Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

psikolojim bozuldu galiba isteyip istememe arasında kaldım bazen bir kedim olsun istiyorum o yeter diyorum ama eşim onada müsade etmiyor sevgimi verecek birşeye ihtiyacım var artık...ama nedense hiç umudum kalmadı

canım sen beni bekliyonnnnnnn
en kısa zamanda birlikte alcaz sonuçları inşalllaaaahhhhhhh

blue naptın canım varmı sende bişe (inş.olmazda) ben olcak gibiyim eli kulağında ama umut dünyası işte ben regl öncesi accayip tatlıya düşerdim şimdi öyle bişe yok ama accayip karnım ağrıyo

hoşgeldin inş bbebeğin bekletmeden gelir hepimiz hemen olcak sandık ama allah ne zaman ol derse o zaman

hayırlı olsun canımm

SERPİL YOK KIZLAR GEÇEN AY YANİ MARTTA KENDMİ VE FATOŞU HEP NİSAN AYINDA HAAMİLE KALACAK DİYE HİSSETTİM VE OLDU ŞİMİD İÇİMDEN GEÇENİ SÖYLÜYORUM HAYAT SIRA SENDE İNŞALLAH HAZİRANDA TOPİĞİN YARISINDAN FAZLASI HAMİLE KALACAK VE ÇİZELGESİ OLMAYAN DEĞİL EN ÇOK HAMİLESİ OLAN TOPİK OLACAK İNŞALLAH

yeni topic inşallah kısmetiyle gelsin uğurlu olsun hayırlı olsun canım

Son düzenleme:

amin canım....inşallah allah isteyen herkese bekletmeden verir....

sabah serpil burdaydı ama dinleneyim diye çıktı bidha gelmedi

hadi ya...öyle mi...ay inşallah canım....bugün regl günüm..gelenim yok....bakalım..hayırlısı....

canımmm yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun inşallahhhh
bollll haberler alalım
nisan bereketiyle geldi ve devam edecek buna inanıyorum..
yeni bir topikte buna vesile olacak...
artık herşey güzel olacakkkk...
hepiniiz öpüyorumm kızlarrrrrrrrr

Kızlar yapmanız gereken tek şey sabretmek aklınızdan çıkarın en güzel örnek benim gittiğim doktorlar normal yolla çocuğunuz olmaz demişti tüp bebek dediler bende dedim nasıl olsa olmuyor tüp yapacaz aşkımıza bakalım alın size şimdi hamileyim rabbimin izniyle

canım sen beni bekliyonnnnnnn
en kısa zamanda birlikte alcaz sonuçları inşalllaaaahhhhhhh

mavilim ben de seni arıyodum.....nerdesin..
ne var ne yok diycektim...
var mı sende bi değişiklik...bende yok ama, hiç bi fikrim de yok ne olduğuyla ilgili.....
ama seni biliyommmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…