- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
birde çok yogun her gittigimde kendimi hatırlatmak ve ne aşamada oldugumuzu anlatmak zorunda kalıyorum zaten sıkıntılıyım muayene esnasında hatta bugun kaç yumurtam var dedim söylemedi bile şugün şugün ilişki demedi üfffff
kuzey35
merhaba.....
biraz önce sanki seni başka bir topikte görmüştüm......
yanılmıyorum değil mi?????
YOK CNM dogru gordun aval aval dolanıyorum aynı dertten muzdarip olupta sevinen var mı dıe :)
su duanızı gordum de işteyim ara ara tekrarlıyorum bu cuma dr a gittimde bebeğimin kalp atısını gorebiliim dıe
o doktoru o masaya yatırıp usg cihazını dayayacaksn bak nasıl anlıyor halinden çooook sinirlendim benim doktorum sinirlidir ama herşeyi anlatır bitince biz aklımıza kalanı sorarız sağolsun ama sen en iyisi kendine başka bir doktor bul
ay kusuruma bakma canım....benm de kafam allak bullak işten anlayamadım.....
.hangi aynı dertten muzdarip olan......
bi de hangi dua canım.....
cnm ben gecen ctesi 6 h 5 g ken ultrsonda gozukmedi dopplere gonderdi orda fetal gozuktu işte boyutuna gore 6 h mıs 3,7 mm ve kalp atısı izlenemedi dıye rapor verdi benim dr umda 29 una kadar bekle dedi bende bir umut atmasını bekliyorum yoksa kurtaj olcakradyolojı uzmanına gore 5 h 5 g ken dopplerde gozukurmus kalp atısı şaşırdım kaldım ya-varis ve el-evvel i gormustum ya-varisi tekrar edip duruyorum allahım bi zerre uflese yetecek yavruma kendi bilir işte alan da o verende o
canım benim...
anladım şimdi......üzme kendini,artar değerin....moralini yüksek tutup,pozitif düşün...biz kızlarla hep aynı şeyi yapıyoruz....allah bebeğini sana bağışlar inşallah.....29una kadar daha 3 gün var, bol bol dua et canım.........o sürede de değerlerin zaten artar..merak etme....
TABİ Kİ CANIM...BURDA HEPİMİZ BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDİYORUZ...ah cnm benim cok tsk edrim sizde dualrınızı eksik etmezseniz cok sevinirim....
merhabalar öncelikle topiğiğiniz hayırlı olsun.diğer topik sahipsiz kalmış.Arada orayada uğramak lazım:)))nasılsınız?bugun erken geldim ve hemen kendimi burda buldum..Varmı arkadaşlardan yni güzel haberler.Cimcime canım şu beklenmeyen adet tablomuz nerde günü yaklaşan varmı?Benim yaklaştı ama hiç umutlu değilim.
süper bir tablo...ayy banada az kalmışDD
TABİ Kİ CANIM...BURDA HEPİMİZ BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDİYORUZ...
BİRSÜRÜ HAMİLEMİZ VAR GİZEMCİM.....
FATOŞ
NİHALLA
CİMCİME
BLUE
SELDA......
BU BAYANALRBEKLİYOR...............
inş. sende tablonun başına geçersin canım saolasın .......
yahu ben yokum listede 15 mayıs
ekleyelim canım
ne zamn regl oldun
beklenmeyen 15 mayıs ok sat ne zamndı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?