sen başıma geleni bilmiyon tabi ben idrar testi yaptım örnekde koyım dur Eki Görüntüle 189546 Eki Görüntüle 189547
bunun gibi 4 test yaptım pozitif kan verdim değerim 2 çıktı ama hala regl olmadım da bekliyom bahtım açıla:
sen başıma geleni bilmiyon tabi ben idrar testi yaptım örnekde koyım dur Eki Görüntüle 189546 Eki Görüntüle 189547
bunun gibi 4 test yaptım pozitif kan verdim değerim 2 çıktı ama hala regl olmadım da bekliyom bahtım açıla:
hadi tuğba güzel habeler ver.....
tuğbacım...ama gördüğüm kadarıyla silik ikinci çizgi çıkmış......yanlış mıyım
kız yok haberim nerden olsun...
allah senin iyiliğini versin, sana bebek versin......
ne zaman yaptın bu testi canımcım
tuğbacım...ama gördüğüm kadarıyla silik ikinci çizgi çıkmış......yanlış mıyım
hadi tuğba güzel habeler ver.....
[/SIZE]
bu pozitif değil mi??????
evet cimcimin dediği gibi bende yazdım kanda 2 çıktı ama
canım..ben kan testi değerlerini ne olması gerektiğini blmediğim için es geçmişim orayı.....ne olması gerekiyor ki........
ama 4 testte de üst üstte pozitif çıkması ilginç değil mi.
evet tuhaflık var beklediği içinde belirginleşti ama hiç bu zaman bekleyipte böyle olmamıştı kanda 2 negatif demek hayatcım
canım benim...
bekleyip görücez o zaman......heyecanlı heycanlı.....hayırlısı olsun bi tanem.....ama seninki yakın zaten......10-15 gündür bana hamileymişsin gibi geliyo........
bi de gözümün önüne geliyosun bazen,
dalgalı, açık tenli,kumral saçlı.....biraz balık etli,yuvarlak yüzlü.......157- 160 cm arası.......böyle canlandırmışım kafamda seni............
inş cnm ama sanmam ya regl olcaksam uzamasın diye korkuyom bu ay gider yoksa :44::44::44::44::44::44:
fön çekiyuorum ama hafif dalgam var eskiden daha dalgalıydı fön çeke çeke düzelttim acuk
tarif aynıtanışıyomuyuzz
olsun bitanem hayırlısı olsun.....
demek tarif aynı...........
aferin bana........
ben yarın tekirdağa gidiyorum bikaç gün belki giremem cuma duasınada katılamayabiliririm belli olmaz yinede beni unutmayın dualarınızda
tmm cnmhayırlı yolculuklarrr:80::80::80::80:
bence nihalcim......
sen nasılsın bitanem..
bebişimiz nasıl
selam canımmslm kıslar
yolun açık olsun canımm.. iyi tatiller sana..ben yarın tekirdağa gidiyorum bikaç gün belki giremem cuma duasınada katılamayabiliririm belli olmaz yinede beni unutmayın dualarınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?