Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

canım başın sağolsun...ALLAH rahmet eylesin kalanlarada sabır versin

amin canım sağol

canım tekrar başın sağolsun.
Allah sabır versin...
Annenden Allah razı olsun.. Allah kabul etsin inşallah okunan dualarımızı.....

canımmmm aminnn

canım başınız sağolsun allah rahmet eylesin

sağol canım allah razı olsun

seldacım sağol canım seninde başın sağolsun üzme sen kendini bebişte üzülür

biz bir türlü denk gelemiyoruz açıyorum bekliyorum kimse yok kapatıyorum yapacak bir şey yok önceden konu açılır sohbet ortamı olurdu bir kaç kişide olsak bir anda çoğalırdık ben bir konuda düşüncemi söylemeden edemiyecem serpil toparlayıcıydı o gitti eski tadı kalmadı o gidince diğerleride gitti .......................
ama olsun arada merak edip gelenler oluyor yinede hayat cimcime tben yeter arada fatoş nihal biz daha fazlaydık ama yokkkk biz bebeğimle iyiyiz yarın 8,haftamız bitiyor çok şükür bir hafta sonra kontrolüm var hepinizi öpüyoruz

serpilş bizi toparlamıyoduki serpil msnde bile değil artık bizlede konuşmuyo kendi kabuğunda
artık kimse girmiyo sanırım işine bakıyo yoğunluk var bide msn de toplanılıyo oda etken gibi tatlım
hamile haberi almıyoz ya monoton geçiyo

amin canım sağol

canımmmm aminnn

sağol canım allah razı olsun

seldacım sağol canım seninde başın sağolsun üzme sen kendini bebişte üzülür
canım nihalim nasılsın canım.....

selda selma canım...evet hiç denk gelemiyoruz....ya da msn kullananlar msnyi tercih ediyolar.....biz de burdan idare etmeye çalışıyoruz....

napalım ..sağlık olsun da....gelenler mesajlarını yazsınlar.......hatılıyorum ben de 20 kişi birarada olurdu.....

bebeğinle ikinizin iyi olmanıza çok sevindim canım....böyle böyle büyüyecek işte inşallah......mini mini bişey çıkaracaksın sonra......

ben buralardayım canım....yazarsan gene okurum yazdığını.....çok çok öpüyorum ikinizi......

evet tubaya katılıyorum serpil gitti diye kimsenin gittiği yok serpil kendi istedi msn dede yok dediği gibi herkes her zamn aynı olmuyo bi bakıyosun konu oluyo sayfalar akıp gidiyo bazende böle kalıyo günlerce ruh halimize bağlı herkesin işleri var sanırım fatoş nihal msnde bile zor görüşüyoz yoğunlar buara ondandır canım yoksa hepimiz arada uğramaya çalışıyoz ne konuşalım hep aynı şeyler oluyo ondandır :))))

senin hamilelik haberin de yakındır canım.........monotonluktan kurtulucaz inşallah....

senin hamilelik haberin de yakındır canım.........monotonluktan kurtulucaz inşallah....
inş cnm hepimizin yakındır

aynen serpil kendi istedi kapattı kk yı artı msn de de kapalı olsada az konuşuyo kzılarda yoğun hep ara ara konuşuyozz değişik bişeyde yok sanırım dediği gibi harket gelir inş hamileler dua etsin bizlere

cimcimeciiiiiiimmmmmmmmmmmm............
bol bol dua ediyosun di mi bize....... 'sin ya sen.....

cimcimeciiiiiiimmmmmmmmmmmm............
bol bol dua ediyosun di mi bize....... 'sin ya sen.....

hayat sen nasılsın :26::26::26::26: durumlar ne sende:26::26::26:

iyiyim tatlım.....işim çok yoğun ve çok stresli uzun süredir işlerle boğuşuyorum......çok bunaldım anlayacağın...şöyle bir iki gün bile gitsem biyerlere iyi gelecek....

diğer taraftan ise durum aynı, hala doğurmaya çalışıyorum......bu ay yine yumurta takibi, çatlatma iğnesi falan filan işte..bildiğiniz şeyler.....ee. malum yaş da fazla bende....40dan önce olsa daha kolay olur (inşallah).......hiç bi arıza yok ,o yüzden dr bu ay da himele kalamazsan bi rahim filmi çekelim dedi....2 ay önce bi ofis histeroskopi olmuştum.....eşimden sperm testi istememişti geçen aylarda.....bir kere hamile bırakabildiyse bizim için bi kıstastır dedi.....ama bu ay gene olmazsa ondan da bi test isteyecek, sonra da bana rahim filmi çekilecek...

bilmiyourm işte tuğbişim....hayırlısı...inşallah olacak...başaracağız.....

şekerim tuğba......bak senin de 6 mayısmış......sen çalışmalara başlamış mıydın.....yoksa bu ay senin ayın olmasın canım........

sen başıma geleni bilmiyon tabi ben idrar testi yaptım örnekde koyım dur
bunun gibi 4 test yaptım pozitif kan verdim değerim 2 çıktı ama hala regl olmadım da bekliyom bahtım açıla :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…