Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

Hamile kalmanın en basit yolu :)
Ben bunu denedim ve inanın doğru .....

hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....

bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık

tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi

EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....

TATİLDE DENEDİK...

TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....

SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...

SONUÇLAR İYİ OLURSA BİR DUANIZ YETER BANA...

canım sağol paylaştığın için hastalığım geçince deniycem sonuç belli olsada allah ne istiyorsan hayırlısını versin

canım sağol paylaştığın için hastalığım geçince deniycem sonuç belli olsada allah ne istiyorsan hayırlısını versin
evet canım allah hayırlısı neyse onu versin.. Allah ol derse olur zaten.. Ama ne bileyim insanlık hali işte ne okursam inanıyorum..

evet canım allah hayırlısı neyse onu versin.. Allah ol derse olur zaten.. Ama ne bileyim insanlık hali işte ne okursam inanıyorum..

bende öyleyimdir ama herşeye değil mantıklı olana mesala bu benim mantığıma yattı ben yatıyodum ama sağa sola değil düz bişey olmdığına göre böyle olabilr

evet bende okumuştum buna benzer cenin pozüsyonunda yatmıştım sabaha kadar kalkamadım diye o ay hamile kalmış denemekten zarar gelmez

deneyelim kızlar deneyelim bu ayda bunu deneyelim her ay boş boş duruyozda bu ayda bunu deneyelim

iyi akşamlar kızlar çok yorucu bir günden deriye bitkin bir ben kaldım vallaaaa
sizlerdeee neler var kızlarrrrrrrrrrrrrrr

nihalcim bir kaç gündür yoktum... gribim fena..
duydum çok üzüldüm...
başınız sağolsun.. rabbim sabır versin...
teyzemdende allah razı olsun..
öpüyorum..

kızlar hepinize günaydın.. griptim ve yoktum bir kaç gündür.. umarım iyisinizdir...

kızlar günaydın.....

nihal umarım bugün işte daha rahat olursun

nihalla hoşgeldin canım....

blue geçmiş olsun tatlım,merak etmiştim ben de....

günadın kızlarrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…