Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

sizler kaç senedir bekliyorsunuz benim gibi 7 sene bekleyen varmı?

ben 2 senelik evliyim cnm 1 sene sonra bebek çalışmalarına başladık 11 nci ayda hamıle kaldım ama düşükle sonuçlandı 2 aydırda bekliyiyuorum gene

kızlar dualarımızı tamamlayalım 26 nisana kadar sonra gene her cuma dualarımızı başlarız

nihalll annen kaçında gitcek umreye kaçına kadar yetiştirsinleeerrr

canım 26 nisanda gidecek inşallah ama bir kaç öncesinde bitisinki dular liste yapalım yazalım

sizler kaç senedir bekliyorsunuz benim gibi 7 sene bekleyen varmı?

hoşgeldin canım....allah sabır versin 7 sene uzun bir süre. senin kadar bekleyen var burda........
ben ikinci istiyorum 8 sene sonra, yazın bir düşük yaptım...yazdan beri deniyorum.....ama daha zamanı değil sanırım.....

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

seldayavuzguray,polyanan,hayatkavunici,nhlkpr,1BukeT,zehra_duru,baharcikk,tben,

YENİ TOPİĞİN BEREKETİ HADİ BİZ BİZİ BİLİYORUZ YENİ GELENLERDE ANLATSINDA DİNLEYELİM BAKALIM

merhaba bende hala umut ile başlayanlardanım .. evlilikte 7. ayımın içerisindeyim .. hiç korunmadım .. ama bebişim hala gelmedi.. umuttlaa bekliorum bebişimi .. bat'ım 16 nisan olmaı gerekiyordu ama bu ay geç yumurtladığım için sanırım bi hafta gecikecek ..

canım hoşgeldin.....
7 ay daha çok az bir süre...hiç sıkıntı yapma....nedir ki, ...en az bir yıl geçmesi gerekiyor,olmuyor demen için....allah en kısa zamanda getirir bebişini.....

ne listesi bu kızlar nasıl tablo yapıyorsunuz
deneme

dua listesi var canım.....isteyen arkadaşlar dualara katılıyor..her hafta bir dua okunmaya karar veriliyor.....sonra herkes istediği kadar sayıda duayı okuyor....cuma günü de duası yapılıyor.....

canım hoşgeldin.....
7 ay daha çok az bir süre...hiç sıkıntı yapma....nedir ki, ...en az bir yıl geçmesi gerekiyor,olmuyor demen için....allah en kısa zamanda getirir bebişini.....

evet çok az bir süre sitedeki anne adaylarını gördükten sonra ama benim için çok uzun bir süre gibi geliyor .. hep zannederdim ki anne olmaya karar verince hemen o ay olur .. tabi öyle değilmiş .. Rabbim bizi ne zaman hazır hissederse o emaneti veriyor sanırım .. İnşallah çok bekletmeden verir tüm isteyen anne adaylarına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…