herkese günaydın :))))))))))
günaydın güzel anne
canım başın sağolsun...ALLAH rahmet eylesin kalanlarada sabır versin
canım tekrar başın sağolsun.
Allah sabır versin...
Annenden Allah razı olsun.. Allah kabul etsin inşallah okunan dualarımızı.....
canım başınız sağolsun allah rahmet eylesin
nihal başın sağolsun canım rabbim annenin ibadetlerini kabul etsin inşallah tekrarına nasip etsin inşallah benimde canım sıkkın babamın teyzesi vefat etti annemle babam cenazeye gittiler ama aklım hep onlarda sanki uzakta olunca birşey olacakmışta yetişemeyecekmişim gibi geliyor offff
biz bir türlü denk gelemiyoruz açıyorum bekliyorum kimse yok kapatıyorum yapacak bir şey yok önceden konu açılır sohbet ortamı olurdu bir kaç kişide olsak bir anda çoğalırdık ben bir konuda düşüncemi söylemeden edemiyecem serpil toparlayıcıydı o gitti eski tadı kalmadı o gidince diğerleride gitti .......................
ama olsun arada merak edip gelenler oluyor yinede hayat cimcime tben yeter arada fatoş nihal biz daha fazlaydık ama yokkkk biz bebeğimle iyiyiz yarın 8,haftamız bitiyor çok şükür bir hafta sonra kontrolüm var hepinizi öpüyoruz
canım nihalim nasılsın canım.....amin canım sağol
canımmmm aminnn
sağol canım allah razı olsun
seldacım sağol canım seninde başın sağolsunüzme sen kendini bebişte üzülür
biz bir türlü denk gelemiyoruz açıyorum bekliyorum kimse yok kapatıyorum yapacak bir şey yok önceden konu açılır sohbet ortamı olurdu bir kaç kişide olsak bir anda çoğalırdık ben bir konuda düşüncemi söylemeden edemiyecem serpil toparlayıcıydı o gitti eski tadı kalmadı o gidince diğerleride gitti .......................
ama olsun arada merak edip gelenler oluyor yinede hayat cimcime tben yeter arada fatoş nihal biz daha fazlaydık ama yokkkk biz bebeğimle iyiyiz yarın 8,haftamız bitiyor çok şükür bir hafta sonra kontrolüm var hepinizi öpüyoruz
serpilş bizi toparlamıyoduki serpil msnde bile değil artık bizlede konuşmuyo kendi kabuğunda
artık kimse girmiyo sanırım işine bakıyo yoğunluk var bide msn de toplanılıyo oda etken gibi tatlım
hamile haberi almıyoz ya monoton geçiyo
inş cnm hepimizin yakındırsenin hamilelik haberin de yakındır canım.........monotonluktan kurtulucaz inşallah....
evet tubaya katılıyorum serpil gitti diye kimsenin gittiği yok serpil kendi istedi msn dede yok dediği gibi herkes her zamn aynı olmuyo bi bakıyosun konu oluyo sayfalar akıp gidiyo bazende böle kalıyo günlerce ruh halimize bağlı herkesin işleri var sanırım fatoş nihal msnde bile zor görüşüyoz yoğunlar buara ondandır canım yoksa hepimiz arada uğramaya çalışıyoz ne konuşalım hep aynı şeyler oluyo ondandır :))))
inş cnm hepimizin yakındır
aynen serpil kendi istedi kapattı kk yı artı msn de de kapalı olsada az konuşuyo kzılarda yoğun hep ara ara konuşuyozz değişik bişeyde yok sanırım dediği gibi harket gelir inş hamileler dua etsin bizlere
inş cnm hepimizin yakındır
aynen serpil kendi istedi kapattı kk yı artı msn de de kapalı olsada az konuşuyo kzılarda yoğun hep ara ara konuşuyozz değişik bişeyde yok sanırım dediği gibi harket gelir inş hamileler dua etsin bizlere
cimcimeciiiiiiimmmmmmmmmmmm............
bol bol dua ediyosun di mi bize.......'sin ya sen.....
hayat sen nasılsın :26::26::26::26: durumlar ne sende:26::26::26:
hayat sen nasılsın :26::26::26::26: durumlar ne sende:26::26::26:
şekerim tuğba......bak senin de 6 mayısmış......sen çalışmalara başlamış mıydın.....yoksa bu ay senin ayın olmasın canım........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?