Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

hayat canım merak ettim seni nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım.....buralardayım.....çok yoğunum sadece.....bi de hastalıklı gibiyim...bu ay gene serophene , dün de çatlatma iğnesi....fiziksel ve ruhsal durumu etkliyo heralde....işe ancak adapte olabiliyorum.....
ama merak etme gözüm üzerinizde hep....
onu dışında başka da bişey yok.....

sen ve bebişin iyisinizdir umarım......
ikinizi de öpüyorum........

kızlar sağlık ocağına gideceğim eşime ilaç yazdırmaya sonrada eşimiy ürüyüşe çıkarcağım şimdilik bbyyyyyyyyyy

sen iyi olda canım bir adım daha yaklaştın bebeğine yetiştirecez senide rabbimin izniyle inşallah ben ve bebeğim iyiyiz çok şükür bizde seni öpüyoruz

kızlar çok yoruldum yaaaa.....
acil yatak, çay ve tv ihtiyacım var.........

yani kısaca evim evim güzel evim......

canım arkadaşlarım yürüdüğünüz öylesine kutsal bir yol ki. hepinizi önünde saygıyla eğiliyorum. yürüdüğünüz zorlu yollardan geçmiş, dikenleri elleriyle tutmuş, her bir kayıbını yüreğine silinmemek üzere kazımış biri olarak. sizlere biraz umut olabilmek için hikayemi paylaştım. hiç bir kötü niyetim olmadan sadece bebeğim olsun diye uğraştığım yıllarda ufacık bir umut aradığımdan dolayı paylaştım. şimdi anlamını yitirmiş olan hayatıma anlam katan tek varlığım oğlum kollarımda. dilerim birgün hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınız. her duamda söylerim rabbim hiç bir kadını anne olma şerefinden mahrum etmesin. nacizane hikayem okumak isterseniz :)

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/434392-cinar-pasanin-dogum-masali.html

hikayeni zevkle okudum bi harika süper muhteşem bişey senin adına çok mutlu oldum ben ilk denememde hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı şimdi senin sayende daha çok umutluyum bu kez hamile olmayı daha farklı bi duyguyla istiyoum allah anne olmak için ona dua edenleri geri çevirmesin :))))

Günaydın kızlar .........
Hayırlı cumalar........
Güzel bir gün olsun........
Güneş açsın artık...........

cimcime benim dualar tamamdır....

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. bir parça umut olabildiysek sana ne mutlu. inşallah hayırlısıyla sende tadarsın bu güzel duyguyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…