Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

naber tatlım özledim seni. serpil çok selam söyledi özlemiş seni

iyiyim bitanem...
seni gördüm daha iyi oldum.....
ben de serpoşu çok özledim...çok selam söle...

sen nasılsın canım.....merak ediyorum seni....
benim çalışma haftam yarın dr, yumurtaya bakçaz,ve çatlatma iğnesi muhtemelen, .......
bu ay çok daha hevesliyim nedense......
nolurr çok dua et bu ay................

canım blue la konuştum 2 gün izinli perşembe işe başlayacack keyfi yerinde herkese çok selamı var

fatoş merhaba canım..nasılsın?serpile benimde selamımı söylermisin?sana özelden mesaj atmak istiyorum ama atamıyorum..

gizem şimdi atabilirsin canım. hatta msn adresinide yaz mesaj atarken
bendende ona hep aklımd aolduğunu hep dua etiğimi ve çok değerli olduğunu söyle
(bu serpilin sana mesajı)

ben çok iyiyim hemşom. kız dua etmezmiyim hiç delimisin. inşallah bu ay meleğin gelir bir tanem

ay..sağolasın canım...ben de onun için dua ediyorum..

içim bırtladı valla.....sen şimdi inşallah meleğin gelir diyince, bi hoş oldum.....

nane limona bakmıştım bende akşam nane için herkes bişey demiş kimi içilmesin kimi bişey olmaz demiş cesaret edemedim oyuzden ama sade limon dur bak sıkıp içeyim o zamn severim zaten limonu :)))))))
nane evet zararlı diye biliyorum ben hamilelikte hatta düşük yaptığımın ertesi günü nane limon çayı almıştım aldıktan sonra hamilelikte zararlı olduğunu öğrenmiştim eğerki içtikten sonra düşük gerçekleşseydi çaydan düşürdüm derdim ama şimdi neyin zararlı olduğunu biliyorum... onun için çok fazla maydonoz nane bitki çaylarını adetimin ilk günlerinde kullanıp 1 hafta 10 gün sonrasında bırakıyorum ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakmamak lazım

güldürdün beni ALLAH da seni güldürsün

herkese hayırlı akşamlar. dualarım hepiniz ile. sağlıkla kalın, sağlıcakla kalın, allaha emanet olun

:79::79::79::79::79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…