günaydınnnnnnnnn
yetercimmmm
iyi ol tamam mı? yukarda yazdıklarını okudum...
rabbim sanada versin canım arkadaşım...bütün dualarım sizlerle...
fatoşcum üzgünüm dayanamayıp yazıyorum :)))
kızlar fatoşcuğumuz pıtları duydu bugün bebişimiz gayet sağlıklı hiç bir sorunu yokmuş maşallah 8. haftanın içindeler 19,1 mm bebeişimiz var yeriz onun dötünü teyzem benim ay fatoşcum sağlıkla kucağınada alırsın inş. darısı başıma bende hafatay pıtları duyarım inş......
ne kusuru aşkolsun yazmakla iyi yapmışsın çünkü ben hafta sonu giremedim. canım inşalah sende duyacaksın şehzademin kalp atış seslerini hiç merak etme.
darısı tüm bekleyen kardeşlerimizin başına inşallah her zaman her dualarımızdasınız
nihalla sen tekrar gittinmi doktora canım
SELAM KIZLAR NASILSINIZ BİZ İYİYİZ SİZE MÜJDE VERMEK İÇİN ÇOK GİRDİM ÇIKTIM PAZARTESİ OLUNCA YAZAMADIM İŞTEN BEN CUMARTESİ GECESİ EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ HEDİYEMİ ALDIM BEBEĞİM İLK TEKMESİNİ BANA ATTI VE EN DERİN UYKUMDAN UYANDIRDI ERKEN DEĞİLMİ DİYE SORACAKSINIZ AMA DÜN DOKTORUMU ARADIM ANNELER GÜNÜ SEBEBİYLE BU KONUDAN BAHSETTİM ÇOK ŞANSLISIN DOĞRU DUYMUŞSUN DEDİ DARISI SİZLERİNDE BAŞINA İNŞALLAH RABBİM HEKESE YAŞATSIN İNŞALLAH HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
FATOŞŞŞŞŞŞ GÖZÜN AYDIN CANIM KALP ATIŞLARINIDA DUYMUŞSUN TEKMELERİNİDE DUYARSIN İNŞALLAH
DARISI CİMCİMENİN BAŞINA İNŞALLAH
BLUE NİHAL SİZ NE ALEMDESİNİZ
YETER CANIM DUALARIMDASIN
HAYATTTTTTTTTTT ÖZLEDİM SENİ İNŞALLAH İYİSİNDİR
SERPİLLE GÖRÜŞENİNİZ OLURSA BENDEN SELAMIMI SÖYLEYİN BEBEĞİMİ ANLATIN ONA DURUMUMDAN HABER VERİN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
SELAM KIZLAR NASILSINIZ BİZ İYİYİZ SİZE MÜJDE VERMEK İÇİN ÇOK GİRDİM ÇIKTIM PAZARTESİ OLUNCA YAZAMADIM İŞTEN BEN CUMARTESİ GECESİ EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ HEDİYEMİ ALDIM BEBEĞİM İLK TEKMESİNİ BANA ATTI VE EN DERİN UYKUMDAN UYANDIRDI ERKEN DEĞİLMİ DİYE SORACAKSINIZ AMA DÜN DOKTORUMU ARADIM ANNELER GÜNÜ SEBEBİYLE BU KONUDAN BAHSETTİM ÇOK ŞANSLISIN DOĞRU DUYMUŞSUN DEDİ DARISI SİZLERİNDE BAŞINA İNŞALLAH RABBİM HEKESE YAŞATSIN İNŞALLAH HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
FATOŞŞŞŞŞŞ GÖZÜN AYDIN CANIM KALP ATIŞLARINIDA DUYMUŞSUN TEKMELERİNİDE DUYARSIN İNŞALLAH
DARISI CİMCİMENİN BAŞINA İNŞALLAH
BLUE NİHAL SİZ NE ALEMDESİNİZ
YETER CANIM DUALARIMDASIN
HAYATTTTTTTTTTT ÖZLEDİM SENİ İNŞALLAH İYİSİNDİR
SERPİLLE GÖRÜŞENİNİZ OLURSA BENDEN SELAMIMI SÖYLEYİN BEBEĞİMİ ANLATIN ONA DURUMUMDAN HABER VERİN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM
kızım sen iyimisin mm bebek daha oluşmadan tekme mi atcak göbeğinde pıt pıt olduysda onu tekmemi sandınilahi selda
kızım sen iyimisin mm bebek daha oluşmadan tekme mi atcak göbeğinde pıt pıt olduysda onu tekmemi sandınilahi selda
bebek nasıl oluşmadı ya sizmi anlamak istemiyorsunuz ben hissettim diye doktoru aradım 20 senelik doktormu yalan söylüyor eli kolu oluşan ya siz anlama istemiyorsunuz ya da neyse ben hissettim ama inanın ama inanmayın ben de bebeğin kımıldaması diye düşünmemiştim ama doktora sordum hissedebilirsin çok şanslısın dedi
senin dr bence tırlatmışşşKızım 4-5 aylıkken bile tekme atmasını hissedemezken nasıl oluyo 9 hafatlık mm bebek tekme atıyo selda abarmaa bence pıptıt iye karnında oynama oldu ve sende onu tekme sandın inanmamız için senin 6 aylık olman lazım şu anda[/QUOT
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:..Hafta Hafta Gebeliinizi En Doru ekilde Takip Edin,Hamilelik Gebelik Muayeneleri..e-gebelik.net..:
ay benim kafam karıştı burda yazılanları okuyunca ben ne zamn hissederim ki acaba bir hafta var aramızda fatoş sende hissettinmi acaba ???????????
senin dr bence tırlatmışşşKızım 4-5 aylıkken bile tekme atmasını hissedemezken nasıl oluyo 9 hafatlık mm bebek tekme atıyo selda abarmaa bence pıptıt iye karnında oynama oldu ve sende onu tekme sandın inanmamız için senin 6 aylık olman lazım şu anda[/QUOT
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bunlar ne selda anlamadınmı ne demek istiyon tekme değil cnm tekmelerine daha çok var
:..Hafta Hafta Gebeliinizi En Doru ekilde Takip Edin,Hamilelik Gebelik Muayeneleri..e-gebelik.net..:
ay benim kafam karıştı burda yazılanları okuyunca ben ne zamn hissederim ki acaba bir hafta var aramızda fatoş sende hissettinmi acaba ???????????
valla ben ne bi şey hissediyorum kızlar ne hamile gibiyim
midem bulanmıyor...
tekme atmıyor...
offf offff
doktora daha 4 hafta sonra gitcem....
nolcak benim sonummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?