Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

o doktoru o masaya yatırıp usg cihazını dayayacaksn bak nasıl anlıyor halinden çooook sinirlendim benim doktorum sinirlidir ama herşeyi anlatır bitince biz aklımıza kalanı sorarız sağolsun ama sen en iyisi kendine başka bir doktor bul

kuzey35

merhaba.....
biraz önce sanki seni başka bir topikte görmüştüm......
yanılmıyorum değil mi?????

YOK CNM dogru gordun aval aval dolanıyorum aynı dertten muzdarip olupta sevinen var mı dıe :)
su duanızı gordum de işteyim ara ara tekrarlıyorum bu cuma dr a gittimde bebeğimin kalp atısını gorebiliim dıe

YOK CNM dogru gordun aval aval dolanıyorum aynı dertten muzdarip olupta sevinen var mı dıe :)
su duanızı gordum de işteyim ara ara tekrarlıyorum bu cuma dr a gittimde bebeğimin kalp atısını gorebiliim dıe

ay kusuruma bakma canım....benm de kafam allak bullak işten anlayamadım.....
.hangi aynı dertten muzdarip olan......
bi de hangi dua canım.....

evet öyle yapcam sanırım iyi bi doktorum vardı ama bekle dediğinden bırakmıştım erkekti bide ona gider onda çektiririm ondada devam ederim

ay kusuruma bakma canım....benm de kafam allak bullak işten anlayamadım.....
.hangi aynı dertten muzdarip olan......
bi de hangi dua canım.....

cnm ben gecen ctesi 6 h 5 g ken ultrsonda gozukmedi dopplere gonderdi orda fetal gozuktu işte boyutuna gore 6 h mıs 3,7 mm ve kalp atısı izlenemedi dıye rapor verdi benim dr umda 29 una kadar bekle dedi bende bir umut atmasını bekliyorum yoksa kurtaj olcak radyolojı uzmanına gore 5 h 5 g ken dopplerde gozukurmus kalp atısı şaşırdım kaldım ya-varis ve el-evvel i gormustum ya-varisi tekrar edip duruyorum allahım bi zerre uflese yetecek yavruma kendi bilir işte alan da o verende o

canım benim...
anladım şimdi......üzme kendini,artar değerin....moralini yüksek tutup,pozitif düşün...biz kızlarla hep aynı şeyi yapıyoruz....allah bebeğini sana bağışlar inşallah.....29una kadar daha 3 gün var, bol bol dua et canım.........o sürede de değerlerin zaten artar..merak etme....

ah cnm benim cok tsk edrim sizde dualrınızı eksik etmezseniz cok sevinirim....

merhabalar öncelikle topiğiğiniz hayırlı olsun.diğer topik sahipsiz kalmış.Arada orayada uğramak lazım:)))nasılsınız?bugun erken geldim ve hemen kendimi burda buldum..Varmı arkadaşlardan yni güzel haberler.Cimcime canım şu beklenmeyen adet tablomuz nerde günü yaklaşan varmı?Benim yaklaştı ama hiç umutlu değilim.

ah cnm benim cok tsk edrim sizde dualrınızı eksik etmezseniz cok sevinirim....
TABİ Kİ CANIM...BURDA HEPİMİZ BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDİYORUZ...

BİRSÜRÜ HAMİLEMİZ VAR GİZEMCİM.....
FATOŞ
NİHALLA
CİMCİME
BLUE
SELDA......

BU BAYANALR BEKLİYOR...............

ayy ben cimcimeyi bilmiyordum.Diğerlerini biliyordum..Çok sevindim hayırlı olsun canım...Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.Nasıl güzel bir ay böyle..

fatoş merhaba canım..nasılsın?serpile benimde selamımı söylermisin?sana özelden mesaj atmak istiyorum ama atamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…