canım arkadaşlarım yürüdüğünüz öylesine kutsal bir yol ki. hepinizi önünde saygıyla eğiliyorum. yürüdüğünüz zorlu yollardan geçmiş, dikenleri elleriyle tutmuş, her bir kayıbını yüreğine silinmemek üzere kazımış biri olarak. sizlere biraz umut olabilmek için hikayemi paylaştım. hiç bir kötü niyetim olmadan sadece bebeğim olsun diye uğraştığım yıllarda ufacık bir umut aradığımdan dolayı paylaştım. şimdi anlamını yitirmiş olan hayatıma anlam katan tek varlığım oğlum kollarımda. dilerim birgün hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınız. her duamda söylerim rabbim hiç bir kadını anne olma şerefinden mahrum etmesin. nacizane hikayem okumak isterseniz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/434392-cinar-pasanin-dogum-masali.html
hikayeniz beni çok duygulandırdı..canım arkadaşlarım yürüdüğünüz öylesine kutsal bir yol ki. hepinizi önünde saygıyla eğiliyorum. yürüdüğünüz zorlu yollardan geçmiş, dikenleri elleriyle tutmuş, her bir kayıbını yüreğine silinmemek üzere kazımış biri olarak. sizlere biraz umut olabilmek için hikayemi paylaştım. hiç bir kötü niyetim olmadan sadece bebeğim olsun diye uğraştığım yıllarda ufacık bir umut aradığımdan dolayı paylaştım. şimdi anlamını yitirmiş olan hayatıma anlam katan tek varlığım oğlum kollarımda. dilerim birgün hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınız. her duamda söylerim rabbim hiç bir kadını anne olma şerefinden mahrum etmesin. nacizane hikayem okumak isterseniz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/434392-cinar-pasanin-dogum-masali.html
canım arkadaşlarım yürüdüğünüz öylesine kutsal bir yol ki. hepinizi önünde saygıyla eğiliyorum. yürüdüğünüz zorlu yollardan geçmiş, dikenleri elleriyle tutmuş, her bir kayıbını yüreğine silinmemek üzere kazımış biri olarak. sizlere biraz umut olabilmek için hikayemi paylaştım. hiç bir kötü niyetim olmadan sadece bebeğim olsun diye uğraştığım yıllarda ufacık bir umut aradığımdan dolayı paylaştım. şimdi anlamını yitirmiş olan hayatıma anlam katan tek varlığım oğlum kollarımda. dilerim birgün hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınız. her duamda söylerim rabbim hiç bir kadını anne olma şerefinden mahrum etmesin. nacizane hikayem okumak isterseniz :)
günaydın kızlar ....
ben 11:30 da dr gidecem bana dua edin keseciğimizi görelim .....
günaydın kızlar ....
günaydın kızlar ....
baharçelik
diğer topiğe yazmıştım canım...
ama madem burdasın buraya da yazayım...
çok etkilendim çok güzel bi hikayeydi....
allah tüm sevdiklerine ve sana uzun ,sağlıklı bir hayat versin inşallah....
Günaydın kızlar .........
Hayırlı cumalar........
Güzel bir gün olsun........
Güneş açsın artık...........
cimcime benim dualar tamamdır....
günaydın kızlar, hayırlı cumalar
günaydın kızlar......
güzel bir cuma..........
kızlar günaydın güzel bir cuma gününde rabbim tüm dualarınızı dileklerinizi kabul etsin inşallah hepinizi öpüyorum
günaydınnnnnnn hayırlı cumalrrrrrrrrrr
cuma hümermetine rabbi en ç isteneleri nasip etsinnn
günaydın kızlar ....
kızlar ben geldim .............
keseciğimizi gördük 5 haftalık minnacık bi böceğimiz var bizim :)))
2 hafta sonrada kalp atışını duyacaz inş.....
darısı isteyen herkese inş......
"estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
"ya rabbi! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine tevbe ettim, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, peygamberlerin evveli âdem aleyhisselâm, ahiri ise hazret-i muhammed aleyhisselâm, bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçtiyse, bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan ilâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap kur'ân-ı azimüşşân ve en son peygamber de hazret-i muhammed aleyhisselâm'dır."
"amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt.
Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne muhammeden abdühû ve resûlüh."
hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne muhammeden abdühû ve resûlüh."
hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne muhammeden abdühû ve resûlüh."
amin
"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
"Ya rabbi! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine tevbe ettim, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçtiyse, Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."
"Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt.
Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh."
Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh."
amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?