Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

bana 2 yaz cimcime çarşamba günü duruma göre 5 e çıkarırız akşamları birer tane okumaya çalışırım

selda sevincinle biz mutu oluyoruz benimde kendi tecrubelrim var bende onları paylaşıyorum elimden geldiğince burda olmamızın amacı da birbirimizen yeni bir şeyler öğrenmek dalga geçmek olarak değerlendirmen beni üzdü

selam kızlar bu gün dr gittim yine......
bebek iyi dedi bi sorun yok ama kesede bozulma ve düşük tehkikesi var dedi progestan verdi... korkulacak bişey yok dedi..ama gelde korkma... c tesi tekrar çağırdı...
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
cimcime bana 2 yaz
çünkü ben de kendim için okuyacam demiştim 41 tane ama henüz 2 tane okuyabildim.. o yzüden 2 yaz canım ok..

canım üzüldüm ama progestan yardımcı olur kanamanda yok ise önlem almıştır allah yardımcın olsun

canım kolay değil evet haklıısn tabi ama olsun sakin ol dua et sürekli rabbim korur bebeğini allahın izini ile hiç birşey olmaz canım ......

canım üzüldüm ama progestan yardımcı olur kanamanda yok ise önlem almıştır allah yardımcın olsun
kanama yok ama kesede bozukluk var dedi.. sağol canım... bu arada sen ne yaptın görüşemedik ben geçmişi okuyamadım daha...

nihalcimmmmmm adaşım dr önemli değil demiş üzülme sakın bebişte üzülür dualarım seninle

canım kolay değil evet haklıısn tabi ama olsun sakin ol dua et sürekli rabbim korur bebeğini allahın izini ile hiç birşey olmaz canım ......
inşallahh canımm.. yapacak bişey yok zaten hayırlısı neyse o olsun en başından beri diyorum zaten.. hakkımızda hayırlısı.....

nihalcimmmmmm adaşım dr önemli değil demiş üzülme sakın bebişte üzülür dualarım seninle
sağoll güzelim.. yok üzülmüyorum biraz burukluk var ama üzülmücem.. herşey Allahtan yapacak bişey yok ki...

kızlar bu arada bebeğin sağlıklı olduğunu öğrendiğim zaman adağım vardı 500 ayetel kürsi okuyacaktım ve 41 yasin.. yasinleri okuyorum diğeri bitti
cumartesi günü eyüp sultana gittik.. annem ve kuzenlerimle şükür namazı kıldım.. lokum dağıttım annem kek dağıttı..Allah kabul etsin inşallah..

amin cnm allah kabul etsin yok reg olmadım oynayamıycaz bu gidişle

biz bu hafta cumaya kadar 41 yasin okuycaktık kızlarla konuştuk diğer kzılarda kkdakilerde kesin tamam der diye düşünüyoruz 41 yasini sana hediye edelim tmm cnm cuma okuruzz duasını bizde yaparız sende yap istersen

kızlar bu hafta okuyacağımız yasinleri nihalla ya niyet okuyoruz nihalla ya ve bebğine rabbim sağlık versin canım ...............

biz bu hafta cumaya kadar 41 yasin okuycaktık kızlarla konuştuk diğer kzılarda kkdakilerde kesin tamam der diye düşünüyoruz 41 yasini sana hediye edelim tmm cnm cuma okuruzz duasını bizde yaparız sende yap istersen
canım sağoll
çok sağolun Allah razı olsunn..
ama ben adamıştımm..
ben okuyayım
kızlarla yine okuyalım olurmu....
Allah razı olsun hepinizden.....

41 yasini hepimiz için oluyalım olurmuu

kızlarrrr çok ama çokk sağolsun yaaa
tuğba şimdi beni döver ben sustumm...
Allah razı olsun sizden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…