Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

kızlar tubanın durumu karışık canlanlarım testte silik var ama doğrumu yanlışmı bilnmez kan testi değeri 2 çıktı yani negatif bekliyoruz heyecanla bakalım ne olacak .....

kız yok haberim nerden olsun...
allah senin iyiliğini versin, sana bebek versin......
ne zaman yaptın bu testi canımcım

tuğbacım...ama gördüğüm kadarıyla silik ikinci çizgi çıkmış......yanlış mıyım

hadi tuğba güzel habeler ver.....

[/SIZE]

bu pozitif değil mi??????

evet cimcimin dediği gibi bende yazdım kanda 2 çıktı ama

canım..ben kan testi değerlerini ne olması gerektiğini blmediğim için es geçmişim orayı.....ne olması gerekiyor ki........
ama 4 testte de üst üstte pozitif çıkması ilginç değil mi.

evet tuhaflık var beklediği içinde belirginleşti ama hiç bu zaman bekleyipte böyle olmamıştı kanda 2 negatif demek hayatcım

evet tuhaflık var beklediği içinde belirginleşti ama hiç bu zaman bekleyipte böyle olmamıştı kanda 2 negatif demek hayatcım

canım benim...
bekleyip görücez o zaman......heyecanlı heycanlı.....hayırlısı olsun bi tanem.....ama seninki yakın zaten......10-15 gündür bana hamileymişsin gibi geliyo........

bi de gözümün önüne geliyosun bazen,
dalgalı, açık tenli,kumral saçlı.....biraz balık etli,yuvarlak yüzlü.......157- 160 cm arası.......böyle canlandırmışım kafamda seni............

inş cnm ama sanmam ya regl olcaksam uzamasın diye korkuyom bu ay gider yoksa :44::44::44::44::44::44:

fön çekiyuorum ama hafif dalgam var eskiden daha dalgalıydı fön çeke çeke düzelttim acuk
tarif aynı tanışıyomuyuzz

olsun bitanem hayırlısı olsun.....
demek tarif aynı...........

aferin bana........

ben yarın tekirdağa gidiyorum bikaç gün belki giremem cuma duasınada katılamayabiliririm belli olmaz yinede beni unutmayın dualarınızda

bence nihalcim......
sen nasılsın bitanem..
bebişimiz nasıl

canımm sağolll iyim iyiz bakalım.. bir hafta geriden gidyoruz..dr sık sık gel demesi canımı sıkıyor onun dışında bi problem yok.. ama sanki hep bişey olacakmış gibi bekliyorum..sıkıldım artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…