Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

rabbim hayırlısını versin sedacım kısmet artık bekleyeceğiz bizimde o günleri görmemize demek ki daha zaman var

mavilim ben de seni arıyodum.....nerdesin..
ne var ne yok diycektim...
var mı sende bi değişiklik...bende yok ama, hiç bi fikrim de yok ne olduğuyla ilgili.....
ama seni biliyommmmmmmm

canım benimmm hayatımmmmm... valla gelen giden yok....bekliyorum.... belki h.sonuna bile kalmadan yaparım test....

benmi ne alaka kız
yeni topic inşallah kısmetiyle gelsin uğurlu olsun hayırlı olsun canım

sağol canım hoşgeldin

hayırlısı olsun yeni topicimiz

hayırlı olsun canımm

sen ve tben hadi bakalım inşallah bekliyoruz bir atakta sizden
,
hoşgeldiniz kızlarr hepiniz inş bereketli olcak bende inanıyorum bu topic daha cıvıl cıvıl ve enerji dolu olup hamıle haberleriyle dolsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)

hayatkavunici,melek2828,fatosozel+,nihalla+,nuray0606,blue+,şeker-leblebi,seldayavuzguray,yarinlarimin_umudu,

bisürüyüzzzzzzzzzz

dua et fatoşum dua et.......

etmezmiyim elbette ediyorum

canım benimmm hayatımmmmm... valla gelen giden yok....bekliyorum.... belki h.sonuna bile kalmadan yaparım test....

haydi hayırlısı inşallahhhhhhhhhhhhhh

rabbim hayırlısını versin sedacım kısmet artık bekleyeceğiz bizimde o günleri görmemize demek ki daha zaman var

kesinlikle her şeyin bir vakti zamanı var kızlar

sana bir şey söyleyeyimmi ben. benim için tüp bebek hayal bile değildi. önce rabbimin izni sonrada buradaki CANLARIMIN yardımı ve desteği ile bana açılan kapılardan bir bir geçtim ve bugün topiğimizin 20 günlük bebeğini taşıyorum. inşallah doğumunada hep birlikte şahit olucaz. hazır fırsatını bulmuşken CANLARIM: özellikle Ebrar, tuğba, cimcime, serpil, nihal ve ecrin ve diğer arkadaşlarıma çooooooooook teşekkür ederim. onlara ne kadar dua etsem az

hoşgeldin güzel hamişimiz

canım fatoşcum inş doğumunuda duycazz kucağına aldığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…