- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
hadi ya...öyle mi...ay inşallah canım....bugün regl günüm..gelenim yok....bakalım..hayırlısı....
Kızlar yapmanız gereken tek şey sabretmek aklınızdan çıkarın en güzel örnek benim gittiğim doktorlar normal yolla çocuğunuz olmaz demişti tüp bebek dediler bende dedim nasıl olsa olmuyor tüp yapacaz aşkımıza bakalım alın size şimdi hamileyim rabbimin izniyle
mavilim ben de seni arıyodum.....nerdesin..
ne var ne yok diycektim...
var mı sende bi değişiklik...bende yok ama, hiç bi fikrim de yok ne olduğuyla ilgili.....
ama seni biliyommmmmmmm
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah allahım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
canım benimmm hayatımmmmm... valla gelen giden yok....bekliyorum.... belki h.sonuna bile kalmadan yaparım test....
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah allahım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
SERPİL YOK KIZLAR GEÇEN AY YANİ MARTTA KENDMİ VE FATOŞU HEP NİSAN AYINDA HAAMİLE KALACAK DİYE HİSSETTİM VE OLDU ŞİMİD İÇİMDEN GEÇENİ SÖYLÜYORUM HAYAT SIRA SENDEİNŞALLAH HAZİRANDA TOPİĞİN YARISINDAN FAZLASI HAMİLE KALACAK VE ÇİZELGESİ OLMAYAN DEĞİL EN ÇOK HAMİLESİ OLAN TOPİK OLACAK İNŞALLAH
yeni topic inşallah kısmetiyle gelsin uğurlu olsun hayırlı olsun canım
benmi ne alaka kız
sağol canım hoşgeldin
beklemek çok zor yaaaa..canım benimmm hayatımmmmm... valla gelen giden yok....bekliyorum.... belki h.sonuna bile kalmadan yaparım test....
hayırlısı olsun yeni topicimiz
hayırlı olsun canımm
canımmm yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun inşallahhhh
bollllhaberler alalım
nisan bereketiyle geldi ve devam edecek buna inanıyorum..
yeni bir topikte buna vesile olacak...
artık herşey güzel olacakkkk...
hepiniiz öpüyorumm kızlarrrrrrrrr
,sen ve tben hadi bakalım inşallah bekliyoruz bir atakta sizden
benmi ne alaka kız
GEÇEN AY YANİ MARTTA GÖNLÜMDEN GEÇTİ FATOŞ VE BEN NİSANDA HAMİLE KALACAZ VE OLDU ALAKASI BU CANIM
,
hoşgeldiniz kızlarr hepiniz inş bereketli olcak bende inanıyorum bu topic daha cıvıl cıvıl ve enerji dolu olup hamıle haberleriyle dolsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
dua et fatoşum dua et.......
canım benimmm hayatımmmmm... valla gelen giden yok....bekliyorum.... belki h.sonuna bile kalmadan yaparım test....
rabbim hayırlısını versin sedacım kısmet artık bekleyeceğiz bizimde o günleri görmemize demek ki daha zaman var
Kızlar yapmanız gereken tek şey sabretmek aklınızdan çıkarın en güzel örnek benim gittiğim doktorlar normal yolla çocuğunuz olmaz demişti tüp bebek dediler bende dedim nasıl olsa olmuyor tüp yapacaz aşkımıza bakalım alın size şimdi hamileyim rabbimin izniyle
canımmm yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun inşallahhhh
bollllhaberler alalım
nisan bereketiyle geldi ve devam edecek buna inanıyorum..
yeni bir topikte buna vesile olacak...
artık herşey güzel olacakkkk...
hepiniiz öpüyorumm kızlarrrrrrrrr
[sıze="3"]etmezmiyim elbette ediyorum[/sıze]
[sıze="3"]haydi hayırlısı inşallahhhhhhhhhhhhhh[/sıze]
[sıze="3"]kesinlikle her şeyin bir vakti zamanı var kızlar[/sıze]
[sıze="3"]sana bir şey söyleyeyimmi ben. Benim için tüp bebek hayal bile değildi. önce rabbimin izni sonrada buradaki canlarımın yardımı ve desteği ile bana açılan kapılardan bir bir geçtim ve bugün topiğimizin 20 günlük bebeğini taşıyorum. Inşallah doğumunada hep birlikte şahit olucaz. Hazır fırsatını bulmuşken canlarım: özellikle ebrar, tuğba, cimcime, serpil, nihal ve ecrin ve diğer arkadaşlarıma çooooooooook teşekkür ederim. Onlara ne kadar dua etsem az[/sıze]
[sıze="3"]hoşgeldin güzel hamişimiz [/sıze]
benmi ne alaka kız
GEÇEN AY YANİ MARTTA GÖNLÜMDEN GEÇTİ FATOŞ VE BEN NİSANDA HAMİLE KALACAZ VE OLDU ALAKASI BU CANIM
canım ya sağol bu ayda lütfen diğer kızları gönlünden geçir nolur
,
hoşgeldiniz kızlarr hepiniz inş bereketli olcak bende inanıyorum bu topic daha cıvıl cıvıl ve enerji dolu olup hamıle haberleriyle dolsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kız se olursunda cıvıl cıvıl olmazmı. gittiğin yere bahar mevsimini taşırsın sen
canım ya sağol bu ayda lütfen diğer kızları gönlünden geçir nolur
kız se olursunda cıvıl cıvıl olmazmı. gittiğin yere bahar mevsimini taşırsın sen
HEPİMİZ OYLEYİZ CANIMCIM SEN SEVDİĞİN İÇİN SANA ÖYLE GELİYORUM BİZ BİRER PUZZELE PARÇASIYIZ TAMAMLANINCA MUHTEŞEM OLUYORUZ BENCEEE
HEPİMİZ OYLEYİZ CANIMCIM SEN SEVDİĞİN İÇİN SANA ÖYLE GELİYORUM BİZ BİRER PUZZELE PARÇASIYIZ TAMAMLANINCA MUHTEŞEM OLUYORUZ BENCEEE
evet işte en gerçek bu BEN SİZİ ÇOK SEVİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?