hoşgeldin canım....allah sabır versin 7 sene uzun bir süre. senin kadar bekleyen var burda........
ben ikinci istiyorum 8 sene sonra, yazın bir düşük yaptım...yazdan beri deniyorum.....ama daha zamanı değil sanırım.....
canım sen beni bekliyonnnnnnn
en kısa zamanda birlikte alcaz sonuçları inşalllaaaahhhhhhh
merhaba bende hala umut ile başlayanlardanım .. Evlilikte 7. Ayımın içerisindeyim .. Hiç korunmadım .. Ama bebişim hala gelmedi.. Umuttlaa bekliorum bebişimi .. Bat'ım 16 nisan olmaı gerekiyordu ama bu ay geç yumurtladığım için sanırım bi hafta gecikecek ..
evet çok az bir süre sitedeki anne adaylarını gördükten sonra ama benim için çok uzun bir süre gibi geliyor .. Hep zannederdim ki anne olmaya karar verince hemen o ay olur .. Tabi öyle değilmiş .. Rabbim bizi ne zaman hazır hissederse o emaneti veriyor sanırım .. Inşallah çok bekletmeden verir tüm isteyen anne adaylarına ..
blue naptın canım varmı sende bişe (inş.olmazda) ben olcak gibiyim eli kulağında ama umut dünyası işte ben regl öncesi accayip tatlıya düşerdim şimdi öyle bişe yok ama accayip karnım ağrıyo
Arkadaşlar; biliyorum yeni topic neden açtınız diyende olabilir içinizde ama içimden geldi
Bize yeni can, yeni nefes, yeni yer, yeni duygular, ve yeni hamilelerimizz can versin yoldaş olsun ve bu duyguları yaşayan herkesi bekliyorummm.
Sevgi, dostluk, sırdaşlık, arkadaşlık, eğlence, gülmece, bazen kavgaHerşey yaşadık yaşıyoruz ama birbirimizi çok sevdik. Hayat tesadüfler üzerine kurulu ben buna inanıyorum. Ve inanıyorumki inancımızla hepimiz bir gün anne olacağız.
Ama olmayada biliriz bu yüzden isyan etmiycez takdiri ilahi diycez, her duamızın kabul olmayacağını herşeyin bizim için hayırlısı olacağını hep bileceğiz. Bunun hep bilincindeydik ve oldukda dualarımızla yolumuza hep devam ettik, kah güldük, kah ağladık, kah tartıştık ama hep umutlarımızla devam ettik, halada ediyoruz ve sabırla bir gün sağlıklı gebelik yaşayıp, anne olmayı diliyoruz
Hepinizi bekliyorum yeni gelen arkadaşlarıda aramıza alıp yolumuza devam edip dertleşmeye varmısınızzz
şimdiden hoşgeldiniz
evet çok az bir süre sitedeki anne adaylarını gördükten sonra ama benim için çok uzun bir süre gibi geliyor .. hep zannederdim ki anne olmaya karar verince hemen o ay olur .. tabi öyle değilmiş .. Rabbim bizi ne zaman hazır hissederse o emaneti veriyor sanırım .. İnşallah çok bekletmeden verir tüm isteyen anne adaylarına ..
SERPİL YOK KIZLAR GEÇEN AY YANİ MARTTA KENDMİ VE FATOŞU HEP NİSAN AYINDA HAAMİLE KALACAK DİYE HİSSETTİM VE OLDU ŞİMİD İÇİMDEN GEÇENİ SÖYLÜYORUM HAYAT SIRA SENDEİNŞALLAH HAZİRANDA TOPİĞİN YARISINDAN FAZLASI HAMİLE KALACAK VE ÇİZELGESİ OLMAYAN DEĞİL EN ÇOK HAMİLESİ OLAN TOPİK OLACAK İNŞALLAH
SERPİL YOK KIZLAR GEÇEN AY YANİ MARTTA KENDMİ VE FATOŞU HEP NİSAN AYINDA HAAMİLE KALACAK DİYE HİSSETTİM VE OLDU ŞİMİD İÇİMDEN GEÇENİ SÖYLÜYORUM HAYAT SIRA SENDEİNŞALLAH HAZİRANDA TOPİĞİN YARISINDAN FAZLASI HAMİLE KALACAK VE ÇİZELGESİ OLMAYAN DEĞİL EN ÇOK HAMİLESİ OLAN TOPİK OLACAK İNŞALLAH
canım sen beni bekliyonnnnnnn
en kısa zamanda birlikte alcaz sonuçları inşalllaaaahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?