hamile var....ne güzel......
hamile kızçeler................
2011 aralık annelerinin topiğine uğrasanıza..........
çoookkkk hamile var....ne güzel......
günaydın canımmmmmmmmmmmm..................
Benim dualar da bittiiiiiiiii....................
slm arkadaşlar doktoroum bugun beni sanırım başından saldı ne yumurta adetimi söyledi ne gel bakalım dedi rahim filmi çektir dedi dijitalmi diye sordum dijital olunca noluyoki dedi onlarınki eski yöntemmişte alındı hatun bana
ben topik topik gezmeyi sevmiyorum canım ya ama biara bakarım inş...
Benim topiğim güzel :))))
ben arada bakıyorum insan kendi evinde huzurlu oluyor canım....................
ay evet.....ama ben de bişey gelişti....
Eskiden çekinirdim yazmaya, şimdi nerde ne görsem atlıyorum yazıyorum hemen....
Stres atıyorum heralde.........
aaaaaaaaaaaaa ne saçma dr nın değiştir sen canım kadın sanırım hiç hsg çektirmemiş yoksa anlardı halden
anestezi verir çekerim demişti ben dijitali soruncada iyi sen bilirsin git çektir dedi hiç bişeyin yok diyo eşinde normal diyo bide kanallarına bakalım uydurcaz bişe dedi neye ugradımı şaşırdım uydurcakmış cık cık cık cık
allah allah...bu kadın gerçekten dr mi yoksa, dr kılığına falan mı girmiş........sinir etti beni
fatoooşşşş hemşommmm.....
özledim seni......
serpil seni de özledimmmmmmmmmmmm
birde çok yogun her gittigimde kendimi hatırlatmak ve ne aşamada oldugumuzu anlatmak zorunda kalıyorum zaten sıkıntılıyım muayene esnasında hatta bugun kaç yumurtam var dedim söylemedi bile şugün şugün ilişki demedi üfffff
canım benim sağolasın..ilettiğin için....fatoşda seni özlemiş canım patrondan dolayı msn bile sor açıyomuş .....
birde çok yogun her gittigimde kendimi hatırlatmak ve ne aşamada oldugumuzu anlatmak zorunda kalıyorum zaten sıkıntılıyım muayene esnasında hatta bugun kaç yumurtam var dedim söylemedi bile şugün şugün ilişki demedi üfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?