Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

günaydın kızlar ........

sürelerini okuyanlar allah kabul etsin canlarım .....

kızlar yarına tamamlayalım duasını yapacaz :)))))))

Uğramıyor artık topiğe geliyorum gidiyorum ama yok nöbetçi savcı gibi oldum burda arada sadece kızlardan bazıları uğruyor malesef msn yok tek haberleşme yerimiz burasıydı ama yok eğer msne gireniz varsa serpile fatoşa diğer kızlara selamımı söyleyin öpüyorum sizleri

canım yeni topikler açılıyor açıldıkçada bölünüyoruzzz bu yüzden sesiz kalıyor topiklerrrr

huhu kim bölündü kim dağıldı kızzz

ya topikler çoğaldıkça dağılıyoruz diyorummm aynı anda bir kaç topiğe girmek nerede her gün sadece bir yeri takip etmek nerede demek istedimmmmm ..........ya bazan yazdıklarım karışık oluyor da yanlış anlaşılmak istemiyorummm o neden le düzeltmeler yapıp duruyorum ızlar

çoğu çalışıyo msn de açık ondan sessizlik öğleden sonra gelir herkes

çoğu çalışıyo msn de açık ondan sessizlik öğleden sonra gelir herkes

hımmm evet yaaaaaaa:44::44::44: benim msn ve fece günlerce açılmaz :26::26::26: bazan arkadaşlar ya buradan msn yi fece aç derler yada telefon ederlerr

hımmm evet yaaaaaaa:44::44::44: benim msn ve fece günlerce açılmaz :26::26::26: bazan arkadaşlar ya buradan msn yi fece aç derler yada telefon ederlerr

biz hem iş hem msn hem kk herşey var
işimiz varken kimse konuşmaz herkes çekiliyo şu anda sessiz msn de

biz hem iş hem msn hem kk herşey var
işimiz varken kimse konuşmaz herkes çekiliyo şu anda sessiz msn de

bende 30 topikte cirit atıyorummmmmmmmmmmm
aslında msn daha iyi :26::26::26::26::26::26::26:

huhuhuhuhuhuh.......
kızlar.....
nasılsınızzzzzzzzz...........
herkesler meşgul mü......
hepinizi öpüyorummmmm.....

canım nbr sin dualarını okuyabildinmi bide bluedan haberin varmı o okumuşmu öğrenirsen sevinirim saol ..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…